Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #250: Brněnský speciál
4.11.2015 | Redakce Games.cz
183 příspěvků
-
No téda... parádní účast, dobře vám tak! Snad se dojezd taky tak povedl. *5*
-
Moc mě mrzí, žes nedojel, Jacku. Neplánuješ dojet alespoň na další pražský sraz?
-
"Jezdí tam pár tramvají ..."
V Brně jezdí šaliny, voe! -
Hmm to je dobré, jinak ocenuji že šli do Live ... ne jako minule. Mají u mně patřičný respekt.
-
jsem si docela jiste že alespon dva lide odsud tam byli *1*
-
Škoda že jsem prošvihl "přímý přenos? ( dneska si usmysleli nějací idioti u nás že by bylo vtipné mít v sobotu blackout.
*7*
Nicméně na záznam třeba zejtra/dneska mrknu určitě tam bylo plno lidí co měli co říct. (třeba nějací ti nový co tam ješzě nebyli atp...)
Zároven pochybuji že tam někdo šel, odsud z diskuzí... ( i když noo kdoví). -
Co z madarska ? spíš AUS ne... asi tu je na nucený výlet hehe.
Myslím že Jack1947 a jiní zůstanou jen jako internetový pojem. *3* -
to fakt nepoznáš, že si z tebe jen dělá čurinu ?
-
No aby taky nebylo, když se naše daně přerozdělují v Praze, na úkor všech ostatních. A za mega péro jsou odpovědni ti, které já jsem nevolil, tak že asi tak. S tou MHD nemuhu s Váma souhlasit, hlavně noční rozjezdy jsou v pohodě. Letiště je takové jaké je. Do Vídně je to kousek na letiště, blíže než do Prahy. Brno má hodně svých problému, ale to má i jakekoliv město u nás včetně Prahy.
-
Ale já srovnávám města a vesnice v ČR. Prostě v Brně nic není. Imax je v Praze, vše nové je v Praze. Brno má prd rozpočet a když již něco mají, tak to vyhodí za sochu mega péra (prý hodiny). *1*
V létě v Brně není ani noha. Náměstí prázdné, nikdo tam nejezdí jejich letiště bere jen pár letadel. Podle mapy vidíš tu řadu vesnic co tam spadá. A romů tam je také dost.
MHD stojí za prd, zejména ta noční. -
Brno je taky... krásné... mě... měs... Ne, sory, prostě to nejde.
-
Jasně, druhé největší město v ČR a vesnice. Vesnici jsi trochu představuju jinak. V Praze, tam je všechno dokonalé co? Co je mimo, tak už je pro ně všechno Asie atd. Přesně kvůli takovým jako jsi ty, pak zbytek státu nemá pražáky v lásce, čest vyjimkám. Kdyby jsi dojel někam opravdu do velkoměsta (New York, Londýn), tak by jsi ty byl za burana někde z Prahééé viď *3*. Jinak Praha krásné město.
-
A morava spadá pod ČR, tedy nějaké okresní městečko Brno....To nikoho moc nezajímá. Praha má nejvíce pěnez z výběru i od státu na obyvatele atd...Brno..
To rovnou mohli udělat někde na vesnici. Byl jsi v Brně přes léto? Tam nikdo není, náměstí prázdné. Je to vesnice studentů. Ale péro hodiny mají pěkné. Jezdí tam pár tramvají, metro nebudu mít ani do roku 2100 a kdyb nebylo spojené s řadou vesnic, tak to bude ještě menší.
Piva tam mají také hnusná. Více menších a lepších pivovarů je v Praze anebo u Blíže Praze *3* -
Oni tam budou rozdavat hry?
-
škoda že tvému humoru rozumíš asi opravdu jen ty sám
-
myslíš "Uplně si představuju jak to řikaš tim přiteplenym pražskym přizvukem ?" *3*
-
Nejsem z Prahé. To byla jenom taková jakoby sranda víš jak né.
-
Jenže Slovensko je přece částí Maďarska, ne ? Takže bych řekl, že je to někde na severu Maďarska.
-
nejvtipnější by bylo, kdyby tam přišel týpek jak hora co vypadá že žije jen v posilovně, dva metry, ruce jako lopaty a představil se "ahoj, já sem max" *1*
-
Brno Brno *14* plno.