Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Spíš dokud se herci nepřesunou ke kompu *2*
  • Divadlo je základ lidské kultury a mrtvé nebude nikdy... teda dokud bude existovat lidská kultura.
  • Jelikož převážná část české populace jezdí ve Fabii, pocit přetížení stějně nikdo nezná. *1* *1*
  • Mart9
    Nechodim, protože mě to znechutilo.
  • grafika oproti DC? Pořád bych řekl, že je to nejhezčí závodní hra, jak to vypadá ve VR...
  • Bez pocitu přetížení to nebude nikdy ono
  • jack
    S volantem s forcefeedbackem v ruce by to bylo asi jeste více intenzivní, ale i tak s gamepadem to byl zážitek. K reálu v autě to přibližuje právě tím pocitem, že opravdu sedíš v autě a můžeš se jakkoli rozhlížet. Prvních pár minut jsem rikal jen WOW, WOW :+). I když při pohledu dolů vidíš prázdnou sedačku řidiče a ne svoje nohy :). Stále samozřejmě je rozdíl v tom, že na rozdíl od reálu necítíš žádné síly pri akceleraci, brždění či zatáčení. Také necítíš nerovnosti silnice. To by jsi leda musel mít ještě k tomu nějakou tu sedačku na hydraulických nohách, co by se s Tebou kývala. Ale to je myslím jen pro nějaké PC hry, protože hra to musí podporovat. Ale i tak to byl super zážitek a posunuje to pocit z jízdy řádově nahoru.
  • Clanek jsem necetl a fight club jsem nevidel ani jednou v zivote, ale mate chybu v nadpisu. Spravne ma byt: za oponou
  • Mart9
    Mě právě zajímalo, jestli se nějak daly srovnat pocity, když jedeš v reálu a v té hře. Dokázal ses do toho vcítit, nebo tam byl úplně jiný pocit než za reálným volantem? Zatím si to neumím představit...
  • Ja jo, mam plnou garaz Ferrari, Lamborghini, Porsche a letam s nima po ceskych mestech i 350kou. :-)
  • jack
    Jasně :), ale zde se nemusíš bát, že to do někoho naboříš či Tě chytnou policajti. Vyblbneš se virtuálně a pak se nemusíš kompenzovat v reálu :).
  • Mart9
    A máš možnost řídit reálné auto?
  • jack
    Tak právě jsem se vrátil z Alzy, kde jsem si nechal pustit Driveclub VR a musím říct, že je to absolutní BOMBA . A to jeste tam nemeli volant, ale jen gamepad. I tak bylo absolutně dokonalé se moci rozhlížet kolem dokola v autě, pootočit hlavu do zatáček či se kouknout do stran, kdo jede vedle mne... Dal jsem jeden závod - 3 kola a neměl jsem pocit nějaké nevolnosti. Možná by nastoupila při delším hraní. Kvůli tomuhle a pak v budoucnu kvůli Gran Turismo Sport to opravdu má cenu! UPDATE: Zpočátku je viditelný rastr pixelů, ale při jízdě to člověk nevnímá.
  • On v nem byl nescetnekrat. V divadle byl minimalne kazdy rok co tam byl se skolou... takze asi 6x.
  • Draken69CZ
    Taky to čím dál víc dotuje stát/město aby umělci měli kde hrát.
  • Psal jsi, že jsi byl kdysi se školou a od té doby nechodíš, tak ten názorvasi nebude moc relevantní
  • Mart9
    V divadle jsem byl nesčetněkrát, proto jsem si mohl udělat názor.
  • Lukyz
    Tak už jen název studia Eidos Montréal hovoří za vše *1*
  • Je to kanadske studio a japonsky vydavatel.
  • Jj, sice do divadla nechodí, ale ví že to nestojí za nic *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit