Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nema cenu ho poslouchat. Namachrovanej frajer, kterej vse vi a vse zna... At si jde radsi zachranit par stromu a potom ze sebe vyplivne super husity. *3* Jeho "konstruktivni" kritika zatim nic poradnyho neprinesla, krome jeho vybiti a vybliti... *1* Dodnes nechapu, co ten clovek dal za poslednich deset let ceskemu hernimu prumyslu...
  • To seš fakt takovej chudák že máš potřebu přispívat do diskuze kde to nikoho nezajímá..?
  • jako, jako proste
  • bobsh
    Ano. Taky máme potřebu se ti vysmát za to, že tvůj příspěvek je nejenom hloupý, ale také strašlivě napsaný.
  • to ste vazne takovy chudaci ze mate potrebu poslouchat hodinu a pul nesmislneho kecani?
  • No a pokud nebudeme pocitat veci jako Limbo, nebo Trine s preci jen dost omezenou hraci dobou tak Skyrim a Swtor je bohuzel to nejlepsi co tenhle pulrok vyslo ( a je to teda dost zoufaly, to je fakt) *9*
  • Paulcz
    Herní firmy tvoří čímdál větší šílenosti a bez kritiky to jde všechno do háje. Skyrim je bizardní snad ve všech směrech. Mě to hlava nebere. Hráči by určitě měli mít větší nároky. A recenzenti taky..
  • Rev. je ctverka, ale uz vybiraji mesta na 6 dil (5ka je ve vyvoji)
  • Ano, mám na mysli TOR.

To "wow!" znamená, že to je stejná hra jako World of Warcraft, ale ve Star Wars univerzu. A taky je to dobrá slovní hříčka.

Jo a když spočítáš díly, taky by Revelations bylo AC4...
  • a revelations se to jmenuje jen proto, aby se nemuselo cislovat - protoze pak by ta analogie s CoDem byla do oci bijici.. kolikaty dil ze to ted ma vyjit 5? Behem 3,5 let?
  • tak ted nevim...uz ma napada jen minecraft nebo swtor (o prvnim samy superlativy, druhy zatim bez verdiktu), ovsem otazka - kdyz odepiseme vsechno slusnejsi posledni doby(skyrim, swtor, minecraft, AC3) jako precenovany nedodelanosti.. zbyva neco vubec dobryho k hrani? *1*
  • bobsh
    s Danem problém nemám, s jeho názory nesouhlasím, ale když si je dovede obhájit, tak proč ne, ale ten jeho fanklub mě nebetyčně se*e *1*
  • Mám na mysli jinou hru.

Takovou nad kterou hned vykřikneš: "wow!"

Jo a je to Assassin's Creed: Revelations, ne Assassin's Creed 3.
  • tak tak... Assassins Creed 3...precenovanej paskvil
  • Zrovna vyšla jedna další hra, kde spousta lidí zavírá oči před nedostatky. Vávra by se mohl podívat i na ni. Ale podle toho, co říkal v podcastu se asi nepodívá.
  • calwin
    argumentácia pána Vávru mi príde trochu chybná... kedže celú dobu sa nám vlastne snaží povedať iba toľko že "bethesda sa na to vyflákla"... ale v ostatnom mi to príde naozaj ako pokus o zviditelnenie prípadne bezdôvodné trollovanie nad hrou. Ja viem pán Vávra že sa vám to nepáči ale je to jednoducho pravda...

ešte čakám na vyjadrenie ohľadne hier od EA a ubisoft... to by sme na tom tiež skončili niekde pri 100 dôvodoch? :D
  • Anal.S
    O jaké hře té hře se to mluvilo jako první, když se probírali hry pod stromeček? (24:05)
  • Anal.S
    Názor jako názor. Aspoň je to "posluchačsky" zajímavější :)
  • Vávra je egocentrický arogantní pitomec. Nedokáže se smysluplně vyjadřovat a mele pořád dokola to samé... Vávro radši ani neotevírej ústa...
  • Nemůžu si pomoct, ale Dan Vávra je podle mě strašně egoistický. Mluví jako nějaký hospodský buran, takže nemůžu brát jeho kritizování jinak než jako trollování. Respektuji to co zvládl vytvořit za hry, ale zrovna ten článek o Skyrimu se mu strašně nepovedl. Měl sice ve spoustě věcech pravdu, ale ten stylem jakým to napsal, sám sebe shodil.

Navíc říkat jak je mu ublíženo když ho lidé urážejí za to že s něčím nesouhlasí a hned v další větě urazit lidi co s ním nesouhlasí dokazuje fakt jen to, že trpí nějakými bludy, že má patent na pravdu a ostatní jsou jen tupé ovce co jdou s davem.

Věřím, že má hodně fanoušků za to co vytvořil, například mafie je jedna z nejlepších her co je. Jenže za to jak se prezentuje tady na Games.cz jde jen říct to, že je to namyšlený člověk, který umí svůj názor podat jen strašně subjektivním způsobem.

Ale osobně ho neznám, takže možná je to v reálu milý člověk co má rád malá koťátka. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit