Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #70 - pivo, Fidži a jeleni
17.3.2012 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
Own3d? Hm, já bych to rovnou vzdal. Ze začátku (jak jsem se dostal k online streamům a taky sledoval různý trailery z her) mě own3d.tv celkem vzala, pak to předělali pro streamery ale i tak je to hnus. Hlavně ten obraz, výpadky HD...
šel bych rovnou na justin.tv *4* -
-
Nemá justin.tv nejaký limit na počet free divákov? Viem, že keď som nedávno sledoval stream kde bolo nad 250 ľudí, tak mi to každých 20 sekúnd pozastavilo stream s tým, aby som si zaplatil účet. Aj keď toľko ľudí možno fpod naraz nemá.
-
-
Mám tam normálně založený účet na twitch.tv a u streamů sc2cz s 300-400 diváky u větších akcí žádný problém....
-
to já nevím, Ale jelikož to na twitchi nedělá tak bych čekal, že ani na justinovi... mě přišlo že to nějaké omezení pro diváka nemá...
-
Ano má ked som sledoval ->N tak mi to niekolko krat pisalo a aj mi to dost lagovalo...
-
-
-
jsem rád že Pavel uvádí podcast a že píše pro GAMES, díky.
-
Ještě přidám abych to trochu odlechčil dvě užásný videjka co jsem našel na YouTube. Pozor obsahujou spoilery.
Spousta lidí tvrdí, že ve hře nebyl vlastně žádný boss. To není pravda jen jsme si neuvědomily o koho šlo :D http://www.youtube.com/watch?v=467pmIX-oZo
No a druhý videjko je klasika aneb Ace Ventura dohrál Mass Effect 3 :D http://www.youtube.com/watch?v=6HBM11sWmVY -
-
dost dobree :D
-
-
Taky se přidám. Nejde o to, jestli někdo na konci Mass Effect 3 umřel. Happy End jsem neočekával. Jde o to, že se nedozvíme vlastně nic (ve všech případech konců). Zabili universum a to nejen po případných událostech 3ky. Oni zabili tím koncem vše, co se stalo předtím. V podstatě nám tím koncem řekli, že si z nás celou dobu dělali srandu a nic neplatí. LOST měl sice debilní konec, ale tenhle ho trumfnul.
-
Panove, hned je to lepsi kdyz si kazdej netuka do notasu a vnimá.
-
Dohrál jsem všechny díly Mass Effectu a ten konec fakt není nějak extra, byť mě samotného to nějak neirituje. Na hru může mít sice ME příběh áčkovej, když se ale od her odpoutám a vezmu to v globále, tak je to při nejlepším béčko a ten konec z toho nějak nevybočuje. Připadalo mi, že se na tom vyřádili ti samí lidé, co pak vydávají ty knížky na motivy her.
Když vezmu to, co se dělo v závěrečných scénách po mojí poslední volbě (já vybral spojení bio+synt.), tak se nemůžu ubránit tomu, že to bylo splácané narychlo - 10 vteřin pohled na zemi a odlétající reapery (v ostatních koncích je to v podstatě totožná scéna s tím, že se akorát mění to, co se stane s reapery nebo lidmi), 20 vteřin pohled na barevný paprsek a na rozpadající se mass relay (v ostatních koncích se akorát mění barvičky) a nakonec naprosto náhodná minutová scéna s Normandií, která zrovna cestovala pomocí mass relay a za ní se hrozivě uzavírala červí díra, načež poškozená Normandie havaruje na nějakou cizí planetu a z lodi vyleze část posádky (v ostatních koncích vyleze rozdílná část posádky). Ta scéna nedává moc smysl, vzhledem k tomu, že kolem Země zuřil boj a Normandie si úplně bez kontextu letí někam do pryč s lidmi, kteří se mnou ještě před 5 minutami bojovali na Zemi. Takže to Grande finale je spíše takové drobné náhodné uprdnutí. Zajímavější než ten konec jsou spíše ty otázky, které se člověku následně vyrojí - co se stalo s ostatními vedlejšími postavami, co se bude dít na Zemi a v okolí, jelikož mass relay byla zničena a ve Sluneční soustavě uvízla polovina Galaxie. -
Spoiler:
Tady nejde o to, že konec ME3 špatně dopadne, že Shepard umře, že se zničí všechny mass relay, ale o to, že ten konec je naprosto odfláklej.
Za prvé na to, že je to konec epický ságy té hře úplně chybý epilog a to přistání Normandy někde v pralese (mimochodem první wtf moment) epilog skutečně není. Kdybych to měl přirovnat k tomu Pánovi prstenů, tak je to jak kdyby Aragorn s přáteli táhl s posledníma jednotkama před Mordor aby Frodovi uvolnil cestu. Zuří velká bitva kde naši hrdinové bojují proti velké přesile a všechno závisí na Frodovi. Frodo bojuje s Glumem o prsten, hází ho do lávy a ..... titulky ...... konec.
Za druhé kde jsou důsledky všech těch voleb co jsem udělal v ME1, ME2 a ME 3 ? Ten konec je o tom, že mi (a teď to trochu zjednodušim) duch kluka (druhé wtf ?) řekne ať si vyberu zelenou, modrou a nebo červenou barvu.
Ono těch ,,haluz,, věcí tam je víc. Třeba že Shepard se po výbuchu Citadely nadechne někde mezi betonovými kvádry kde fouká evidentně vítr. To má být jako co ?! Je na Zemi ? O Normandy která z ničeho nic někam nesmyslně letí už jsem se zmiňoval.
Takže nejde o špatnej konec, ale o to, že je to strašně odfláklý jako tvůrci chvátali s dokončením a neměli už čas. Další věc je multiplayer, kterej abyste měli ten nejlepší možnej konec musíte hrát.
Jinak ohledně toho dodatečného DLC které by mělo upravit konec to by nebyl až takovej problém. Přirovnávaly jste to k filmu a to je samozřejmě úplně o něčem jiném. Režisér prostě nemůže přetočit konec a nasadit ho po půl roce znovu. U hry oproti tomu to není až takový prolém. -
-
Jo přesně, mě se taky pořád nelíbí, jak to každý přirovnává k filmu. Je to hra a hra se může rozrůstat donekončna skrze DLC nebo datadisky, další díly apod. Samozřejmě mi jde rozhodně více o kvalitu než o kvantitu, ale tady to moc kvalitativně nevypadá. (myslím, jen ten konec samozřejmě) *9*
-
-
Může mi někdo osvětlit proč je nadále moderátorem Pavel i když už dorazil Lukáš? Nýbrž když je to pod taktovkou Pavla přijde mi že už to není tak volná diskuze, ale možná je to jen střihem.
A "na vlnách radia internet" už mě taky pěkně štve! -
-
Může: sám jsem byl pro, aby Pavel v moderování pokračoval, podcastu to z mýho pohledu jen prospělo.
-
Z rozhovorů v podcastech, už mnohokrát vyplynulo, že se jednotlivé díly chystají docela dlouho dopředu, takže nečekej že Lukáš najednou poleze Pavlovi do zelí, když se možná před pár dny vrátil domů a kdoví na jak dlouho.
-
presne, aj mna :D
-
-
SPOILER:
Me osobne na konci ME prijde divny, ze celou trilogii jasne jdete za jasnym koncem (zniceni reaperu) a 2 min. pred koncem hry dostanete dalsi zcela odlisne moznosti ukonceni. -
-
"< spoiler >Tvůj text< /spoiler >"
-
-
Jinak mě napadá, že možná už ani není nutné k ME3 něco označovat jako spoiler... Nedovedu si totiž představit, že by po tom humbuku ještě existoval člověk, který by konec neznal nazpaměť, přestože ho ta série ani trochu nezajímá (viz můj případ). *1*
-
-
-
Díky za spoily *13* nabudúce radšej upozornite prosím *7*