-
Spacey v House of cards nehraje Call of Duty ale Killzone.
-
-
A ve druhé sérii mu ochranka neumožní hrát kvůli on-line ochraně *13*
-
-
To je ventil tady, Valve by mohlo závidět :)
-
-
Joo Hnisavec to rozjel ve velkym. *15*
-
-
hmm...mal som tu jeden príspevok, bez nadávok...narozdiel od tvojich 1000 nezmyslov pod každou témou so štylistikou akoby si vyliezol práve z jurty...
-
-
Jeden ? Dobre chapu, jenze tve vyroky obcas no... *7* jindy zase lepe. Ja uz si zvykl ze obcas je nekdo spatny troll to je dobre, v poradku kazdy jsme si to nekdy zkusily aby jsme si vylily a sli dal.
Jinak jsem se nesnazil na tebe narazet... jenom jsem napsal ze si to rozjel ve velkym. Jenze od nekoho koho vyhodily z Sectoru je zbytecne neco vic cekat ze?
Jdete si s Jejdáškem podat ruce oba dva milujete Steam... jen on ma mnohdá lepsi nazory.
Jo a Petr a N7N7( indie hate) to taky sedi ostatne s tebou souhlasi (s vami).
Tak kazdy mame neco no... nejsme dokonaly... *3* NIKDO. -
-
Ty jo, taková změť myšlenek. Někdy mám problém sledovat tvoji nit.
-
-
-
-
-
Zajímavé je, že práce prodavače pana pseudointíka se základní školou Grygara příliš pokory nenaučila. škoda no... aspon někde si může povýšenecky rýpnout do čtenářů Blesk... pardon games.tiscali.cz
-
-
Práce prodavače Tě má naučit pokory? Prosím jak? Rád se směji lidem jako ty, protože ty toho prodavače obejdeš obloukem v tom obchodě nebo ho absolutně budeš přehlížet.
-
-
Nevím vůbec z čeho tak usuzuješ, tvůj příspěvek je naprosto zbytečný.
-
-
-
pěkný shitstorm tady zase..
-
Jinak abych řekl taky něco k věci: Ohledně COD série se jedná o zásadní nepochopení ze strany zdejší redakce. Celá COD série hraje na pudy muže lovce, obranáře hnízda , alfa samce, hrdiny a dobrodruha. Dnešní svět už spoustě moderních lidí neskýtá tolik prostředků, jak tyto mužské pudy plně realizovat. A buďme rádi, že si muži dnes na války z velké části jen hrají virtuálně. Ovšem to, že Poláček nebo Grygar na tyto pudy rezignovali neznamená, že to tak je i u ostatních, kteří si prostě rádi zahrají výpravnou střílečku, a za pár hodin ten zážitek pustí z hlavy, aniž by ho museli sáhodlouze análízovat jako ukecané baby, co dříve seděli na návsi a probírali drby z vensice.
-
-
Dokazovat si na hře, že jsi chlap...hmmm *15* Myslim, že v tom moc hledáš a asi máš potřebu něco kompenzovat. V CoD jde prostě jenom o čistou "zábavu", jdeš, střílíš, vidíš omagad momenty. Ale někdo potřebuje poněkud náročnější zábavu, která nepotěší oko, ale mozek.
-
Tvl alfa samec, obranar hnizda :) Nejake to CoD jsem hral, naposledy snad MW2, ale ze bych se u toho citil jako alfa samec, to tedy ne. Spis jsem se predtim, nez to letelo z disku, citil jako pako, ze jsem za takovouhle kravovinu vyhodil penize a zabil par hodin casu :)
-
Celá COD série hraje na pudy muže lovce, obranáře hnízda , alfa samce, hrdiny a dobrodruha.
Na tohle hral vietcong. COD je simulator Breivika - masova vrazda polodementnich panacku. -
Moc do te Tvoji teorie nesedi, ze Grygar chvali starsi dily COD...
-
-
Kdyby Ghost nestál 999 ale 399, tak neřeknu ani popel. Kdyby nelhali o příběhu, grafice, enginu, možnostech hry, tak to taky vemu. Ale takto? Když srovnám MW, CoD 2 či BO 2 a postavím proti nim CoD WoW, MW 2 a 3 či Ghost, tak je to naprosto o něčem jiném.
-
-
-
Arogance některých redaktorů games.tiscali bohužel přesahuje veškeré únosné hranice a bortí všechny zásady slušného chování a novinářské etiky. Cítím zde určitou vyčpělost a klesající zájem o hry, zato rostoucí snahu vnutit ostatním svůj názor a předsvést se před kamarády yntchelekťuály. Samozřejmě čest vyjímkám a recenzentům co ještě umějí spravedlivě a poctivě hodnotit a komentovat současnou situaci na herním trhu. Bohužel mnoho redaktorů a stejně tak i diskutujících v ČR je zahleďeno do minulosti a příliš mnoho času trávý brečením a vzpomínáním na staré hry. Co si však neuvědomují, je fakt že staré hry byly v 99% absolutní kraviny, pouze vaše mozky si minulost v hlavě přepracovaly a zkrášlily. Vyzkoušel jsem ty tak zvané 16bitové pecky a bylo mi k pláči, jaké sran*nce se dříve hrály, upřímně vás lituji.
-
-
Hry dneška mají nějaký základ a nezjevily se lusknutím prstu. Prvotní věci nikdy nemůžou být úplně elegantní, ale nastaví určitý kurz. Ovládání třeba dneska pokročilo ( ne absolutně), ale hodně starých her se opavdu těžko hraje - hlavně z hlediska ovladání ( a znovu ne všechny).
Ale jako tvrzení, že 99% her byly kraviny je hodně odvážný = můj eufemismus pro absolutní kravinu. -
obecne žánr rpg byl lepší kdysi než ted a není to že by jsem si to v hlave skrášloval, je to objektivní fakt. fallout 2 jsem hrál prvne teprve nedávno.
-
Musíš vzít v potaz jednu důležitou věc. Dobový kontext hochu.
-
-
na ten ti zvysoka... chlapče. před rokem 2000 neexistovala jediná dobrá hra.
-
-
Tohle by se mělo tesat do kamene.. *7*
A pod ním by měl být zaživa pochován TheGGG.. *2* -
Proč?
-
-
protože nebyl na světě
-
-
-
-
-
Naprosto, ale naprosto do puntíku souhlasím s příspěvky uživatelů Petr a Hnisavec a jsem rád, že nejsem jediný, kdo to tak cítí a vidí. *5*
-
-
Hnisavec, vyhozený tupec ze Sectoru, který je snad první, kdo dostal doživotní ban. Ale u tebe mě to nepřekvapuje, člověk s jedním typem komentářů o Indie scéně si našel dva nové kamarády.
-
Tak to je jasny, ze tu nejsi jedinej moula. To je vzdycky stado nebo alespon skupinka.
-
-
bľabotanie Grygara, prečo je CoD zlá hra mi dáva nepríjemný pocit, že častokrát nevie prečo glorifikuje indie srajdy a dehonestuje hry ako Beyond.....je to póza, nie je to póza...podľa viacerých indícii, len yntelechtuálne hipsterstvo aka onanovanie nad pseudofilozofickými nudným srajdami, ktorého nikoho iného nebavia, ako by napísal verbal.
-
-
Copak, dotklo se vas prirovnani "Filozofie pro ctenare Blesku?" :)
-
Vzývam ťa ó veľký Hnis, legenda blicí poezie. Zaplav nás krásami masovej produkcie, ukáž nám sily codu nádherné, osvieť naše duše hipsterské.
-
-
-
uhm, že 76 príspevkov a je ich tu 20...zase krásny výmaz...sorry ak som dakoho urazil, proste si ozaj myslím, že je CoD neprávom pranierované...s Black Ops 1 a 2 súhlasím, to boli budget výblitky, ktoré tu boli prehodnotené, i keď také Black Ops 1 je v 3D je z naj hier (hodnotím iba úroveň 3D). Ale tie plky o nejakom skvelom Call of Duty 2, to je fakt len obrúsenie kritiky časom a nostalgiou....ach tie zlaté časy....
a výmaz zo Sectoru.sk, čo je troll stránka vopchaná až po krk do zadku PCčkárom a hejtujúca Sony...napísal som redaktorovi matus_ace po nespravodlivom bane, čo si ozaj myslím...žiaľ keď môže písať recenzie človek, čo je nintendofanboy a verejne prizná, že neznáša Sony a ich hry, tak je niekde inde chyba ako v užívateľoch....
ehm a vážte si že máte takúto stránku...na slovenskom Sectore je bežné, že niektorí redaktori urážajú a nadávajú bežným užívateľom za iný názor na hry a keď sa ohradíte, tak máte ban na ipčko...skončilo tak celé PSfórum....oproti tomu je tu čistá Amerika,,,, -
-
CoD je spatna, neinovativni, stupidne jednoducha hra, urcena nenarocnemu publiku. A kazdej kdo takove hry hraje patri do stejne kategorie, i kdyby cetl treba Dostojevskeho, se s tim smir....
-
hmm... doteraz som Sector.sk nijak nevnímal ale to, že si tam vedia s takými ako ty veľmi rýchlo a efektívne poradiť (narozdiel od Games.cz) im patrí ku cti.
-
-
s dodatkom obísť blok ip adresy mi zabralo asi 5 sekúnd...
-
-
gratulujem, určite to patrí k tvojim najväčším životným úspechom. Každopádne to že si teraz aktívny na games.cz značí, že boli úspešní... minimálne ťa tam majú menej, a to sa počíta.
-
-
nie na games.cz som už roky, akurát prednedávnom som sa registroval....mal som tu iný nick..nexápem inak troglodytov, čo splietajú reálný život s nejakou hernou diskusiou...tlieskam ti :D môžem ti povedať s istotou, že v reále som určite úspešnejší ako ty...takže do tohto by som moc nezabŕdal...
-
-
A čím ten úspěch měříš, smím li se zeptat? :)
-
-
-
-
-
-
Nikdy nikomu nevěřím a vždy mám napaměti , že všechno je jinak.
Ale přečíst si ty vaše hádky je jako nakouknout do nového čisla Playboye.
(smrdí to mrdopichem)