-
"filosofie čtenářů blesku" ? Co to je za nálepku? Trochu povýšenecký tón v tom je cítit.
-
-
Úroveň bulváru je natolik nízko, že povyšování netřeba.
-
-
O úrovni bulváru nebyla řeč. Redukce typu bulvár je nízko = čtenář bulváru je nízko je dost pochybná. Vztah mezi čtením bulváru a inteligencí , vkusem či cokoli jiným čtenářů není nijak prokázán.
-
-
Inteligentní člověk to může klidně číst, třeba pro pobavení během svačiny v práci. Proč ne. Ale blbci jsou ti co tomu věří a berou to vážně.
-
-
ne, inteligentni clovek to fakt nekoupi nebo ne vic jak jednou *6*
-
-
Kupovat to nemusíš, ono se to válí všude :)
-
-
-
Nebyla, ale pochopitelně jsem tím na úroveň bulváru narážel. "Filozofie pro čtenáře bulváru" ve smyslu "filozofie v takovým balení, jaký nabízí bulvár". Tedy balení zcela povrchním a obsahově prázdným.
-
-
čteš ho pravidelně, nebo tak usuzuješ z Dělníků bulváru?
-
-
Ano když byly tornáda, co pustošila USA, tak v Blesku na první straně byla nějaká pseudocelebrita, že ji bolí bříško. Nic povýšeného v tom nevidím, ale kdo čte Blesk (Bohužel nejčtenější deník u nás+ TV Noha) tak jako buď to má jako nudu cestou do práce nebo mu to stačí a zajímají ho taková "média".
-
-
tak je pravda že tento porad je nuda, ešte som nevidel ani jeden diel. pri všetkej ucte k nim. mali by to vymenit za nejaky iny format. alebo to robit len raz mesačne a lepsie sa na to pripravit.
človek ktory cita clanky a diskusie sa tam aj tak nic nove nedozvie. navyše zda sa ze ich hranie ani moc nebavi jak sa tam pýtal čo hrajú tak každy len znechutene dačo vypotil. -
-
no jo, jsou hraním znudění. Chtělo by to čerstvou krev a né jen staříky co šťourají po internetu kdejakou indie ptákovinu jen aby měli pocit že hrají něco nového.
Ve skutečnosti ale jsou všechny indie hry na jedno brdo, vždy nějaký zapomenutý a infantilní žánr jako hopsačka či podobná chuj*vina, příběh trapná rádoby dojemná slátanina a podvodníčkům z garáže už se prachy sypou. Ti nezávislí vývojáři se vám smějou do xichtu jak jim ty jejich blbosti baštíte. -
-
Možná lepší baštit některé ty jejich "blbosti" než tebe, či ba dokonce Justínka ;o)
Děláš, jako by KickStarter a Indie scéna měla zadupat do země velké vydavatelské firmy a AAA tituly.
Pokud mi nic neuniklo, tak tvé oblíbené tříáčkové tituly s moderní grafikou tady zůstanou ve stejném, ne li větším počtu. Popravdě nechápu, co ti na tom tak leží v žaludku, že si někdo dovolí udělat indie hříčku/hru, která se zalíbí dosti lidem, kteří si to dobrovolně sami zaplatí, nebo podpoří. Co tě na tom tak žere? Narušuje to nějak tvou sféru? Nebo tě štve, že je nás spousta preferujících indie hříčku před COD? (povšimni, vynechávám slova jako např. tupý, ty toho ve svých příspěvcích dokážeš urazit mnohem víc). Jinak tenhle web je zaměřený jak je, nic tě tu nedrží, můžeš na nějaký web pro konzole, kde se o PC indie hrách určitě nepíše, tam by se ti mohlo líbit ;o)
PS: Nemyslím si, že to na co reaguji je názor, nebo sdělení tvého postoje. Mně to zní prostě jen čistě jako provokace. Jinými slovy, šlo to napsat i dosti jinak při zachování obsahu sdělení. -
Už ti asi někdo určitě řekl, že jsi ignorant, ale já to zopakuji. Jsi ingorant. A zopakuji ještě něco, protože jednou ti to napsat nestačí. Indie != pixel art a skákačky. Kapišto? Cradle, Distance, Draugen, Dredout, Ether One, Everybody’s Gone To The Rapture, FRACT OSC, Frozen Endzone, Ghost of a Tale, Homesick, Kerbal Space Program, Legend of Grimrock 2, Maia, Monstrum, Montas, No Man’s Sky, Planetary Annihilation, Reset, Routine, Scale, Sir, You Are Being Hunted, SOMA, Sui Generis, The Banner Saga, The Forest, The Gallery: Six Elements, The Long Dark, The Vanishing of Ethan Carter, The Witness, Star Citizen, Kingdome Come. Mám pokračovat? Nic z toho není retro skákačka.
-
-
možná né skákačka, ale nějaká jiná minimalistická yntchelektuální sr*jda to bude určitě. snad jedinou vyjímkou je KC, ale i tady mám své pochyby.
-
-
V cem je nejaka indie skakacka vice intelektualni (asi mas nejakou dysfunkci, ze nedokazes napsat tak jednoduche slovo) nez plytka FPS strilecka? Ja to stavim na stejnou uroven. Nic na zamysleni, proste se proskakat/prostrilet do konce a pobavit se u toho.
-
-
-
Víš, že Star Citizen, DayZ, Kingdoms Come, Shadowrun, Space Engineer atd. jsou také indie hry? Chápu, že tvé IQ je poněkud nižší než mrtvé krysy, ale někdy zkus použít ten zbytek zvrklého mozku, co ti zbyl.
-
-
-
tak je pravda že tento porad je nuda, ešte som nevidel ani jeden diel.
Podobni citroni jsou duvod, proc tady vubec oteviram diskuse :D
-