Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Čokoláda není droga.
  • Takže když někdo pije káfu, nebo nápoje s kofeinem, je feťák? Když někdo jí sladkosti, třeba taovká čokoláda, je feťák? Takže děti jsou fetky? Tfuj, kde to žiju!
  • Inquisitor
    Takže když vedle sebe postavim pracujícího člověka, normálního člena společnosti, jenom kuřáka a smažku na heráku která krade apod.. Tak jsou podle tebe na úplně stejný úrovni? Ok názor beru, ale přijde mi to tak trochu radikální pohled.
  • Mart9
    Feťák je každý, kdo se do svého těla snaží vpravit další dávku návykové látky, aby mu bylo chvíli lépe. Hry nebo diskuse tam tedy nespadají.
  • Inquisitor
    Jasně, smažky jsou v pohodě. Ty jenom v autech přejíždějí lidi, za dvacku podříznou babku, žijou z krádeží a sociálek. To kuřáci, to je největší zlo. Když si dáš cigáro, to si hned mimo sebe a ohrožuješ okolí. Ano někteří kuřácí obtěžujou okolí smradem, ale to jsou ty bezohledný, nejsou všichni takový.
  • jo, o smazkach nevis, pokud si nepotrebujou nakrast na davku, kdezto kuraci otravujou a zabijej sebe i ostatni po milionech neustale
  • Inquisitor
    Takže jestli to chápu u tebe závislost=feťák. Závislost na automatech=feťák, závislost na hrách=feťák, závisost na kafi=feťák, závislost na diskuzích na Games=feťák. Já teda mezi lidma co kouří a vyjetou smažkou pár rozdílů vidim :)
  • nemohl za to, vnutili mu to kamaradi
  • Mart9
    Rozveď to prosím
  • Drak_1
    Keby si mal babu toto nenapíšeš *1* *1* *1*
  • Kouření je už dávno pasé, tsss.
  • del0
    Aneb je tak jednoduché vidět věci jen černobíle.
  • Mart9
    Kuřák = feťák, říkám to furt.
  • Kouření bylo vždycky pro slaboduché jedince, kteří si dobrovolně ničí zdraví, ještě za to platí a smrdí. Je to droga jako každá jiná, bohužel díky třetině závislé planety a velké tabákové lobby (astronomický byznys) je to jak to je, bohužel, každého volba, já vždycky litoval ty co podlehli. Vlastně možná vyjma 50tých let nebo kdy se to říkalo, že cigarety pomáhají plícím k dýchání nebo co to bylo za nesmysly tenkrát, už si to nepamatuju.
  • tetování je dneska stejně cool asi jako kouření cigaret
  • Ronox v místní relaci, představoval jsem si tě jinak :) asi jako každého tady. Těma Novinky.cz bych se ale vůbec nechlubil teda :)
  • Herni nerdi pindaju na tetovanie...ze ma to neprekvapuje. Ale keby dakto napisal ze z brigady kupil 850w zdroj tak by bol u nich swf
  • A hele, muj fan klub dorazil..dik za pozornost:)

PS: a ty nezlob Vojto!
  • Vojta_Ilavsky
    Ani to ne..
  • Phillios191
    Dobrý FC :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit