Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak, Andreji, uklidni se. Prostě Tvůj styl psaní nebyl kdovíjak skvělej a za legendu tě prostě někteří nepovažují.
  • Horsi nez mistni trollove to bejt nemuze...
  • snad nebudou mit retardovany deti
  • tak ses mohl zeptat na prvni blbost co te napadne stejne jako to udelali ti ostatní *3*
  • Chim
    Já to tedy viděl jen ze záznamu ale nepřišli mi to jako rýpání. Andrejův styl psaní měl ve své době smysl a bylo to zkrátka v kontextu doby ok. Kdyby Andrej psal dneska, tak by asi psal taky trochu jinak. Aspoň takto jsem to pochopil já.
  • Nikomu nic v zaludku nelezi, Andrej psal zcela objektivne sracky, ktery jsme jako decka holt radi cetli.
  • Chlupe, tys málo chlastal pálenku! *9* Uzdrav se co nejdřív, Theme Hospital naživo je pruda. Snad maj aspoň hezký sestřičky. *5*
  • celoush
    Bylo to super a rád jsem to viděl naživo. Škoda jen, že mne na místě nenapadla žádná nedementní otázka a že jsem pak musel z hospody odejít už po prvním škopku. *5*
    Tak třeba příště ... při... 350? *3*
  • Skoda, ze brnensky fight club moc nevysel, do brna jezdim celkem casto pracovne a je to asi 2:30 vlakem, coz hoste mohli zvladnout. Nejzajimavejsi mi nakonec prislo kopani do Andreje, nasvedcujici, ze Andrejuv status legendy ceske herni zurnalistiky stale lezi hodne lidem v zaludku, pritom celkem zbytecne. Samozrejme, fanousci stare redakce excaliburu si jeji nazory najdou na netu i dnes, ale to neni nic, co by melo ohrozit oblibu redakce games a levelu u mladsich rocniku, ktere Andreje a spol nepamatuji. Pozdravuji slovnskeho kolegu, ktery se Andreje zastal a doufam, ze fc 300 bude povedenejsi.
  • Sr_Lobo
    Tak se dej brzo do kupy clovece, ja sem taky vcelku nasstvanej, nejel sem kvuli rodiny oslave kera se stejne nakonec nekonala *9* . Tak holt na pristim srazu.
  • Strašně mě mrzí že jsem nemohl přijet, kór když už i v práci jsem si zajistil volno a teď místo toho trčím v nemocnici na lůžku :(. *10*
  • Ježkovy voči, Jacku... takhle reagovat na pozvání. *7* Neblbni, teď se musíš blejsknout. *3*
  • Jack1947
    Pozveš mně na pivo, fakt?

Hmm... nicméně mám rád jen nějaký ten určitý druh. ( ten správný český). Nerad bych někoho ždýmal z kapsy.. .
  • Tilwaen
    Žádné výmluvy, příště pojedeš, pozvu Tě na pivo *1*
  • Jo, neco jsem zaslechl uz predem, ale necekal jsem, ze se budou presunovat do hospody skoro vsichni *1*
  • Jack1947
    Promin ale to už je trochu na mně moc složité? WUUUUUt??
  • MickeyMutant
    Jo, programovali v Pascalu.
  • jj na skole totiz mel takovej gang... *1*
  • bylo super, 70 lidi se mackalo na rezervacich pro 30 *1*
  • To je fakt, na toho bacha. Stačí, když ho vyzve nějakej boreček na tuning fasády a Honzík se neohroženě vypraví dokonce i do Brna. Ale bylo fajn, že teda už zašel i na to vysílání pro Games, když už se to tam shodou okolností taky konalo. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit