Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože pan Vávra pořád jenom kritizuje nebo se mu taky někdy něco líbí ? *7*
    • Líbí, Botaniculu vychvaluje do nebes a řekl, že každé vývojářské studio by si mělo vzít příklad z týmu, který stojí za touhle hrou.
  • Keyz
    Pes Drbohlav *15*
  • Jeste hodim do placu... Ty zaklinaci, kteri jsou v knihach: Coen, Eskel, Lambert a Vesemir.
  • Nešlo by Fight club zkrátit o cca 1,5hodiny? Jelikož už jsem starší osoba, tak vždycky po 30minutách usnu a proberu se až na závěrečné dotazy *7* Moje hodnocení by bylo: začátek nic moc a konec dobrej. Co bylo mezitím nevím *1*
    • jako starší osoba by jsi se měl věnovat vnoučatům *7*
      • Ježíši, to snad ještě néééééééééééé
      • Tilwaen
        Co je tohle za moudro?
  • Dobrej podcast, akorát redakce byla zas tak nějak znuděná nebo přepracovaná, no každopádně ten konec, kdy by jste se viděli už někde jinde nebyl moc dobrej. Těším se na Dana a potom tohle.
    To jste byli ještě rozechlastaný z toho koncertu nebo potom jste šli na další chlastačku? Nebo ta uzávěrka levelu ? :)
    • Mart9
      No já měl naopak pocit, že až ke konci s těma dotazama se to začalo správně rozjíždět a najednou to utnuli a bylo hotovo :/
      • spatne sestavena osadka ve vile... vicemene se nebali mluvit jen dva, treti absolutne submisivni typ, celou dobu cumel do mobilu nebo tabletu, a kdyz uz promluvil, jak se neustale jen necemu branil od vavry a ten posledni tam byl snad jen kvuli cteni dotazu z chatu, suma sumarum, dve hodiny plkani dvou lidi snad ani nemuze bejt dynamickou zabavou...
  • TheGGG
    Ani jsem se nedíval, předpokládám že se to zas neslo na vlně urážek a Wávrova vulgárního bahnitého humoru. Nevím proč ten člověk musí pořád vše jen kritizovat, asi se bojí že na něj lidi zapomenou.
    PS: Pokud se v tomto díle choval normálně tak Ok, ale já se radši nedíval abych se zas nena*ral
    • Však má většinou pravdu za poslední rok jsem nedohrál snad jedinou hru protože 99% všeho co vychází jsou neskutečné sračkyy..
      • ucho
        ne, to už jsi jen na hraní starej a prakticky nic tě nebaví. jen si to holt neumíš přiznat. každý rok vychází spousta skvělých her, stačí si s nimi umět hrát...
        • Blbost, to není o tom, že by člověk měl být na hry starej, ale je to tím, že ty hry jsou čím dál větší blbosti. *16*
          • ucho
            a přesně proto herní průmysl stále roste a stále se ročně prodá víc her... ;) to má logiku, je to proto, že vychází čím dál větší blbosti, kterým prostě lidé neodolají :D
            • Samozřejmě, že pořád vychází dobré hry, ale dost starých her je pořád lepších než ty nové koukni se třeba na nové Simcity to je naprosto směšný oproti předchozímu dílu. Nebo když vyjdou hry nové tak jsou prostě pořád stejné např. CoD nebo jakákoliv jiná herní pokračování.
            • TheGGG
              úžasné ronaldo, největší "inteligent" je ten co nazývá ostatní blbce. Předně si může hrát kdo co chce a maximálně mu lze vyčítat špatný vkus, za druhé vychází hromady skvělých her a kecy typu v době 8 a 16 bitů se hrálo líp jsou nudné a směšné.
            • To rozhodně není tím, že vycházejí kvalitnější hry *15* dřív měl pc nebo konzoli málo kdo dnes jí má každé dítě už od narození k dispozici
            • Protože většina lidí, jsou prostě blbci no. *1*
        • Možná *1* teď mám rozehranou Amnesii a to je celkem dobré hlavně je to odlišný od dalších tuny stejných her..
      • TheGGG
        Ale houbeles, nikdy nevycházeli tak dobrý hry jak teď. Jde jen o to co si vybíráš.
        • Záleží jaký žánr preferuješ např. obyčejné akční hry 99% všeho naprosté kraviny bez nápadu a skoro všechny stejné..
          • Anon

ping-pong; tennis; Člověče, nezlob se; poker; kulečník...
            • *1*
          • bioshock:infinite jsem zkusil prave proto, jak vypadal (stylizace), ale bohuzel krome toho vizualu a audialu to byla strasna nuda (pribeh docela usel, ale odvypravel by ho clovek za pet minut a z toho 4 by trval jen ten zhulokonec *5* )
            • konec Bioshock:I klasický mindf*ck, ale takový kde se všechno vysvětlí místo aby měl člověk víc otázek než na začátku.. a tak to má být *1*
            • TheGGG
              není to zhulokonec, jen je třeba dávat pozor. Na YT je perfektní a polopatické vysvětlení pro ty co to nepobrali *3*
          • TheGGG
            Vždy vycházely kvalitní hry a vždy vycházely blbosti, jen na ty blbosti už se zapomnělo a na ty kvalitní hry pořád myslíme.
            • TheGGG
              Bioshock infinite, the last of us, Devil May Cry, Far Cry 3: Blood Dragon, Metro: Last Light, Call of Juarez: Gunslinger,
              Blíží se nové saints row, zajímavě vypadá PayDay 2, vyjde rome 2 total war. Takže kecy o tom že není co hrát si nacpi do své retro 16bitové pr*ele *3*
            • Jmenuj 5 kvalitních her za poslední rok.
            • Rhulad
              Nic ti vyvracet nebudu... Je to tvůj názor *3*
            • TheGGG
              *1* Kdo říká že mě na crysis 3 bavil příběh? Byl to prostě relax se skvělou grafikou a pokud mě má něco nenáročného v létě pobavit tak proč né crysis? O TR jsem jen řekl že to je dobrá hra, né nic světoborného. Pokud jde o Bioshock infinite tak na té hře nevidím nic špatného, protože má: smysluplný příběh: ANO, zajímavé prostředí a nepřátelé: ANO, dobře propracované boje: více méně ANO, dobrý dabing postav: ANO (troy baker odvedl při dabování skvělou práci.), přijatelná délka hry: ANO.
              Vím že mě každý bod vyvrátíš, ale je mi to fuk, mě BI prostě bavil a hodnotit musím za 8/10
              Crysis 3 dávám 6/10, TR 7/10, The last of us 9,5/10.
            • Rhulad
              Já jsem si nemyslel, že máme stejný vkus... ale rozhodně jsem nečekal, že tě bude bavit TR a Crysis3 a podobné vymažmozky
            • TheGGG
              No vidíš, tak to já si radši zahraji FC3, TR, nebo BI než nějaké staré hry, které tu dlouhodobě kritizuju. Nemám rád žádnou hru která vyšla před rokem 2000.
              PS: jak jsi proboha přišel na to že máme stejný vkus *1*
              Jen to že čtu (a zbožňuji) MKP neznamená že se na všem shodneme.
            • Rhulad
              GGG: Ano já dohraji jednu/ dvě nové hry za rok. Buď sem na to starý nebo vychází čim dál větší hovadiny. Raději nebudu hrát nic než bych trávil svůj čas u her jako Crysis 3, Tomb Raider, FarCry3, Bioshock:I apod. To je ztráta času...
            • he/he: Promiň ale podobné hry mě naprosto nezajímají a jdou mimo mě a netvrdím tu že staré hry byli nějaké vyjmečně dobré.
            • Escape from Butcher Bay jo to byla paráda
            • Neznat Castlevanii, ale mlet něco o "starých dobrých hrách " to by šlo - jdi se bodnout.
            • TheGGG
              A co za hru z roku 2013 bys mu poradil ty?
              FC3 a crysis 3 jsou dobré na vyblbnutí a Bioshock infinite byla celkem kvalitní hra.
              The last of us je božská hra a nelze proti ní říct půl slova, castlevania je hack and slash takže to sem nepatří, ale těším se na ni.
              PS: vím že máš syndrom nadávat na všechno, ale potom si moc věcí nezahraješ.
            • Rhulad
              Ježíš GGG to myslíš vážně co mu radíš nebo je to sarkazmus? Já myslel, že aspoň ty tu máš dobrý vkus. Hmm opravdu dobrá akční hra?? Já bych to viděl na Escape from Butcher Bay od té doby jsem zpola tak nic dobrého nehrál.
            • Nový Bioshock byl hrozný oproti jedničce, Crysis 3 mě tak nehorázně nudil, Far cry 3 byl dobrý dokud se to nezvrhlo v repetitivní vyvražďování všeho co se pohne, nevlastnim ps3 abych mohl zahrát, Castelvania neznám a Armu po zkušenostech asi také ne.
            • TheGGG
              Džízis, já ti moc neporadím já FPS tolik nehraju. Třeba nový bioshock byl dobrý, nebo crysis 3 celkem ušel. Ani FC3 nebyla špatná. Já zrovna hraju The last of us (což není ani FPS, ani čistá akce) a čekám na castlevaniu pro pc. Takže FPS žánr moc neřeším. Každopádně jak píše někdo výš nový TR taky není špatný.
              + nebo počkej až vyjde arma 3
            • Mart9
              Zahraj si ten nový Tomb Raider, ať vidíš pořádnou hru. To má všechno.
            • Tak mi řekni jakou dobrou akční hru si měl namysli ? a rozhodně MoH AA a CoD 1,2 rozhodně v té době nebyli "Béčko"
            • TheGGG
              BF3, CoD pff a MoH jsi nezkoušel (Wávra vypadá jak Dusty)?
              Když jsem říkal ať hraješ něco jinýho než CoD nemyslel jsem BF3, MoH ani jinou podobnou béčkovou akci.
            • Naposledy MW 1, BF 3 koupil a hrál tak hodinu singl a pár hodin multiplayer a přestalo bavit..
            • TheGGG
              Tak je možná na čase přestat hrát CoD *3*
            • Ano vycházeli, ale dřív taky bylo Call of Duty zjevení a dobrá hra, ale po 100 dokola už to neplatí..
    • Adam_M
      Prave ze zrovna v tomdle FC je Vavra klidnej :D
      • Pilgrim66
        Tak to se na to snad i podívám
  • Tyhle prispevky uz nemaji zadnou uroven!!!
  • No Vávra by se měl hlavně oholit :)

Ne teď vážně, když je tam on, tak má konečně cenu Fight Club poslouchat. Na druhou stranu když je mu všechno jasné a co všechno je špatně, tak musí počítat že hráči ho za jakoukoliv chybu v tom jeho RPG nebudou mít rádi, někdy je prostě lepší držet hubu, protože kdo toho moc nakecá, tak musí počítat že se mu to odpovídajícím způsobem vrátí. Jen nezbývá doufat, že to neukončí jako druhou Mafii a pro jistotu před ukončením zdrhne...
    • ucho
      nejde o to, že ho nebudou mít rádi, spíš mu každou sebemenší chybu vmetou do tváře. a ta hra bude mít chyby, nebude dokonalá. ale co, aspoň se o ní bude mluvit, to se dá brát jako reklama.
    • IMHO si je toho vědom a proto do tý hry dá všechno. Aspoň v to tak doufám.
      • mdkGT
        a jde o to jestli to bude stacit
    • Až vyjdou Husiti.
  • Vávra je trapnej. Odebírám ho na FB a tam taky jenom hejtuje a nadává.
  • Drobnost pro techniky; nemohl by si přehrávač pamatovat, kde jsem minule skončil? Dnes se mi povedlo nejdřív omylem zavřít panel a pak rovnou i celý prohlížeč, a když pominu reklamu, tak hledat, kde jsem skončil, bylo docela nepříjemné :D
    • A nejseš ty nějakej rozmazlenej?
      • Paulcz
        blablabla.. je to zcela běžná věc, navíc hodně využitelná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit