-
...to snad neni možný, že to jsou už 3 roky :)
-
v GTA fakt není FPS část, z jenoduchého důvodu, není tam 1st person pohled *4*
-
to vis ze jo v GTA se nechodi a nestrili... to ze se v GTA dela plno dlasich sandbox veci neznamena ze tam neni FPS cast a ta se s packama hraje blbe.
-
Ošklivý to není, ale przní to chybějící antialiasing a nízké rozlišení.
-
oOčeské titulky, které se už kutí. *3*
-
Za mých mladých let nebylo tolik gum a lidem obecně bylo u prdele, kdo co na čem hrál. Na konzolích se samozřejmě hrálo a za mých mladých let dokázal hráč hrát jak na gamepadu, tak i čumět do monitoru a bylo to obecně jedno jedno, kdo jakou platformu preferuje, páč se kecalo hlavně o hrách. Tvoje mladý léta skončily možná tak nedávno - nevíš o čem mluvíš, příteli. Zasuň si palec zpátky do držky a tahej si znova kačera a nevzpomínej na dobu, o které ho*no víš.
-
někdo na netu psal že vrátil týpkovi na ulici ukradenou peněženku a za dva dny mu přišel email s poděkováním a přibyl milion na konto, takže to není vždycky "pro dobrotu na žebrotu"
-
Před vysíláním a během něj tu visí článek a vysíláme už pár let ve středu kolem čtrvté odpoledne. Pokud se čas / den mění, hlásíme to dopředu v příslušné diskuzi.
-
dík za info :)
-
ten človek co to hraje evidentně neví jak se u letadel zatahuje podvozek *1*
btw taky jste si mysleli že ostatní postavy zmizí z mapy když se přepnete do jiného charakteru? já teď dojel k hangáru s Franklinem, zjistil že se mu tam neukážou cizí (Trevorova) letadla, tak jsem se přepnul do Trevora, zajel k hangáru s ním a on tam postával Franklin a prý jestli nechci jít na pivo *4* -
a abych nebyl za hatera, včera jsem to dohrál po cca 45 hodinách kruté pařby a sám bych tomu dal 9,5/10 (desítku bych nedal žádné hře protože dokonalá hra neexistuje :)
-
právě, v GTA IV na PC jsem schopný s myší dávat headshoty za jízdy řidičům okolních aut, tady to spíš tak zběsile kropím uzinkou a doufám že něco trefím *1*
-
V přenosu, myslím, došlo k přeřeknutí a měla bys ho najít v předchozím čísle než bylo původně řečeno.
-
Ale udělat to jde :)
Uvidíme jak se s tím poperou. Jsou hry kde rozdíly v nastavení byly velké a pak to využilo jak super PC tak i běžný stroj. -
GTA není FPS a my se bavíme o GTA.
-
jaktože tu ještě nebyl žádný konzolista aby to vysvětlil jak je to stašně jednoduché vždyť si jen stačí jednoduše vykloubit prsty a dát nohy zahlavu a jedeš tak lehce jak na pc
-
ano, TW po pár terapiích "oblbovací kůry" co předvedli v ROME2 bude oblben natolik že půjde hrát i na konzolích *4*
-
je fakt že třeba challenge na střelnici budou s myší proti gamepadu brnkačka
nebo střílení z auta, na PC jedeš levou rukou řížení na W,A,S,D a pravou na myši míříš a střílíš, rychlý a přesný, na PS3 máš ukazováček a prostředníček levé ruky na zadních tlaćítkách (brzda, střelba) a palec na levé páčce kterou zatáčíš, zatímco současně druhou rukou držíš pravé zadní tlačítko pro plyn a zároveň palcem na právé páčce míříš, intuitivní a přesné to není ani náhodou *1* -
já hraju už pěkně dlouho a za mých mladých let se hrálo jenom PC samozřejmě nepočítám nějaké stupidní sega hry nebo tak něco, ať si každý hraje na čem chce ale jakoukoliv FPS určitě nezahraješ na gamepadu tak dobře jak na kláv. a myši, na gamepadu si možná pořádně zahraješ tekkena nebo nebo maximálně nějaké aušusové auta jako NFS
-
Vždycky když ti problikne mapa a objeví se tam modrá tečka. Jeden typ z těch eventů byl takový, že týpka vyhodila borka z domu, vyházela mu věci na ulici a on pak chtěl hodit jinam. Vzal si akorát golfovou hůl a zbytek tam nechal a cílová destinace byla Golfové hřiště. Pak už se jen napsalo, za nedlouho bude zpřístupněn golfový klub (borec mně za odměnu pozval) ;o)
Když někoho okradou a chytíte toho zlodějě, tak si akorát posbíráte lup, ale za ty odvozy je většinou nějaká odměna.