Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Operu ano a víc mne nezajímá *5*
  • http://bit.ly/11hJ5pq
  • ales.smutny
    A já k tomu pustím nějaký hezký skotský dudácký pochod!
  • tak to bude v pořádku to je společensky oblek .....rozdrbaný pologatě jak pasáček ovcí s 8 století nikoli *1* ...je to jeho věc když se chce prezentovat jak vydlák co nemá na gatě klidně může *1* *1*
  • sleepless
    Skotskou, Miloši, skotskou! Jsme domluveni :)
  • Mne by zajimalo, jestli toho genia, co to sem dava i toho, co to navrhuje napadlo, ze takovato reklama kazdeho normalniho cloveka donuti se jim na ten produkt vys*at...
  • psss, hej hej.. psss
    ...
    noscript
  • peterka
    Mě reklama nevadí pokud je k tématu, sem tam i na tu reklamu kliknu dobrovolně protože mě zaujme ...ale stímhle zbůsobem získávání pozornosti toho opravdu moc neprodaj ...opravdu nevím co má axe společnýho s hrama.
  • milos.bohonek
    Příště to vidím na sukni.
  • adblock existuje pro vsechny tri nejvetsi prohlizece.
  • Tak tak, ačkoliv mě to taky štve, tak vám rozumím. Pracuji na jedněch nejmenovaných stránkách a markeťáci nám tam také pořád dávají nápady na nové reklamy... :) A neuděláme nic...když to člověka ziví...
  • asi máš sebe hodně rád že? 1) nevidím křivý nohy 2) určitě jsi kuřbuřtt a 3) holíš si nohy
    a většina se mnou bude souhlasit, že Ty budeš horší než on
  • ucho
    a jsou nějaké statistiky, jak je takový typ reklamy "úspěšný"? nemyslím v klikání (kdy na to patrně lidé klikají ve snaze ji zavřít, když si nevšimnou zavíracího tlačítka). já třeba za tohle Axe nenávidím a nikdy si od nich nic nekoupím...
  • Tak si nechte občas zaplatit nějakou recenzi. Stejně sem tam dáte vysokou známku srajdě typu Proteus nebo Starseed Pilgrim, kterou stejně skoro nikdo nehraje, tak vytáhnete skore nějaké disco party hře přidělené k recenzi za odměnu Lukášovi. *1*
  • Pete.palis
    adblock nefunguje na všechny prohlížeče....
  • Kupte bohonkovi kalhoty když sám na dlouhé nemá medializovat jeho chlupaté křívé nohy opravdu nebylo nutné *1*
  • Trisska
    Ta kostka je ale fakticky běsná a nejde mi nijak vypnout! Jako normálně sem musela vypnout celej počítač, abych si mohla přečíst recenzi na Zeno Clash 2, protože mi tam pořád oxidovala! Jako fakt bych tu kostku nejradějc chytla a nacpala do zadku tomu kdo ji vymyslel!!! A co to vlastně na ní bylo za reklamu?? Jako ať vím co si nekupovat!!!!! *7*
  • Cosi
    http://games.tiscali.cz/tema/podporte-games-cz-57248
  • Paulcz
    adblock
  • blixa
    No, ver tomu, ze zrovna lidi v redakci a ve vyvoji tyhle reklamy stvou taky :( Ale bohuzel to jednou za cas je potreba pretrpet, aby Games mohly fungovat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit