Přejít na výpis diskuzí
Fight club #121 HD: OUYA, nebo OUNE?
16.3.2013 | Redakce Games.cz
61 příspěvků
-
Dotaz na fešáka, pana Grygara *4*. Nevydáš Lásku bystroušku také na LP? Je to balzám na duši. Svou milou poetikou mi to připomíná mé milované Květy. *14*
-
-
*15* *15* *15*
-
-
Copak se směješ? Myslím to naprosto upřímně a chtěla bych jeho tvorbu na vinylu. Sice to asi neklapne, protože je ražení docela nákladná záležitost, ale zeptat se můžu *4*
-
-
Fíha, Květy? To se snad začnu rdít! Vinyl jsme řešili, ale tohle si ho ještě nezaslouží.
-
Nic, dobrý... Jen mě rozesmálo to třetí slovo ve tvém příspěvku. *4*
-
-
-
-
S tím YouTube souhlasím s těmi autorskými právy je to tam teď děs *16* Něž aby byly autoři rádi za reklamu zdarma tak... no to je fuk *16* *16* Pochopím, když někdo použije ten obsah třetích stran pro vlastí obohacení, ale tohle je už moc...
To je jako když na YT stanice CBS zakazuje téměř všechno co se týká seriálu HIMYM a TBBT Zase!! pochopím, že když tam někdo dá celí díl, ale když zakáží i 10s videa WTF!!! -
-
problém je, že na YT může být video označeno jako porušující autorská práva kýmkoliv (ne jen vlastníkem práv). Poté je preventivně znepřístupněno (presumpce viny), dokud se věc nevyřídí. God bless DMCA!
-
-
Správně, beztak jsme všichni hříšníci!
-
-
Nauc se psat.
-
-
jak se v simcity vlasten hledá multiplayerova hra? když dám join game tak je to všechno plné a když si založím vlastní tak se nikdo nepripojí. Pratele nemam. Chybí mi tam nejaká lobby nebo hledání hry kde je volné misto
nevíte jestli to tam je nebo jsem to jen prehledl -
-
taky nemam pratele, ale rad si te pridam, kdyztak sem tam jako LincolnTom :))
-
-
jo a jinak ta funkce vyhledavani je..mam pocit porad vypnuta :/
-
-
-
Kvalitní díl, je vidět že od té doby co sem chodím jste se výrazně zlepšili.
-
-
*1*
-
-
jsem slepej nebo se nedaji v novem simcity nastavovat dotace pro jednotlive budovy treba skoly nebo nemocnice, elektrarnu apod.?