Přejít na výpis diskuzí
Fight club #121 HD: OUYA, nebo OUNE?
16.3.2013 | Redakce Games.cz
61 příspěvků
-
taky nemam pratele, ale rad si te pridam, kdyztak sem tam jako LincolnTom :))
-
Ve světle aktuálních událostí je debata o SimCity neskutečně vtipná. Asi bychom se měli naučit se hlídat a zcela jasně rozlišovat mezi faktickými stavy věcí a mezi tvrzeními tvůrců. Narážím hlavně na Milošovo "servery počítaj kvanta věcí, ergo je SimCity míň náročný a utáhne to každá šunka". Ano, lidé z Maxisu říkali, že přesně tohle se děje. Ano, je to skvělá funkce. Problém ve skutečnosti tato funkce neexistuje. Klient se serverů pouze dotazuje na základní parametry měst v regionu (což by šlo doslova bez jakéhokoliv dopadu na výkon dělat lokálně) a pro sichr se savy ukládají na servery. Eto vsjo.
-
Normálně mám PC na full HD (pokud to teda protlačí linka), jedu to v Chrome, Win7 64bit. Pocitově to vypadá, jakoby každý druhý snímek vypadl. Zvuk jde synchronně, ale po určité době začne praskat (asi vypadávají pakety nebo co) a když to na chvíli zapauzuji, tak to praskání přestane. Obraz se tak chová ve 360p i 720p, u zvuku jsem to slyšel ve 360p (protože v 720p jsem to měl puštěné jen chvíli).
-
Správně, beztak jsme všichni hříšníci!
-
Veskere online prvky a kecy EA kolem Simcity byli prolomeny. Ta hra nema zadne vypocty na strane serveru, a muze v pohode fungovat i offline tak jak je. Online je tam jen kuli DRM.
-
jak se v simcity vlasten hledá multiplayerova hra? když dám join game tak je to všechno plné a když si založím vlastní tak se nikdo nepripojí. Pratele nemam. Chybí mi tam nejaká lobby nebo hledání hry kde je volné misto
nevíte jestli to tam je nebo jsem to jen prehledl -
Copak se směješ? Myslím to naprosto upřímně a chtěla bych jeho tvorbu na vinylu. Sice to asi neklapne, protože je ražení docela nákladná záležitost, ale zeptat se můžu *4*
-
Video jde na 360p u mě v poho.Na 720p na fulscrean už nemám PC.Záznam jako takový/kamera ve studiu/je asi na full HD a zvuk je dobrej,akorát vidíš,jak je zvuk rychlejší než obraz.Mě to nevadí... *1*
FF 17.0.1 bez zbytečných piczovin navíc.Aktuální fleš player a vypnuta HW akcelerace.Windows XP SP 2 *1* -
*15* *15* *15*
-
Dotaz na fešáka, pana Grygara *4*. Nevydáš Lásku bystroušku také na LP? Je to balzám na duši. Svou milou poetikou mi to připomíná mé milované Květy. *14*
-
Už jsem na to reagoval v dedikovaný podcast diskusi - tohle byla dezinformace z mojí strany. I ve FC jsem říkal, že jsem SimCity nehrál a tohle jsem blbě pochopil z vyprávění ostatních - takže ještě jednou sorry a už se k tomu nebudeme vracet, ok? ;)
-
Miloš by tam měl být častěji, skvěle ten podcast obohatil. Super díl. díky všem.
-
OT: Jsem sám komu to video jede tak 10 FPS? Zajímavé, že zvuk je v pohodě. Nevím jestli to je ten nový player, ale předtím na tom testovacím videu jsem tenhle problém neměl.
-
Mrtě sem se opět pobavil - jediný debatní pořad delší dvaceti minut, který s chutí vždy dokoukám až do konce *15* Ste fakt fajn kluci a skvěle se doplňujete - mimochodem kombinace Martina s Milošem je výborná *1* Příštímu FC ZDAR *3*
-
Presne tak, ale v dobe kdy byl tenhle fight club natocenej se o tom jeste nevedelo :)
-
jsem slepej nebo se nedaji v novem simcity nastavovat dotace pro jednotlive budovy treba skoly nebo nemocnice, elektrarnu apod.?
-
Není to v SimCity náhodou tak, že ano - některé budovy se dají postavit pouze za podpory ostatních měst, ale nikoli hráčů? Protože v tom regionu si jeden hráč může postavit města třeba všechny a tak se dostat ke všem budovám, není to tak? Protože já jednoznačně souhlasím s Lukášem - vždyť už teď vznikl nějaký fanouškovský offline mod - to jasně potvrzuje, že není nutné být online k plnohodnotnému hraní. Velký fail.
-
ten o těch filozofech to zabil
-
problém je, že na YT může být video označeno jako porušující autorská práva kýmkoliv (ne jen vlastníkem práv). Poté je preventivně znepřístupněno (presumpce viny), dokud se věc nevyřídí. God bless DMCA!
-
Nauc se psat.