Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=0Q6UQ2QlRH0
  • do nich lukas daj im, sami tak zda ze tam nikto nema trochu zdraveho rozumu

    http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
  • Thorar
    Možná si příště přečíst diskuzi a reakci LG než něco napíšu?
  • C-BEAM
    nemáš dosť recenzií na vyhlásených mainstreamových zahraničných serveroch, kde sú schopní dať týmto hrám ultimátne hodnotenie ? to chceš aj tu ? čo tak nejaká pluralita názorov ? nič ? pojem neznámy ? Jediná podmienka ktorú musí Lukáš splniť je to či má fpsky rád alebo nie, ak áno, má právo ich recenzovať, bodka.
  • ... a takovej clovek jako pan Grygar by prave nemel absolutne vubec nic psat o hrach typu Call of Duty (pomineme-li jaka v tomto pripade tato hra doopravdy je), jde mi halvne o nezaujaty postoj autora vuci temto titulum - vlastne ono je jedno jakym, a ne ze ten clovek je primocare vysazen proti nim, a pak dostane moznost psat clanky a recenze prave o nich, pak to tak dopada ... pane Smutný +1!
  • presne tak, ted sem nedavno koukal z nostalgie na lets play half life a je neuveritelne, ze od te doby se ai vubec nikem neposunula, ba je to mnohdy jeste horsi
  • Je fakt, ze pedanty taky rad nemam, ale konkretne u Martina Bacha se pod to podepisuji. Naopak myslim, ze Lukas G. a Petr D. jsou v tomhle smeru dost dobri a z vlastni zkusenosti vim, ze se to DA odnaucit. Clovek se musi vic hlidat. Ze zacatku to mozna povede k tomu, ze nic poradne nerekne, ale po par podcastech se to zlepsi.
    Proste jen trochu cviku a potu a pujde to.
  • C-BEAM
    Chlape keď už spomýnaš doom, tak v Doom 2, pred 19 rokmi si mohol vyjsť do pomerne veľkého otvoreného priestoru a čistiť jednotlivé miesta ak sa nemýlim i v poradí podľa svojho uváženia, navyše si mal zbrane a neprietelov 10krát nápaditejších a zábavnejších ako v ktorejkoľvek supermodernej vyhypovanej strielačke dneška. Tak mi tu spolu so Smutným nekecajte aký obrovský pokrok fps hry urobili. Samozrejme, že sa v mnohých smeroch zlepšili a do roku povedzme 2005 to bola normálna evolúcia technologická ale i evolúcia v hratelnosti, od vtedy však FPSky buď stagnujú alebo priamo padajú na hubu. A tých pár výnimiek rozhodne neudáva trend, ten dnes udávajú naprosto plytké hry ktoré ak odmyslím technický kabát sú vpodstate na úrovni Wolfa3D prepleteného filmečkami.
  • Ten volající, kterej si stěžoval na to, jak se vyjadřujete, by se měl jít s prominutím vys*at. Mluvte jak vám papule narostla a neřešte to. Týpek mi připomíná mého spolubydlícího, kterej řeší, když někdo nakape v koupelně. Bude to podobnej kre*en, už podle hlasu a stylu vyjadřování.
  • Dál už se k tomu nemá cenu vyjadřovat, protože meleš pátý přes devátý a jako přirovnání mi předkládáš přeplňovaný motory... No to mě po*er.
  • To je jako by jsi soutěžil s autama v kategorii do 2.0 N/A a dal si do toho přeplňování, to už nemá s atmosférou co dělat takhle překopaný...

    ARgumenty by jsi v první řadě musel mít ty, ale nemáš žádný, jen nějaký lživý nesmysl, to už je vážně zoufalost konzolisty. Jaké profi hráče prosímtě porazil s páčkovačem? :D Sorry, ale plácáš blbosti. Žiješ v době googlu, tak to aspoň použij, než něco plácneš.

    A čistě hypoteticky i kdyby to byla prava (JAKOŽE NENÍ), kolik lidí takovou věc má doma? nikdo...

    Gamepad je prostě nemotorná šíleně pomalá a hrozně nepřesná věc na hraní doomovek a podobných her.. to je použitelné maximálně na ty auta, bojovky apod. tj. hry, kde se ti nehýbe defakto obraz ...
  • Jack1947
    A ja bych naopak rekl, ze prave Predator ma k tomu odsuzovanemu "cechacstvi" obcas z nas mozna i nejblis.
  • Jistě, když dojdou argumenty, přijdou na řádu urážky. Mimochodem se softem nebo bez něj, jde tu o princip. S gamepadem se dostal tenhle týpek i do národní ligy Quakelive a porazil mnoho profesionálních hráčů s myší + klávesnice a to se počítá.
  • to kafe neustad to je u ty hovomestsky radnice?
  • taky mam pocit z toho, co pise v popisku, ze to je vlastne reklama na nakej soft
  • Jsi hloupý. A ten tvůj gamepad není ani gamepad, je to defakto gamepad předělaný na myš vč. softwaru, něco si o tom zjisti.
  • janchor
    Naopak, FPS žánr je jeden z mejch nejoblíbenějších, takže i proto jsem na něj možná extra přísnej.
  • Jazz
    Vidíš to ?
    Já bych zase, jak se zdá, velkému množství lidí doporučil http://www.diktatorek.cz/Scholasticus/Cesky-jazyk/Tvaroslovi/Pridavna-jmena/Pridavna-jmena-vzor-privlastnovaci-help.html *3*
  • BookerDeWitt
    Nikdo tě ty hry hrát nenutí. Když ti tak strašně chybí minulý léta, tak si naprogramuj vlastní FPS hru a nebreč tu pořád dokola a dokola a dokola (nebo si postav stroj času a vrať se do tvé zlaté éry)... Je spousta stříleček, které nejsou tupé a koridorové jako CoD, stačí si jen umět dobře vybírat, což ty očividně neumíš a ještě k tomu stupidně generalizuješ a oháníš se páčkovačema a vším možným co se konzolí týče, protože za všechno přece můžou konzole, ne vývojáři, že?

    Jen tak mimochodem, napřed se podívej na tohle video s tímhle frantíkem a potom něco brblej o páčkovačích, lamo :))

    http://www.youtube.com/watch?v=bBrhkFjq7sM (CS:GO - s gamepadem na PC proti hráčům s myší + klávesnice)
  • Pan Smutný ví co říká !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit