Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dohrál jsem všechny díly Mass Effectu a ten konec fakt není nějak extra, byť mě samotného to nějak neirituje. Na hru může mít sice ME příběh áčkovej, když se ale od her odpoutám a vezmu to v globále, tak je to při nejlepším béčko a ten konec z toho nějak nevybočuje. Připadalo mi, že se na tom vyřádili ti samí lidé, co pak vydávají ty knížky na motivy her.
    Když vezmu to, co se dělo v závěrečných scénách po mojí poslední volbě (já vybral spojení bio+synt.), tak se nemůžu ubránit tomu, že to bylo splácané narychlo - 10 vteřin pohled na zemi a odlétající reapery (v ostatních koncích je to v podstatě totožná scéna s tím, že se akorát mění to, co se stane s reapery nebo lidmi), 20 vteřin pohled na barevný paprsek a na rozpadající se mass relay (v ostatních koncích se akorát mění barvičky) a nakonec naprosto náhodná minutová scéna s Normandií, která zrovna cestovala pomocí mass relay a za ní se hrozivě uzavírala červí díra, načež poškozená Normandie havaruje na nějakou cizí planetu a z lodi vyleze část posádky (v ostatních koncích vyleze rozdílná část posádky). Ta scéna nedává moc smysl, vzhledem k tomu, že kolem Země zuřil boj a Normandie si úplně bez kontextu letí někam do pryč s lidmi, kteří se mnou ještě před 5 minutami bojovali na Zemi. Takže to Grande finale je spíše takové drobné náhodné uprdnutí. Zajímavější než ten konec jsou spíše ty otázky, které se člověku následně vyrojí - co se stalo s ostatními vedlejšími postavami, co se bude dít na Zemi a v okolí, jelikož mass relay byla zničena a ve Sluneční soustavě uvízla polovina Galaxie.
  • SPOILER :Dalej su konce ovplivne podla WE a EMS:
    1. najlepsi koniec ako by ste to mohli chciet sa da dosiahnut aj bez MP
    2. MP iba ulahcuje SP kampan
    3. konce su dalej mozne takto destroy - 3 ,merge - 2 ,control -1, tieto konce su prakticky totozne, jediny najviac odlisny je ten kde mozete urobit z nasej Zeme a Reaprov velke pohrebisko.
    1. Indoktrinacna teoria hovori ze poslednych 10 minut hry je Sheppard pod vplyvom indoktrinacie a vsetko co sa mu zda je len hra jeho mysle. V pripade vyberu destrukcneho koncu mozete vidiet Sheperdovo telo niekde uplne inde v ruinach na zemi, nez ste povodne skoncili a nadychne sa.
    2. Catalyst - je udajne vyssia sila ktora vladne Reaprom a je na Citadele, tento fakt znovu zpochybnuje Mass Effect 1 v ktorej vam Protheani dali cas sabotovanim Keeprov pred prichodom Reaprov 3 roky dozadu ked to musel zapnut manualne Saren.
    3 Pri prechode na Citadelu je tu nejeden velmi zvlastny obraz ktory len potvdzuje teoriu indoktrinacie, taktiez ma Sheppard nocne mory ktore mu septaju v hlasoch mrtvych priatelov a neznamych ras.
    4. Posledne video ktore uvidite ukazuje 2 rozdielne veci
    - team ktory ste mali dole na zemi sa zrazu zazracne ocitne na Normandy-SR2 unikajuc pred exploziou pri cestovani prenasacom
    - v poslednej scenke mate stareho otca a dieta ktoremu ten dedko hovori este tu je jeden pribeh z Sheppardom.... *16*
  • *trollface*
  • Ellendway
    Dneska je tu nějak zaspoilerováno.
    • pretoze dal Dan navod na spoiler
      • Tak tak, je vidět, že mé slovo se nepronáší nadarmo...
  • xixixao
    Doufal jsem, že Lukáš začne zase moderovat :/
  • Díky za spoily *13* nabudúce radšej upozornite prosím *7*
  • preco Lukas nechce hrat dvojku ME ? v com je to osobna tema, co uz sa mu zdaju byt PC hry evil ? :)
  • No, já si myslím, že ten Catalyst prostě lhal. Přece řekl, že zničení Reperů zničí i Gethy, tím pádem EDI a taky Sheparda, který je částečně syntetiik. No a podle té bonusové scény vidíš, že to přežil. Podle mě jsou Gethové i EDI v pořádku. Byl to jen další Reaper, který tě chtěl ovládnout. Ale podle mě se opravdu jedná o halucinaci. (viz. Indoctrinate theory - koukni se na youtube)
  • Dokonalej podcast. Živě jsem to ještě nesledoval, ale po zhlédnutí videa Fight Club #70 mi další podcast nesmí ujít xD
  • podcast 70.Pánové,luxus.Prostě nenacházím slov.Prostředí luxusní,zvuk luxusní.Děkujeme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit