Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože. Jediný video se mi ještě nepřehrálo napoprvý v tom novym přehrávači. Tohle je fakt už dok...ený maximálně. Error loading media. File could not be played. *16*
    • blixa
      V novym prehravaci jsme zatim nahodili tak 10 videi - porad je to beta provoz a snazime se to odladit. Tvoji chybu jsem nahlasil programatorum, ale nijak se mi nepovedlo ji zreplikovat, takze uvidime, zda to kluci nejak odhalej.

Kazdopadne priste by vic nez nadavani pomohlo napsat jakej prohlizec/system pouzivas..
      • Jo, tak aby z toho něco užitečného pošlo: Win7 64bit, 560Ti, aktuální Firefox, 20Mbit a vše šlape jako hodinky.
      • win7, chrome nejaktuálnější
        • Ataker
          Mám Windows 7 i chroma a žádný problém jsem nezaznamenal.
  • HELLER
    Nu dobrá, na YT to nebude, jen pokud to bude poslední možnost na světě :) beru to. Změna, zvyknu si.
    První šok po zapnutí přehrávače byl zvuk bez basů, ale to dělalo jen u znělky a videí, samotné vysílání je OK, desync nebyl nijak otravný, Karel byl jako vždy super a jsem rád za každou návštěvu podcastu :) vždy mi zlepší náladu jeho humorem.
    Díky
    • blixa
      Dik za pochopeni :) Zvuk ve videich jeste resime, spravene by to mohlo byt relativne brzy (v radu dnu).
  • Nechápu co kdo má proti reklamě, v TV jsou stanice na kterých je reklama to nejzábavnější
  • Video jsem neshlédnul, neměl jsem nervy čekat na konec reklamy (FIX THIS SH*T)
    • smejki
      fixni to sám tím, že pošleš games každej měsíc 200 000,-, čuju, že to by na pokrytí nákladů stačilo.
      • Sakra ti "novináři" si, ale žijou.
        • smejki
          cca 5 článků denně, 31 dní v měsíci, provoz serverů, grafika, extra nákladné akce (E3)... a bůhvíco ještě. Já si myslím, že ty drobný šušně se uměj sakra nehezky nasčítat. Osobně si myslím, že jsem těch 200k přestřelil, což ještě smutnější.
          • Provoz serveru pokud vim se plati minimalne rocne ne mesicne.Grafiku uz maji.Na E3 dneska clovek jezdit nemusi protoze jsou prenosy zive.
            A tech par rozhovoru, ze kterych se stejne dozvis pokazde to stejne tzn. hra je uzasna atp. za to nestoji :)
            • smejki
              věci, které se platí ročně nejsou náklady, nebo co?
              Je přece úplně jedno, jestli platím jednou ročně 12 000,- nebo jednou měsíčně 1 000,-. Tak jako tak musím každý měsíc získat litr, abych to zaplác.
              Rozhovor není jen o odpovědích, ale i o otázkách. Tak jako tak je to exkluzivní obsah a ten, pokud je zajímavý (jako že většinou je), táhne konzumenty. A E3 nebo Gamescom jsou celkem vhodná příležitost k takové tvorbě.
          • Viktor_H
            Ale hovno, stavěj si vily a jezděj v bavorácích - zapomínáš na prachy, co mají od publisherů za recenze...
            • smejki
              o_O
            • smejki.Obhajujes jejich, podle tebe, spatne placenou praci, kterou si sami zvolili.
              Coz tak trochu nema logiku :)
            • smejki
              No jo, jenže já svýho Aston Martina včera naboural, takže zase živořim. A co teprv takovej janchor, toho tuhle tlačily zlatem vyšívaný boty.
    • Rozhodne lepsi nez stara videa, kde reklama naskakovala ve spodnim ramecku kazdych 15 vterin, takze treba behem dvouminutovyho videa ji clovek musel odklikat nekolikrat. Neskutecne otravna zalezitost...
    • blixa
      Reklama jde po 10 sekundach preskocit. Pokud je to pro tebe moc dlouha doba, neda se nic delat, holt si uz asi zadnej podcast neposlechnes.. ;)
      • No reklamy...Podívejme se kam to dneska dotáhly TV stanice jako takové s nemalým přispěním reklam.
        Sledovanost se snižuje a snižuje a snižuje.....
      • Samozřejmě že jsem si nakonec počkal, chtěl jsem jenom upozornit na to jak je to otravné !
        • zkus si něco pustit na prima play, potom se vrať a zkus něco říkat o otravnosti, tam ti pustí během pořadu snad dvacet reklam, které nejdou skipnout tak rychle jako tady

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit