Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #70 - pivo, Fidži a jeleni
17.3.2012 | Redakce Games.cz
59 příspěvků
-
No ked budem vediet ze prichadza koniec sveta, pridu mracna, bouze , blesky, hromobitie a potom nam BOH povie : ,,Davam na vas Boži trest: Fight Club bude vysielany kazdy den, po veky-vekov amen ´´ *8*
-
Own3d? Hm, já bych to rovnou vzdal. Ze začátku (jak jsem se dostal k online streamům a taky sledoval různý trailery z her) mě own3d.tv celkem vzala, pak to předělali pro streamery ale i tak je to hnus. Hlavně ten obraz, výpadky HD...
šel bych rovnou na justin.tv *4* -
-
Nemá justin.tv nejaký limit na počet free divákov? Viem, že keď som nedávno sledoval stream kde bolo nad 250 ľudí, tak mi to každých 20 sekúnd pozastavilo stream s tým, aby som si zaplatil účet. Aj keď toľko ľudí možno fpod naraz nemá.
-
-
Mám tam normálně založený účet na twitch.tv a u streamů sc2cz s 300-400 diváky u větších akcí žádný problém....
-
to já nevím, Ale jelikož to na twitchi nedělá tak bych čekal, že ani na justinovi... mě přišlo že to nějaké omezení pro diváka nemá...
-
Ano má ked som sledoval ->N tak mi to niekolko krat pisalo a aj mi to dost lagovalo...
-
-
-
Jsem teprve na zacatku, ale nezni mi to tak uplne spatne: indoktrinovany Shepard + to nejasny vyzneni zaveru .. ja asi budu spokojen (doufam).
Spis me zarazi scenar uz prvni mise, kdy v okamziku utoku Reaperu na Zemi se zcistajasna nahodou zjisti, ze existuji plany na zbran k jejich zniceni, ale jsou zamceny nekde na Marsu v garazich.. :) a jako na potvoru v tech 20 minutach co je mam v umyslu ziskat se tam potkam s Cerberem.. *1* -
Jinak Grygarovy trapné poznámky o tom, že nepochopil ovládání v sérii Gothic, jsou opravdu... trapné. Těším se na jeho desítkovou recenzi TES MMORPG. *11* *11* *11*
-
-
Tak první dva gothicy měly celkem šílený ovládání a hlavně inventář. To je bez debat. Ale dalo se na to zvyknout a i tak jde o jedny z nejlepších RPG vůbec. Mám je mnohem radši než TES.
-
Tak tak. Ať si Lukáš Gothic nemá rád, je to jeho věc. Stejně jako je jeho věc, že miluje sérii TES a dává, alespoň podle mně, poněkud neuvážený hodnocení - konec konců se pod to podepíše. Ale troubit do světa, že nepochopí kombinaci 4 kláves (w, a, s, d) s pátou (ctrl), tím už bych se osobně nechlubil. Zas se Lukáši nepodceňuj. Ona kdyby byla vůle, tak by to určitě šlo a co víc, to ovládání je výborný pro šerm. Ale to je fuk. Příště radši rovnou napiš, že ti Gothic nevoní a nedělej ze sebe blbce. Na to ti tak někdo naleti ;)
-
-
Ano, kdyby byla vůle. A ona nebyla. Nic v rámci těch cca půl hodiny, co jsem jedničku zkoušel, mě nepřimělo se přenést přes ovládací schéma, který mi přišlo krajně retardovaný. Nepochopil jsem toliko fakt, že někoho bavilo se s tím dál mazat.
-
-
Ono se nebylo třeba s tím mazat, pokud si někdo dopředu ovládací schéma zjistil. Nebylo nijak složitý jako spíš atypický.
w, a, s, d byly standardně směrový klávesy, jako všude jinde, ctrl byla potom akční klávesa. Čili s vytaženou zbraní ctrl+w výpad/kombo, ctrl+a sek zleva, ctrl+d sek zprava, ctrl+s úskok/obrana. Je na tom celkem dost logiky a souboje s humanoidy byly lahůdka. Člověku nestačilo jen tak drtit myš, ale musel lpět na protivníkovi a taky trochu taktizovat. Podobně to bylo v (popravdě šíleným) inventáři. w, a, s, d opět směrový klávesy, v kombinaci s ctrl se položky přesouvaly. Pokud mě paměť nešálí, k dispozici bylo i jakýsi alternativní ovládání, ale jak říkám. Pokud si člověk zjistil, že se klávesy kombinují s ctrl, tak neměl problém *3* Jinak chápu, že tě v první půl hodině nepřimělo nic k tomu pokračovat. Gothic se rozjíždí krapet pomalejc a ta pravá zábava nastane ve chvíli, kdy tě přijmou do jednoho z táborů. Nováčkům to může zabrat tak 2 hoďky, mazáci by to stihli s klidem i za tu půlku *1* -
-
Zjistil, naštval se, odinstaloval, neohlížel se zpátky.
Samozřejmě, že nesvaluju něco jen na nešťastnej ctrl - prostě mi Gothic nesednul v podstatě ničím, dvojka mě pak rozesmála už intrem. Vkusu neporučíš. -
-
No já místo ctrl používal levé tlačítko myši a hrálo se to bezvadně. Tuším, že ve dvojce už to šlo vypnout, ale já to měl pořád zaplé a bavilo mě to tak více a souboje mě bavily mnohem více než v nějakém TES: Morrowind nebo i novějším Gothicu 3 a další. Tam mě ty souboje vyloženě prudily a rád jsem vzpomínal na jedničku s dvojkou. Snad v tom Risenu to bylo dobře zpracované a bavilo mě to, ale pořád si rád nostalgicky vzpomenu na staré Gothicy *3*
A se vkusem naprosto souhlasím. Mě taky někdy nebaví mnohými oblíbené hry a místo toho si zahraju i třeba nějaké to špatné hodnocené béčko. Záleží na hře. Tím ale nechci říct, že hraju vyloženě špatné hry, to zase ne *1*
-
-
-
-
-
Jako Gothic mám rád, ale ovládání opravdu nepatří k jeho silnejm stránkám. Aspoň co se týká jedničky.
-
-
Jednicka mela perfektni ovladani na duely, ve vetsich bitvach to bylo horsi ale ty resily kouzla.
edit: Mimo to, v gothicu bylo super, ze jste mohli odlakat jednoho/dva nepratele a tak postupne znicit velkou skupinu nepratel -
Já jsem byl s ovládáním velmi spokojený. Jednička je perfektní.
-
-
-
SPOILER:
Me osobne na konci ME prijde divny, ze celou trilogii jasne jdete za jasnym koncem (zniceni reaperu) a 2 min. pred koncem hry dostanete dalsi zcela odlisne moznosti ukonceni. -
-
"< spoiler >Tvůj text< /spoiler >"
-
-
Jinak mě napadá, že možná už ani není nutné k ME3 něco označovat jako spoiler... Nedovedu si totiž představit, že by po tom humbuku ještě existoval člověk, který by konec neznal nazpaměť, přestože ho ta série ani trochu nezajímá (viz můj případ). *1*
-
-