Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #200 HD: 88 grilovaných kachen
15.10.2014 | Redakce Games.cz
214 příspěvků
-
Ať si Vávra hejtuje jak chce, Alien je vynikající hra, po dlouhý době mě něco tak fest chytlo.
-
-
Dnesni doba je fakt uplne zdegenerovana. Clovek rekne, ze se mu neco nelibi - je hater. Clovek rekne, ze se mu neco libi - je fanboy. Neco mezi tim uz patrne neexistuje - treba clovek, ktery normalne vyjadri svuj pozitivni / negativni nazor na nejakou vec.
-
-
Zrovna Vávra hejtr ale je, však hejtuje prakticky všechno a často aniž by tomu dal pořádnou šanci. Což je škoda, třeba ten Alien je fakt paráda když se do toho člověk "dostane".
-
-
pod hejtem si představuju spíš někoho, kdo se ostatní snaží přesvědčit o své pravdě a vadí mu, že se to ostatním třeba líbí. když prohlásí, že se mu něco nelíbí, tak ho to prostě neoslovilo. jak to ale souvisí s tím, jak to vnímají jiní lidé, který hra baví? nijak. jen mají ti lidé jiný názor na tu hru. je normální, že mají lidé na stejnou věc různé názory. lidi ale v diskuzích na internetu neodlišují, jestli někdo píše svůj názor jen za sebe, nebo jestli hlásá jakousi obecnou pravdu, jak to je, a snaží se shodit všechny, kdo má opačný názor.
-
Presne tak! Kdybi hejtoval jen neco ,ale on hejtuje uplne vsechno! *1*
-
-
Tady na games? normálka a ještě třeba podotknout že názory tu většinou nejsou a jo sou = mínusy ! *2*
-
-
Vavra hejtuje a ma nahrano prd ze hry! Mu se asik libi jen ta jeho hra ,tak ostatni hejtuje! *15*
-
-
Co to je vlastně ten hipster. Ve FC se to dost používá ...
-
-
Hipster je člověk typu Lukáše Grygara, hraje hry co nikdo nezná, na jaře a v létě nosí šálu kolem krku, snaží se na sebe upozornit podivnými feministickými blogýsky a za každou cenu se odlišit se od běžných lidí, ukázat že on je něco víc než druzí. Vyčnívat. A hlavně to nikdy nepřiznat.
-
-
Jinymi slovy rikas hipster je pro tebe nekdo s kym nesouhlasis, tak to je gol. Proc myslis, ze jde o snahu za kazdou cenu vycnivat? Podle sebe soudim tebe? Podle me zrovna Grygar vycniva tim, ze ma velky rozhled napr. taky v hudbe a umi o tom psat. Proste ho zajimaji jine veci no a co? Jestli hraje hry ktere ty neznas... To spis vypovida neco o tobe *5*
-
-
ted koukam k nemu na twitetr a zrovna tam chvali shadows of mordor a xcom. slyseli jste o tech hrach nekdo?!?!?! to budou urcite nejaky neuveritelny hipsteriny
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=8iZ4Y4Bacg8 :-D
-
To není urážka? asi jsem něco přehlédl, fakt se za to slovo tady nedávno (no dobře pár měsíců banovalo) což mi příjde. Jasně bejt v době 70-80let tak tak si tyhle skupiny/lidé říkali ale jinak je to ted ne.
Něco říkal/ly v jednom starším podcastu že v neččem chodí... což byla asi sranda nevím , hledat to nebudu.
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hipster
Akorát mnozí si to vyložily špatně a sami toho zneužívají. Změnily podstatu celého slova. Hlavně bych o Hips" moc nepsal páč tady se myslím banovalo. Ve FC to bylo tuším myšleno jako humor. (jak jinak). -
-
"Je to obvykle člověk, mužského či ženského pohlaví" *1* To je výplod.
-
-
Mipster, tedy jakýsi „muslimský hipster“ je člověk, který zapadá do soudobé kategorie hipsterů, k tomu však vyznává islámskou víru. V rovině módy tedy patří k oblečení mipsterské dívky i hidžáb.
Nipster
Nipster či „nazi-hipster“ je termín spojující nacionalismus s urbánní módou hipsterů. Jde o hledání nové image krajně pravicového hnutí pronikáním do městských subkultur.
To si ten autor vymyslel? *15* nebo si tak fakt nějací pytlíci řikají. LOL *12* -
-
Vůbec ta sranda jak se experti rádi k něčemu řadí. Já jsem hipster ty jsi rocker = nemůžeme být kámoši. *15*
Něco jako když se jeden podobný člověk ptal kámoše co má za styl (tvl již ten dotaz). Tak mu řekl "Já mám styl Tomáš Novák (jméno jsem zaměnil). Prostě vlastní styl. Borec čuměl jak je vůbec možný, že někdo nezapadá do nějaké škatulky? To přece není možné.
Btw ty škatulky lidí skvěle parodují každé díly GTA. -
-
Ještě si vpomínám na "diskanty" ale tak co je to lidská hloupost, tedy rozumnost. Někdo rád nosí vytahané kalhoty rovnej kšilt někdo rád vonavé prádlo a a rád se stará o zevnějšek. Atp... je to vtipné no ale je to tak no. To máš něěco jako anarchisty - neo nácky taky se nemají rádi.
Tak se aspon můžeme pobavit nad nějakými, hustými nebo naopak měkkými týpky. Nej je že ted jsem urazil asi hodně lidí no. Takovéhle blbosti neřeším.
Vždyt to máš tady, máš např nepopulární názory a hned dostáváš mínuska a dokonce někdo je tak uspěšný že si na něj zasedne trollík a dá mu klikací mánii, nebo zase má něk´hoho moc rád obdaří ho plusy. Dotyčný je pak falešně obviněn z naklikávání no sranda noo. Hlavně polovina lidí to neřeší. Přestala řešit i redakce hodně dávno. Zase tu je sranda no.
Hiptser jsem opravdu prve slyšel až z ust Trevora v GTA V. tuším, dneska je to bráno jako nadávka. Jak by si ale chtěli říkat ty lidi.
-
-
Muslimský hipster? Tak toho bych chtěl vidět :D
-
-
@solomon.short: Až se někdy dovalím na nějaký sraz, tak se mi připomeň *1*
-
Tilwaen: dlužíš mi kafe co jsem vyprsknul na monitor *1*
-
Místo Alláhu akhbar zařve Yolo #swag! *1*
-
-
-
-
-
-
Mimochodom tie obvinenia zo sexizmu a obhajovanie znásilnenia je síce hnus ale spomente si na bod 84.na margo vývojárov z Bethesdy v Danových slávnych 100+ dôvodoch...
-
-
Neviem aky skyrim hral, ale elfich bojovniciek je tam minimum. V podstate su len v Thalmore, kde to ma svoje opodstatnenie.
-
Vávra je člověk, jako kdokoliv jiný. Taky občas něco někomu vytkne a sám to nevědomky udělá... Třeba jako když kdysi ve Fight Clubu říkal, že je zoufalost jít na kickstarter, pokud autoři mají investora (nebo jiný zdroj peněz) a sám to stejně nakonec udělal...
-
-
Uvědomil si že nakonec je v době kdy KS je taková menší výhra.
-
-
A co přesně na tom srovnáváš, proboha?
-
-
tebe to nikdy moc nemyslelo. Zrovnávam to, že niekedy je Dan mimoriadne senzitívny na kritiku alebo osočenie od nejakého nýmanda a na druhej strane je schopný rovnako osočiť iný vývojárský tým. Keby to čo on, napísal nejaký iný vývojár o Warhorse, tak už by si ho na twittery.pekne podal.
-
-
Ten začátek si prosím příště nech od cesty.
Narážel jsem na to, že porovnáváš nařčení ze znásilnění a kritiku polonahých elfích válečnic pobíhajících zasněženou krajinou v počítačové hře. -
-
nikto ho zo znásilnenia neobvinil. Obvinili ho zo sexizmu, a nepriameho obhajovania znásilnenia a obťažovania. On zase obvinil Bethesdu, že sú tam ľudia ktorí majú radi násilie na ženách. Je to veľmi podobný a primitívný spôsob osočovania.
-
-
OK. Jen jsem to přelítl pohledem a nedočetl. Moje chyba. Máš pravdu, v tomhle je to podobný.
*I ldyž pořád ne dost abych to srovnával.
-
-
-
Takže co z toho vyplývá že Vávra ti nevadí ale jeho názory moc nemusíš, to je v pořádku ne? Třeba pak napíše nějakej Franta s pepou 15000tisíc důvodů proč nemají rádi Kingdom COME (jako pejbek)
Doufám že k tomu nebudou mít důvod. -
-
naopak, Vávra mi nielenže nevadí ale s väčšinou toho čo píše súhlasím. Preto ma mrzí, že sa občas chová tak ako tí ktorých kritizuje.
-
-
Na to ti neumím odpovědět no, je to holt CHARAKTER! osobnost sama osobě. V jádru ho nic ale nerozhází a pokud bych to měl přisoudit k nulám co si tady zvyšují umělé EGO tak je myslím ještě v pohodě. *3*
No ono asi psát že je holt v branži kde to nejde jinak ale to je zase veskrze individuální a každý to má jinak no.
-
-
-
-
-
A to cekas, ze to kazdej zna z pameti? To to sem nemuzes napsat?!? Dmnt...
-
-
koho to zaujíma, ten si to nájde za 10 sekúnd ... ak nie je dmnt *3*
-
-
-
Nevíte, co svedlo k přátelství Karla Drdu a toho kluka, Volejnika? Drda, takový hřmotný hulvát a Volejní, chlapec, který by se po setmění měl bát vyjít ven. Co Karlovi může imponovat na kamaradství s někým, kdo se mu v jeho machsimu nemůže rovnat? Podle Karlových výlevů mu 99,9% populace není vhod, tak čím ho zaujal někdo, kdo svoje drsňáctví může jen předstírat, protože mu příroda nenadělila?
-
zoufala snaha zvýšit sledovanost instalovaním techhle attention whores. jinak p. Vavru respektuju
-
-
Chlape, chlape, jsi moc negativistický. Kritika je potřeba, ale ty na můj vkus kritizuješ příliš moc. *3*
Právě že se tam vystřídalo hodně lidí bylo naprosto super. Až jsem se divil, že jsem po fakt těžkým dnu v práci vydržel koukat na úplně celé video. -
-
mas pravdu pozitivní myslení mi moc nejde
-
Vždyť má pravdu. Já na to taky koukal kvůli Vávrovi, on jediný z těch lidí co tam byli něco sdělil. Jinak Farid nám vyprávěl o synovi jak hraje LittleBigPlanet, super teď už můžu klidně spát, Bulíř se rozpovídal o achievementech, nádhera, ještě že to vim, no a Drda nám trochu zahajloval, boží, bejt mi 15 let tak z toho mam asi Vánoce.
-
-
-
Jsem rád, že jsem tady na games byl ušetřen absurdity jménem Gamersgate a všeho okolo toho, tedy až doteď. Nesmyslný patok naprostých bullshitů prosazovaných zase a opět ze zdegenerované a dementní USA. Tam už není normální nic.
-
3:01:00 Hra ma zaujat v prvych 20 minutach inak je to blbost? Fakt? Hral Vavra vobec v zivote nejaku strategiu? MMORPG? Eve Online - 0/10. Crusader Kings 2 - 0/10. Europa Universalis IV - 0/10. Dwarf Fortress - 0/10. Jagged Alliance 2 - 0/10. atd. Same "debilne" hry co nemaju co ponuknut za 20 minut...
-
-
Četl bys knihu, která by tě při několikasetstránkovym obsahu nezaujala ani na 50. stránce? Díval by ses na film, kterej by tě ani po půl hodině nezaujal?
Myslim si, že nikoliv. -
Vávra myslel zřejmě příběhový hry. Tohle je v podstatě variace na Syda Fielda a hollywoodskou dramaturgii obecně. Proč myslíš, že většina blockbusterů začíná nějakou přehypovanou akční podívanou? (Namátkou Saving Private Ryan, snad všechny Star Wars etc.)
Vávrův pohled na věc je sice možná kontroverzní (ačkoliv já bych byl třeba ke Skyrimu ještě ostřejší než on - mimo jiné proto, že jsem svého času zbožňoval Morrowind), ale je aspoň osobitý a Vávra se snaží argumentovat, ne vytáhnout žánrově vyhraněné kousky jako Crusader Kings a dokazovat na nich že partner v diskusi je cvok. *4*
-
-
kde si môžem pozrieť tie podcasty H-POD? ďakujem. redaktorom fandím a prajem všetko dobré!
-
-
http://www.hrej.cz/
-
-
díky. a to je teda len audio, alebo i video?
-
-
Oboji. Ty nevidis to video v tom clanku?
-
-
Bych rekl, ze se pta na hpody - jestli jsou audio nebo video.
-
-
-
-
-
hpod jenom hrej.cz *4* *4*
-
S Alienem má Vávra pravdu
-
-
Proč, mě to taky nebaví
-