-
Este raz nehodnotim obsah, ten aj dost zalezi od formatu. Hovorim o prejave a konkretne v tomto fightclube (ale aj tusim v par minulych ako bol tak to bolo podobne). Ok asi je uvolnena atmosfera a odviaze sa len od toho je tam aj moderator ktory to ma trochu skorigovat aby sa to dalo potom aj pocuvat. To rovno sa mozu pred zacatim zhulit a cely podcast sa len rehotat a sem tam nieco zblebtnut o hrach. Mozno by stacilo to fakt len prehnat cez kompresor nech je aspon uroven hlasov rovnaka. Ono nie nahodov vela ludi z TV obrazoviek ale aj radii znie uplne inak v realite.
Tu prednasku som este nevidel ale mam ju v plne si pozriet.
Inak podobne je na tom Drda. Aj ked ten nieje vyrehotany stale ale pri nom mam naopak pocit ze za chvilu sa zadusi lebo nestiha dychat a dostane infarkt.
Myslim ze uz nemam co k tomu viac napisat. -
Srovnavas jablka a hrusky. Kdyz mluvis o Carmackovi, podivej se na prednasku GDS 2015: Filip Kraucher - Jak jsme se díky komunitě dostali na E3 a Gamescom. A nezbankrotovali. Je to zajimavy, neco se dozvis a je mu rozumet.
-
za experta povazuju nekoho jako je Clarkson.taky nemusi vedet kazdej technickej nakres vozidla ale jezdi,testuje a je podle mne expert.jak uz byl spomenutej Bulir.
pokud nekdo rozumi vyrobe her tak at se vytvori porad kde budou jenom lidi na to kvalifikovani.
ale opravdu nekdo kdo kopiruje clanky,informace a hodi to na svuj blog nebo web to neuznavam.
to je jak kdyz Trojanova vyhlasila ze se k hrani dostala u zaklinace na xbox.jako by redaktor auto-moto prvne sednul za volant noveho MB E kterej se uvedl tedka na trh.
jednoduse si myslim,ze v poradu o hrach by meli kecat lidi co maji toho odehraneho,znaji minulost a maji co k tomu rict. -
A ja som pisal ze nieje kazdy nejaky ? Alebo ze nieco nevie ? Ved to je v pohode, len tiez nie kazdy ma dar vysvetlovania alebo prejavu. Niekto si musi napriklad prednasku pripravit, napisat osnovu aby sa v tom nestratil a pripadne mat este prezentaciu. A niekto, ako napriklad John Carmack, si sadne na stolicku na podium a moze kecat dve hodiny v kuse je da sa to pocuvat a ma to aj hlavu a patu (sice sa obcas tiez zamota ale je to stale v pohode). Ja Fiolovy neberiem jeho skusenosti ale ak chce nieco hovorit publiku tak by mal mat aj nejaky prejav, ostatne ale to by skor mala chciet "rezia" Fightclubu lebo casom to ludia mozu prestat pocuvat/sledovat. To je asi ako ze aj technicka kvalita by mala mat urcitu uroven, nie ze vypadava zvuk, kolise alebo ze to audio nevedia prehnat cez nejaky kompressor filter nech cloveku to neutrhne usi ked sa rehnia. Ostatne to svojho casu bolo aj to "jakoby" co pouzival vkuse Martin Bach a dnes je to uz v pohode.
Myslim ze v poslednej dobe sa na weboch casto zamiena kvalita s lowcostom alebo neformalnostov. A potom sa to klasicky obhajuje ze sak je to zadara alebo my sme nezavysli. Lenze nezavyslost, underground a podobne nema nic spolocne s kvalitou. -
to je přesně popsáno, k čemu je, že má na všechno názor, když se chová jak ztripovaná opice. Ale to už je jedno, do té doby dokud bude Průša sedět někde nahoře v Tiscali.cz, tak si redakce může dělat prakticky cokoliv. Co naplat, že už games.tiscali.cz vypadá jako indie zpravodajství, že tu není žádná inzerce, protože nikdo nebude inzerovat na webu kde jsou neprodejný hry apod. tento web definitivně upadá.
-
On nehraje hry? Jeho videorecenze byly to nejlepší, co u nás o hrách vznikalo...
-
Od té doby, co Fiolu znám z videí, pořád si říkám, že musí něco brát. To jeho nadšení, pozitivní přístup a energie je neuvěřitelná. Jako upřímně mu závidím. Líbí se mi to. Vždycky mě nabije energií. Podle mě dobrý host, když si člověk zvykne na tu jeho energii a projev. Je to borec a osobně před ním smekám.
-
Otázkou je, jaký expert. Jak definovat toho experta. Je expertem ten, kdo hry jen hraje ale o jejich výrobě neví vůbec nic? Nebo naopak je expert herní novinář, který hry už prakticky nehraje, protože o nich pořád píše a hry ho už moc nebaví? (Popis sedící na polovinu redakce, řekl bych.) Nebo je expertem modder, programátor atd., co hry vyrábí?
Já bych řekl, že expertem je ten, kdo se hrami dlouhodobě zabývá, co ví, jak se hry vyrábí, co se obecně orientuje v herním průmyslu a co zároveň hry aktivně hraje. Tedy průsečík všeho.
V redakci bohužel žádného experta nevidím. Fiola mi docela jako expert příjde. To samé Bulíř. -
Hraj víc a pořádně.
-
Tak toho programátora jak makal v Nvdii a dělá u WH. Ten se také vyzná co jsem ho slyšel mluvit.
Pak by mohl reagovat i na technické dotazy.
To je pořád samej Vávra, jako by ve WH makal sám. -
tyhle kryptofasisticky zvasty mam nejradsi *1*
-
Já třeba hry hraju a za herního experta se nepovažuju. Co s tím můžu udělat?
-
indie-levičáckých-hipster-rádoby-intelektuálů, kteří hry nehrají, protože je to pod jejich úroveň, ale nadšeně o nich píší
Ked som si to prečital hned som si spomenul na Grygara *4* -
Tady je zas komplexu a mindraku na nekolik diplomovek z psychologie...
-
45
a kdybys byl tak starej jako ja doslo by ti ze vyznam mojeho prispevku je uplne o necem jinem nez si ve sve hlavince myslis:) -
Fiola má alespoň informativni a lehce humornou hodnotu ale baty je femme fatale která hazí svoje názory na všechny strany ale konstruktivitu bychom u ní hledali jen tězce.
-
TEN, KDO JE HRAJE.
TEN, KDO JE HRAJE.
TEN, KDO JE HRAJE.
V dnešní době různých indie-levičáckých-hipster-rádoby-intelektuálů, kteří hry nehrají, protože je to pod jejich úroveň, ale nadšeně o nich píší, je třeba si to neustále opakovat. Expert na hry je TEN, KDO JE HRAJE (např. Petr Bulíř). -
Kazdej je nejakej a Filip aspon neco umi, zaslouzi si respekt. Tve poukazovani na povrchnosti typu hystericky smich je nizke.
-
A kdo je expert na hry? Ten, co o nich píše? Ten, co je hraje? Ten, co je vyvíjí? Ten, co o nich tlachá v diskuzi?