Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Možná, protože nejsou přímá konkurence, jako hrej? Přece jen Indian je pořad, který běží v televizi a na YT, zatím co GamesTV je na Streamu.
  • Ale tak ja bych na ne zas tak prisnej nebyl, když se to vezme objektivne tak Fiola urcite znalosti ma a rozhodne mu nechybi zapaleni pro věc a byla by krivda o Batty tvrdit ze nemá o hrach co rict, protože je hraje docela aktivne stejne jako většina lidi tady. Sice si nejsem jistej jestli je nutny je videt tak často ale holt Vavra asi jen tak neprijde když se s Polackem minule malem porvali:)
    navíc on ten zenskej pohled na hry je z jistého uhlu celkem zajimavej:)
  • Jak jsem viděl opět ty dva šulíny okamžitě jsem to vypnul. Nicméně musím podotknout, že se mi nelíbí chování Games. Jednou zazněl v podcastu dotaz, zda nemůžou pozvat někoho z hrej.cz, na to se většina osazenstva ohradila, že jako je naprosto nesmyslné zvát k sobě konkurenta. Dobrá, toto tvrzení naprosto chápu a je vcelku logické ALE můžete mi prosím někdo rozumě vysvětlit proč OPAKOVANĚ sem leze INDIAN ? Nejen, že je nesnáším každým kouskem těla a vyhýbám se jim co to jde a pak najednou zase vidím tyhle xichty tady! Opět platí dvojí metr...
  • No jo, uplnej Sherlock...
  • Baty vzdy vystupuje nervozne, nejiste a kdyz mluvi tak je to jako produkt diskuzni komunity herniho internetu vic nez individualni identity. A kdyz uz se ve svoji prirozenosti rozjede, cejtim se trapne. Pred ni je jeste dlouha cesta v hledanim sebe sama.

Fiolovo seberozesmavani se me bavi, stejne jako jeho verbalni nevypnutelnost a rozpustilost. To dobre koreluje s kmetovitosti a setrvacnou rutinou ve znudenosti standardni redakce. A vlasne me bavi daleko vic nez treba takovej Honza (4K FPS textury) Olejnik nebo Adam Homola, kterej je vlastne takova Baty prevlecena do kostymu Hitmana s logem Blizzardu namisto carovyho kodu. Ehm.

Miril jsem tim k jejich az moc casty frekventovanosti. Jenze to bych mohl napsat o kdekym z castejsich hostu... Jak rikam, asi to budu ja, kdo na tenhle web uz nepatri ☻

PS—Treba moviezone (filmu se venuji podobne dlouho jako games redakce hram) podcast na me funguje pro chemii osazenstva a lehkonohy povidani o moc lip. A to jsem kinematografickym vkusem naprosto jinde nez Cival, Imf a MrHlad.
  • Fiolo?
  • Draken69CZ
    Jj není nad to když děláš něco co tě baví.
  • Mart9
    Odehrál jsem hodinu, bohužel jsem na to kvůli práci neměl víc času (ani tady jsem tento týden nebyl tak aktivní). Fakt se mi to líbí, takže si chci to hraní užít a ne to hrát nějak ve spěchu, proto čekám zase na vhodný čas. Zatím tak platí mé první dojmy, které jsem psal do bleskovek. Mrzí mě, že ti teď nemůžu dát víc infa.

"Tak jsem rozehrál Unravel, mám za sebou hodinku, řekl bych, že celkově budou tak 4-5. Je to stejně pěkné a roztomilé jako na videích, ovládání je docela intuitivní a rychle jsem si zvyknul. Hádanky zatím nejsou nijak těžké, tak akorát, aby to nebrzdilo pohodlný průchod hrou. "
  • Sr_Lobo
    Co ten unravel vubec ? Dohrano, kolik casu to zabralo a stalo to zato ?
  • p.s.
    nehovoriac o tom že je to neprofesionalne voči hosťom
  • Nemas to obracene? Programator co delal ve WH zdrhnul radeji do nvidie
  • No jo no, nesnáší čtenárske dotazy protože námi pohrdá...
  • Mart9
    Od 1:31:40 Petrovo absolutní znechucení a pak ten pohled za kameru *15* *15* *15*
    Až jsem ho zalitoval.
  • Mart9
    Jak se ten člověk pořád směje svým vlastním vtipům.
  • Jo, ten druhý (Gelu) by byl super host.
  • Tilwaen
    Podle mého rozhodně nejlepší Lukášova recenze byla na Call of Juarez: Gunslinger. Nezapomenutelný masterpiece *4*
  • Souhlas, ty videorecenze mi chybí. Pro mě osobně např. nezapomenutelný Tomb Raider 2013, super a zároveň dost vtipná recenze, imho.
  • ale jak zacal o tom the sims tak uz sem si myslel ze pavel udela s fight clubu fight club *15* *15* *15*
  • chtělo by to někdy do podacstu pozvat vavru a fiolu společně :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit