-
no spravne bys mel drzet tlamu, protože shlednuti videa na YT te k hejtovani taky moc neopravnuje.
-
Perfektní soundtracky? Jak pro koho - já třeba určitě raději sáhnu po spojení Vangelise s Blade Runner a 1492, preferuji obecně vyhraněnější motivy...
-
Soundtrack k Inception skvělej je, hlavně to skvěle funguje s těmi slo-mo záběry ve filmu. Problém je ale, co následovalo po tomto filmu, kde takové "dunění" cpali všude možně, hlavně všechny trailery v následujících dvou letech se nesly ve stejném duchu... Prostě si někdo řekl "proč se sr*t s nějakými melodiemi, když stačí zkreslené dunění"...
Jinak Inception byl poslední dobrý soundtrack od Zimmera, pak se nějak moc nechal unést minimalismem a spadl do totální nudy. -
Takže říkáš že si mám koupit hru za 8 stovek, podpořit jedno z nejhorších a nejgenričtějších studií na světě, jenom abych to mohl potom “oprávněně“ hejtovat? Absurdní!
EDIT: Kdyby jsi byl troll, pochopím... Nemá cenu dále reagovat. A že vytrhneš z kontextu YT a přeskočíš 1. řádek, to taky o tobě něco vypovídá. -
Kritika a hejt je rozdíl. Samozřejmě ne každý to chápe viz. DV.
-
to sou zase sraccky..vojto..achjo
-
Ten obraz si lidé musí na něčem vytvořit, a vzhledem k tomu že cílí na užší spektrum hráčů, tak by ho sakra mělo zajímat co říká ve Fight Clubu, koneckonců je to 2. nejsledovanější český herní podcast.
-
Hmm..když jsem si to chvili pustil, dosel jsem k podobnému nazoru jako Vavra.
-
1. Princip AC se za posledních pár let nezměnil, v Unity byly nový akorát grafické glitche, doskakující lidé a cinematic 24 fps.
2. Twitch - komentované gameplay.
3. YT - Total Biscuit. -
Já chápu že Vávra preferuje klasičtější williamsovější soundtracky s lehce zapamatovatelnými melodiemi, ale navážet se do Inception bylo fakt mimo. Inception, Interstellar, Batmani..všechny tyto filmy mají naprosto perfektní soundtracky, ikdyž se holt nemusí líbit každému. A díky za link, tam bych tedy taky chtěl být :)
-
Soundtrack k Inception je skvělej.
https://vimeo.com/13814632 <- Za účast na tomhle představení bych dal nesmrtelnou duši. *4* -
A jak má zjistit, že AC:Unity (příklad) je sračka, aniž by si to koupil a zahrál?
-
zalezi na konkurenci, a moznosti udrzeni se nekde, ale fight club není myslim ten pripad. Dan si tam muze placat co chce, a nemyslim ze jeho přednášky na zivo mají ten samy styl.
-
A na DV nehrabejte ! Meli byste si ho snad spis vazit jako solidniho a uprimnyho hosta FC. Tuhletu retardaci fakt nechapu.
-
A presne pro tohle existuje takova ta nepsana nevrazivost mezi nama. Vzdycky se najde nejakej bezmozek at uz z Prahy nebo Ostravy kterej napise podobnej blabol jako ted ty a ještě prida videjko jak retardd.
-
"Problém je že když zaujmeš vyhraněný názor nemůžeš ho bez posměchu ostatních snadno změnit, znevážíš se."
Stručné, jasné, výstižné. -
vypada to že pan Vávra už nemuže zajít ani do hospody a rict že se mu neco líbí/nelíbí, bez toho aby ho nejaky milovník skyrimu kteremu šlápl na kurí oko, pak neopravil kdyby nahodou rekl neco špatne.
kdyby napsal článek na specializovany web venující se hudbe, pak byste ho mohli kritizovat. ale fightclub je nezavazny a uvolneny porad o hrach kde si každy muže rict co chce jako v hospode. (o kvalite filmovych soundtracku mluvit nebudu, protože tomu nerozumim, i když subjektivne se mi zda že skutečne stoji za straou bačkoru) -
Mel bych jeste doplnit, ze diky tomu me to udrzelo vzhuru az do konce a ani jsem pak kupodivu nelitoval, protoze jak DV zacal mluvit o tvorbe KC a hrach vubec, docela jsem se pobavil.
Frekvence "vole" byla vetsi akorat zezacatku, pak uz si to uvedomili, tak nevim co tu resite zase za bs. -
Flash: Ja ma prazaky u otvurku, stejen jako vetsina hrdech Moravanu!!!
A jako ukazku jaci sme borci pridavam odkaz na video, Moravia Patriot
https://www.youtube.com/watch?v=MIuOJOFdVI8 -
Co? kritizuj si co chces..ja jen rikam ze kdyby jsi byla třeba z Prahy tak se nad tim tolik nepozastavis, a zrejme by jsi asi ani nic nepsala. Je obecne znamo ze ono prazske volovani moravakum vadi vic nez komukoliv jinému, takze proto jsem psal to co jsem psal.
A taky jsem psal ze bych to radsi nerozebiral, protože jsem presne cekal ze se stane tohle co ted *7* *1*