-
Jestli Pavel komentáře nečte, tak je prostě slaboch. Škoda, že si to nepřečte *15* ale prostě by měl být schopen přijmout případnou kritiku. Na druhou stranu se obírá i o pochvaly, které se v diskusích rovněž vyskytují. Naopak oceňuju Adama s Alešem, že jsou občas v diskusi i aktivní. Měli by dostat prémie za práci s komunitou (kdyby byli ještě trochu aktivnější)
-
Jářku, a kolik procent všech intelektuálů 20. století patřilo k Frankfurtské škole a francouzské intelektuální avantgardě?
-
Asi má radši lidi s "vysokou školou života".
-
Jsme v ČR, takže neboj, komentáře samozřejmě čtou. *4*
-
No tak to se mýlíš chlapečku, protože většina intelektuálů 20. století byla právě levičáky. Ať už tam počítám autory tzv. Frankfurtské školy nebo členy francouzské intelektuální avantgardy.
-
Stvoření temnoty má dle mého překlad OK, zcela nesouhlasím s Alešem Smutným...
-
Až budou trička podporovat animaci, mám vybráno. *1*
-
Dík za reakci, vážím si jí, přečtu později.
-
Tvůj komentář jsem sice nečetl, ale vidím, že něco píšeš, tak jsem musel zareagovat!
-
Pavel: Giving up but secretly reaching for a gun
Honza: Tajné znamení policejního práskače: To je šéf bandy!
Adam: Alkohol ne! Raději knihu
Aleš: Test obsahu alkoholu v krvi: Kolik prstů vám ukazuji? -
Tak vy nečtete naše komentáře?! To my zas nečteme ty vaše články a rovnou komentujeme. Takže je to fifty-fifty.
-
Tady zase Pavel leští okno a Adam mrká jako panenka, super *1*
-
Je to super! *1*
-
-
A každej hezky po svým! *4*
Pavel: Pokus fanouška Star Wars pozdravit trekkies style
Honza: Stěrače stírají style
Adam: Saxana hadr style
Aleš: Kde se ten mixér vypíná style -
Synchronizované mávání > http://i.nahraj.to/f/1o4Z.jpg
..není zač! *3* -
Slovo levicový a intelektuál nelze spojovat. Navzájem se to vylučuje. *6* *6*
-
naco sa bavit o ufc alebo division ked sa mozeme bavit oddworld
-
Ten nemá čas, musí si stěžovat na "komunistu Sanderse", "muslimy", "vysokoškoláky", "levicové intelektuály" a obecně kohokoliv kdo s ním nesouhlasí. To a asi systém splachování latrín do Kingdom.
-
Občasná návštěva Volejníka je osvěžující