Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #243 HD: Král a babety ve studiu
16.9.2015 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
měli by to přejmenovat na boring club
-
-
Ono je hrozně snadné odsoudit celý youtube a všechny youtubery, a všechno nový a všechno jiný, a že jsou ve fight clubu holky a bla blá... známe. :) Jsem rád že kluci z games zkusili něco novýho. Opravdu. Nový lidi, nová parta, nový styl. Říká se tomu inovace. Ale upřímně ten Jirka Král přesně představuje ten typ youtubera, který představuje přesně to, co tu říká mnoho lidí - hloupá neinovativní zábava bez nápadu a připadalo mi že má trochu víc ego. Pavel je pro mě hero a fakt se mi nelíbilo jak byl Jirka Král drzý.
Nicméně ovšem! Opravdu prosím neházejte všechny do škatulky youtuber, nebo "dělá youtube". Však i Fight Club jako takový je vlastně youtube pořad. A youtube má spousty inovativní a super youtuberů i v čechách. Vemte si Vojtu Paula a jeho GTA 2 live! Takže zas to tak nehaňte. + k tématu, kdy to skončí a jestli s tim můžou hledat práci. Neskončí, tenhle typ práce a kultury bude růst a ano práci s tim sehnat můžou - je to víceméně médium, s youtubem mají smlouvu, pokud jsou dobří můžou se uplatnit ve filmu, marketingu, reklamě. Ale musí být dobří.. tim opět narážim na Krále. -
-
Nový(í) lidi, nová parta, nový styl. Říká se tomu inovace.
/
Říká se tomu z nouze ctnost. -
S necim souhlasim, s necim zase ne. Rozepisovat se mi to nechce. Jelikoz chybi treti volba, tak se zdrzim hlasovani.
-
-
Ale jo. Byla sranda.
Holky se zakecaly a ten borec přidal perly z jeho cest (kde jsme zjistili, že je vlastně nedoceněný protože jakmile řekl kolik lidí ho sleduje, tak ten pořadatel čuměl a nechápal proč není na hlavním pódiu, jestliže tam byl borec co měl méně fandů!). Ale asi je vlastenec a dělá to česky proč Čechy.
Aneb sledovanost = kvalita.
Klasika. Ale jako zpestření to bylo zajímavé. Snad to nebude často.
Ale dozvěděl jsem se něco o tom cosplay. Jak je složité udělat doma nějaký model atd. Dokonce to jde dělat jako profík za prachy. Plus problémy dělat něco podle návodu na YT. (což znám, když tam někdo neřekne přesně co používá) -
-
jako profik tezko, leda jako profesionalka, neco jako hostestka/umbrella girl, to nesouvisi s cosplayem tolik jako s tim, jak titernej oblecek je
-
-
To asi ano. Ale mají to jako hlavní práci. To je super, když je to baví....
Chlapa jsem v tom ještě neviděl. To máš pravdu *3* -
-
Taky jsou, nebo myslíš že holky představují i mužské postavy? jen jich není tolik.
Tjn živit ale to musí být opravdu pan někdo aby vystupoval všude možně a dostával na to tučné odstupné.
-
-
-
-
Ja bych napsal něco velmi ošklivého, ale jelikož jsem vychovan tak abych se k zenam choval slusne, budu radsi drzet pusu:)
-
Já prošvih tu akci s amnesia free
-
Všichni, co tu kritizují, jsou zakomplexovaní chudáčci, kteří se na ten FC ani nepodívali. Podle hesla lepší špatný FC než žádný FC jsem si to pustil. Toho kluka neznám, neviděl jsem nic z jeho tvorby, ale pokud mu to vydělává na živobytí, asi něco dělá dobře, víc mě nezajímá.
Naopak u mě hodně stoupnul tím, že odmítl účinkovat v Hrajeme s Alim a ještě ten pořad v přímém přenosu zkritizoval. To znamená, že to není až taková žumpa, která v tom pořadu vystupuje, a kvůli které si spousta lidí udělá o youtuberech obrázek.
Letsplaye mě nebaví, cosplaye jsou úplná zbytečnost, přesto jsem si tenhle díl v této sestavě celkem užil a utekl mi. Pořád lepší, než to nepustit kvůli nějakému youtuberovi a ještě pak hejtovat. Nazdar. -
-
:))
-
Tomu nerozumim. Proč by někdo se svým názorem/kritikou, měl být hnedka zakomplexovanej chudák ?
Btw poslouchal jsi toho kluka ? Podle jeho logiky je kvantita to samé jako kvalita. -
-
To nevím, že by říkal.
-
-
Takže jakmile někdo řekne svůj názor, anebo si dovolí kritizovat tak je hnedka zakomplexovanej chudák?
-
"Všichni, co tu kritizují, jsou zakomplexovaní chudáčci"
Díky, dal jsem nečetl. -
-
Ano, jako jsi si to nepustil.
-
-
Viděl jsem to celé. Ještě něco tam máš?
-
-
Taky moc nelíbilo ale jsem veskrze dost tolerantní člověk, nepůjdu do diskuze psát jaké to bylo o ničem lol. ( což tak úplně pravda nebyla).
-
Další tvé příspěvky nečtu.
-
-
já jsem to neviděl, ale rád se hádám ze zdejšíma (j)elitářema
-
Já jsem to viděl a byl jsem spokojen. Ač nemám Krále moc v lásce, tak mi zde nijak nevadil. Jeden z horších Fight Clubů, to ano, ale pořád dost dobrý.
-
Já jsem to taky viděl a nebyl jsem spokojenej
-
Já jsem to taky viděl a nebyl jsem spokojenej :-)
-
OK, tak seš 1 ze 100. V tom případě beru, pokud si to viděl a nebyl si spokojen.
-
Opravdu jsem to viděl celé. Nevím, co jiného ti napsat.
-
-
-
-
-
-
pavel dobrovský: "je mi tricet a pisu o hrach." tenhle pocit znam. chirurgem v 25 a taky se ptam co bude za par let *3* *5*
-
-
6 rocne studium a 5 rocnu atestaciu si kde nechal? To si strednu skoncil v 11tich?
-
-
Co je na tom Sheldon Cooper taky dokončil střední v 11.
-
-
tímhle tempem s tebe za pár let bude nejspíš prezident zeměkoule *7*
-
-
Moc pěkný tematický díl se zajímavými hosty. Hosté se aktivně zapojovali do diskuze, což dodalo jistou svěžest. Bylo to mnohem lepší než většina klasických FC, kde Pavel musí budit/přemnouvat ostatní, aby přestali čumět do mobilů, notebooků atd... Ať tam kluci nechodí, když je to nebaví.