Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    Skvělý kandidát na šéfredaktora Eurogameru.^
  • Radkaa
    Lidi z Moravy nesmí kritizovat nebo co ? *7*
  • zapominate na to ze to je jeho názor, na který ma pravo. A ano prezentuje ho sebevedome, protože si mysli ze to tak skutecne je. Navíc, na internetu obecne je suverenita v nazoru skoro jedina moznost aby takzvane lidi davali pozor, coz koneckonců dokazuji i vase příspěvky. Samo každý muze mit jiny názor, coz se uspesne deje celou dobu co diskuze na internetu existuji, ale to neznamena ze si třeba Dan nemůže myslet ze jeho názor je spravny. taky je problém v tom ze clovek nekdy dospeje do bodu kdy zjisti ze muze rozdávat rozumy, stane se to většinou ve chvili kdy se nejakemu oboru venuje dlouhe leta a zjisti ze mel v plno vecech milionkrat pravdu, takovy clovek si pak klidne muze dovolit placat cosi o soundracku nebo buhvi o cem, a porad bude jeho celkovy pojem o věci a jeho oboru validni. problém je ze lidi co toho vedi daleko min mají na internetu problém, protože je ve skutecnosti dost seere ze nevedi tolik, takze pripadneho suveréna z letitou praxi vidi jako nekoho kdo se jim snazi něco vnutit, místo toho aby peclive naslouchali. A ano i mistr tesar se utne, ale porad ma za sebou milion stolu který udelal spravne..a to je ten problém, plno lidem to vadi.
  • Vojta_Ilavsky
    Problém je že když zaujmeš vyhraněný názor nemůžeš ho bez posměchu ostatních snadno změnit, znevážíš se. Kdyby uznal že ho hraní her přece jen baví, šel by sám proti sobě. Vzhledem k tomu hejtu na všechno možný se divím že pak v klidu řekne že si koupil AC: Unity.
    Pointou je že hraje hry, ale zároveň říká jak ho všechno nebaví a jak je to špatně udělaný, a jak to měli udělat a jak to udělá on, a jaký jsou to trapáci že to neudělali jak on chtěl.
  • timhle stylem se prohlal zeman az na hrad, to na vetsinu lidi plati, protoze oni nepudou a nebudou si overovat fakta

ale kdyz o nic nejde, jako ve fc, tak je to jen dobre, kdyz nekdo rika nahlas, co si mysli

castokrat se stava, ze jini navstevnici fc rikaj jen na pul huby nebo vubec neco kontroverzniho
  • Tak jsem si to pustil a sel si lehnout s tim, ze me to krasne uspi a zhruba kazdejch 5 minut jsem malem vyskocil z postele, kdyz tam nekdo zvednul hlas, protoze mu druhej skocil do reci a snazil se ho prervat. Kdyz jsem snizil zvuk, tak jsem naopak slysel tak kazdy treti slovo.
  • Mart9
    Ale je to jeho názor, ty máš zase svůj názor a já mám zase svůj.
  • Mart9
    Vůbec si nezmínil, že i chválil. Stejně jako říká, že je něco s r a č k a, umí zároveň říct, že něco jiného je božíí.
  • Nintendo - tady jde fakt hlavně o to, že Nintendo má dobře vycvičenou (rozmazlenou) cílovku. Sám jsem o WiiU vážně uvažoval, protože mi hry a produkty Nintenda příjdou prostě "dospělejší" z pohledu kvality (zmínili jste sw kód a schvalovací proces - a to jste vypíchli fakt dobře). Jestli někomu vadí že na WiiU nemá "technické skvosty" typu Watch Dogs, nebo AC Unity, ten to patrně nikdy nepochopí - a ten si Nintendo patrně nikdy nekoupí. Já budu rád, když se stejné/podobné strategie, tak trochu neberoucí ohled na prodejní čísla, ale na ideu určitého kvalitativního etalonu, bude Nintendo držet - ti co nakoupili akcie Nintenda s vidinou pohádkového zbohatnutí, nebo "mainstreamového" růstu, utřou - divím se, že zrovna takový srdcař, jako je Dan,si "ideovou podstatu" celé věci neuvědomuje...
  • to je prave ten danuv staly problem... mluvi suverenne o vecech, do kterych nevidi... a lidi mu to zerou jen proto, ze to podava prave s takovou suverenitou... smutne
  • nocs
    Poprvé jsem měl chuť dát FC na YT palec dolu, ale uvědomil jsem si, že pořad za to nemůže. To jen s hostem mám čím dál větší problém. Už ve dvoustovce mě načal tím, jak všechno kritizoval. Řekl jsem si OK, je to přeci člověk, který tomu rozumí. Ovšem poslední díl FC mě přesvědčil, že tomu tak není. Jakmile se stočila debata k soundtrackům, zjistil jsem, že je absolutně mimo. Mluvit (čti hádat se) o něčem o čem nemám páru (dokonce to i opět kritizovat) je už fakt příliš. Vypadá to, že s každým chvalným plácancem po zádech, kterých je určitě mnoho od komunity KC, Vávrovi roste ego raketovou rychlostí. Obě Mafie mám velmi rád, na KC se těším, vývoj sleduji. Ale Vávru, jako jednu z hlavních tváří projektu, už opravdu nemůžu vystát. Petra Poláčka jsem ze začátku dílu upřímně litoval. Nakonec jsem se slastně usmál, když mu řekl, ať drží hubu.
  • blby je kdyz ten nazor sam je s r a c k a...
  • Paulcz
    Kdyby vypustili: "jako", "prostě" a "vole" tak tam je 2h ticho :)
  • nemluvě o tom že, jak bylo už mnohokrát zmíněno, na games chodí i děti
  • Lukass
    Dobre, tak su borec z Moravy su borec ze Statlu *5*
  • měli by jít příkladem, když chtějí omezit hulvátství v diskuzích, neměli by se tak sami chovat, to je dvojí metr
  • Radkaa
    Nejsme borci a nejsme ze Statlu. *15*
  • Ja nemam problem kdyz mluvi nespisovne nebo kdyz jsou i obcas hruby nebo dokonce sprosty ale toho volovani tam bylo tolik ze se to prakticky nedalo poslouchat.
  • Lukass
    Sme borci z Moravy, sme borci ze Statlu, nananana.
  • To bylo první co me napadlo, ze jsi z Moravy ..a sorry tomu ze to nehraje roli neverim ani trochu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší