Přejít na výpis diskuzí
Fight Club # 291 HD: Za oponou Prahy v Deus Ex
31.8.2016 | Redakce Games.cz
63 příspěvků
-
jasnéééé... divadlo je mŕtve :D asi tak ako PC hranie a papierové knihy.
naštastie MickeyMutant-ovi (a nám všetkým) v následnej diskusii objasníš, na akých pevných argumentoch tvoje vyhlásenie stojí. nechodím do divadla = divadlo je mŕtve. -
Grygar jak by z toho chtěl dělat aféru ala LOLTAKU . Pan novinář ať si podá ruku s Trojanovou. *1*
-
Když někdo v názorovém rozporu argumentuje idealističností, tak to snad víc vypovídá o něm☻. Pracovat vstříc možnosti pozitivního přijetí, těch co rozumí, je mi zkrátka smysluplnější, než nechat české redaktory přemýšlet nad sepsáním anglického článku, kde žluč poteče mezi řádky.
Dá se to říct i jinak. Když už něco děláš—dělej to pořádně(!). A pakliže je hlavní herní hub, předpokládám že páteř příběhu a největší část herního jeviště Praha, která koncepčně není multikulturním centrem, tak by podle toho mohla vypadat. Jen opakuji, že odhodlaného a kompetentního člověka k dispozici měli.
Nebo taky zkrátka věděli, jak je hra až moc to samé podruhé, že vyloženě nadšení nevzbudí v nikom a s tím se svezla i starost o dílčí úroveň hry—Prahy. -
Jediné představení, které pro mě bylo nějakým zážitkem, měla před 20 lety Dáda Patrasová, od které mám dodnes kartičku. I když jsem byl hoooodně malej, tak si to pamatuju. Jinak od Švejka až po něco jako by nóbl (název už si nepamatuju, nějaká zdrobnělina jako Popelka, ale ta to nebyla) všechno bída
-
Nejsou vyvojari Deus Ex nahodou z Kanady? Protoze pak asi neni uplne na miste si stezovat v USA. :-)
-
To je mi líto, že tě škola zatáhla zrovna na blbosti, protože kdybys viděl aspoň jedno skvělé, tak bys to asi neviděl tak pesimisticky. A volat "divadlo je mrtvé" možná mohli už diváci Příjezdu vlaku do stanice La Ciotat bří. Lumierů léta Páně 1896, jak naznačuje Inquisitor dole. To byla taková tehdejší první virtuální realita.
-
Moje reakce byla na to číslo nad tebou, tak se tu trochu míjíme. Ale v zásadě s vámi oběma souhlasím, jen to možná vidím trochu víc pesimisticky (realisticky?).
-
Zážitky z psvr mi toho moc nenapovedely. Asi si budu muset sam zajít do alzy, prý to tam mají. Uvažoval bych o tom kvůli driveclub VR. Z řízení auta by člověku nemuselo byt tak spatne ;-))).
-
Doufám, že se brzo dočkáme klasické sestavy Lukas, Martin, Petr a Pavel. Je fajn mít občas hosty, ale víc mi sedí stara parta. Farid a Dan se jen tak neukážou...
-
Škoda, že jste se ho nezeptali na to jak RPG češtiny budou dělat CZ a pokusí tyhle hovadské texty opravit jestliže to bude možné....Když se na to "profící" vykašlali.
-
To už se říkalo v době nástupu biografu, později televize a divadlo je tu pořád.
-
Koukal jsem na chatě s pomalym netem, ve 120p rozlišení jsem napřed myslel, že host je Miloš Bohoněk *1*
-
však se nebavím o českém trhu ale o špatně odvedené práci kterou zde někteří zlehčují argumentem: Český trh nikoho nezajímá.
Nezajímá. Ale dělám hru z nějakého prostředí, tak do udělám dobře a ne blbě. To je celé. Tohle je blbě a ještě tam otočí vlajku. To je vyloženě urážka.
Blbě odvedená práce si nezaslouží pochvalu ani omlouvání. Vykašlali se na to a dle toho to vypadá. Český trh s tím nemá moc co dělat a jsem zděšen, jestliže někomu připadá vhodné tímto způsobem pracovat. Mohu to udělal blbě, protože to pozná jen malé zaprděné česko někde na východě a tak to udělám blbě! To je člověk na dvě věci...Stejně jako přístup: I kdybych to udělal dobře česky, tak stejně budou češi mudrovat a proto to udělám pro jistotu rovnou blbě.
kdyby tam bylo 150 chyb, pořád lepší jak to je. Hlavně by to nebyla vyloženě špatná práce.
Takové hovadná práce by se měla náležitě ocenit v recenzi. -
Divadlo bylo dobré pouze před lety, když se šlo se školou, takže to bylo místo výuky. Ale už se mně to netýká. A všechna představení, na kterých jsem tehdy byl, byla špatná, takže nadále nemám potřebu divadlo navštěvovat.
-
Tím "divadlo je mrtvé" míníš, že úroveň představení, na které jsi v poslední době zašel, nabírá sestupnou tendenci a nevidíš jiné řešení, než to na téhle kulturní frontě jednoduše zabalit?
Nebo prostě nechodíš do divadla, protože je to blbost? -
No poradil jsem mu, kde snadno vzít čas na hry, protože divadlo je mrtvé. Nevěřím, že to padne na úrodnou půdu, ale doufám. Něco jako lékař, když doporučuje pacientovi přestat kouřit.
-
Pokud ani sám nevěříš v účinek doporučení, pak je celkem marné doporučovat. Leda snad jako metaforickou formu manifestace svých zajímavých názorů.
-
Pěknou blitku si napsal... Asi jsem nečekal, že po přečtení mého příspěvku s komediantstvím skončí
-
Tomu se rika mlaceni prazdne slamy *2*
-
Tvůj pohled na češtinu v MD je dost idealistický. Názor Čechů na případnou jazykovou dokonalost žádného kupce mimo republiku nezajímá, navíc i kdyby to sám Seifert přebásnil, tak v tom u nás průměrný hráč najde ca 150 chyb.