Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevidim souvislost mezi pultem a mluvou, sprostí jsou pořád stejně :).. A btw pult nedostali, na pult sem jim složili čtenáři jako ocenění za jejich práci :D
  • Vávra si je krásně dává... Ale jak koukám, dostali mixážní pult a je to najednou samý vole, sere, atd. Bravo chlapci, ať žije profesionalita...
  • Zas na druhou stranu blábolenim dokážou něčeho dosáhnout jen politici, diplomati a lobisti. Zbytek lidstva by měl dokazovat veci skutky. A to by Vavra v branzi mohl, kdyby to bylo tak snadny jak rika.
  • Jak jáma pekel tak wolfův revír mi vždycky připomínaly fejetony z reflexu, kam se zábavně-vyhroceně pravičácké názory na úplně všechno hodí, do herního časopisu už to tak dobrý neni. Přecejen hádám že reflex budou číst lidi od +/- 30 a level od +/- 15 a podle toho by měl vypadat obsah.
  • sem s Danem za jedno Tintin mně bavil víc než podělaný CoD: MW 3
  • Wyder
    Mám to podobné, ale nesouhlasím s tím, že by si to vždycky obhájil. V tomhle posledním díle tam akorát Martina Bacha přeřval a naopak dokola opakoval to svoje, ač to bylo argumentačně mimo. Neoblomně tvrdit pořád to samé není obhajoba...
  • smejki
    "je to namyšlený člověk, který umí svůj názor podat jen strašně subjektivním způsobem"
    O_o

mám dojem, že lidi už neumějí nejen číst, ale ani poslouchat.
  • jsou to chudáci.. hrát to neumí, kritizovat jo..
  • to jsou vsechno suprový hry..
  • Ja jsem rad, ze na vytvareni her dela clovek, ktery vi vsechno nejlip. Dokonce me prekvapilo, ze vi o zakulisi psani recenzi vic nez samotni recenzenti *15*
  • Mopped
    Když jsem četl Jámu pekel v 70% případů jsem s ním nesouhlasil a říkal jsem si co je to za kripla. Mafii jsem dohrál pouze jednou a určitě ji neřadím mezi moje top, takže tam to u mě taky nevyhrál.
    Nevím co se stalo, ale s většinou článků co napsal tady na Games nemám žádný problém a s jeho názorem na Skyrim se ztotožňuji.
    Jo a v těch dungeonech to fakt hučí.
  • Gambleri nedajú dopustiť na svoje automaty že skyrimáci *2*

PS: čím viacej dislikov tým to viacej potvrdíte.... *14*
  • Kvalitativně ovšem vysoko nad většinou ostatních indie i neindie titulů:).
  • jindra.veliky
    a co by mela ta kritika prinyst? kdyz si jeden stezuje a dalsich 100 drzi hubu tak se nic dit nebude a pak si porad muzeme jen brecet za ty trapny pc porty ale celkove kvalita her ktera klesla. farcry 2 oproti jednicce - pak novy AvP - odpad. brother in arms 4 oproti predchudcum odpad - bf3 orptoi dvojce taky nic moc *7* rainbow six a empire earth a ten novej command and conquer *13* a moe oblibena seroe soldier of fortune
  • amen bratře
  • Jako jako.. no to není úplně... fakt já nevím... mele sračky, stejně jako píše...
  • ku..a do p..ele vole:-DDD
  • Anal.S
    too much indie.
  • Gemini Rue. Výtečná adventura.
    http://games.tiscali.cz/recenze/gemini-rue-recenze-neobycejne-adventury-55184
  • Mas recht. Nej na tom, ze ten clovek si nedokaze ani ty kecy poradne obhajit z pozice herniho vyvojare. Mozna tak pro nezasvecene hrace to muze pripadat trochu smysluplny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit