Přejít na výpis diskuzí
Fight club #80: Návštěva v pekle s Karlem Drdou
27.5.2012 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
vole... *3*
-
-
Karel válí vole, palec nahoru.
-
-
Prej Drda když nemůžu nějakou pasáž udělat namažu si chleba s uherákem nažeru se, dám si colu a pak cigaro a vrátím se k tomu. *1* *1*
docela pobavil chlapec... -
No každopádně s tou svojí recenzí Kingdoms of Amalur to teda vyhmátl... *5*
-
Jeden z nejlepsich podcastu Karel vyborne reaguje :D mel jsem rty od ucha k uchu
-
Uz ste s reakciami na "vole" trapny...
Pametnici pamataju fight clubacky klub Jakobíncov z čias kedy tam bol ešte Vávra...to bolo same jakoby,jakoby,jakoby a nikto si nestazoval... -
Lidé by měli přestat rozlišovat slova na slušná/vulgární, vhodná/nevhodná a podobný kraviny...pak bychom se měli všichni rádi, ve světě by zavládl mír a mnohé diskuse by byly kratší.
-
-
Jo, kašlem na výchovu dětí, ono se to slušný vychování stejnak nenosí...
-
-
Jde o to jak nastavíš ty morální hodnoty, kterými chceš vychovávat.
Kdyby sprostá slova byla stejně běžná jako jakákoli jiná slova, myslíš že by byla tak oblíbená a tolik používaná?
A urážela by někoho? V některých případech ano, protože urazit člověka můžeš i slušně.
A existuje praktický rozdíl v tom zda člověka urazíš slušně nebo vulgárně? V tvých hodnotách existuje - jeden je inteligentní člověk, druhý je kanál, kterým pohrdáš. Není to padlé na hlavu? Poněvadž podstata sdělení je stejná - oba se snížili k tomu urážet toho druhého.
Výchova by měla vést k tomu umět se vyjádřit bez toho abych musel někoho urážet, ne k tomu jaká slova přitom použiji. -
Budu radsi kdyz mladik bude mluvit sproste, nez kdyz me slusne pozdravi a pak mi stipne penezenku.
-
Decka maji vychovavat rodice a ne podcast. A mimochodem, kdyz jdu treba kolem zastavky MHD kde stoji hloucek malych deti, tak slovo vole je to nejmin vulgarni, ktery od nich slysim. Vetsinou tam padaji slova, ktery ani Drda nezna *1* Takze podcastem moralni vyvoj deti fakt asi neohrozis.
-
Ale on má pravdu. Já nechápu, proč jsou slova takhle rozdělená. Vždyť to jsou prostě slova, která vyjadřují naše pocity. To jen lidský ostych je udělal vulgární.
-
-
To vám všem připomenu, až se tu objeví nějakej yntelygent, co mluví jak dlaždič a bude vymínusovanej ;)
-
Jo, máš pravdu ty vo*e bu*no k*rva do haj*lu. Jsou to jen pocity, dejme jim prostor, k*rva!
-
presne tak ty kok*t neviem prečo s tym má niekto problém...
-
-
Někdo sice mluví jak mu zobák narostl, ale jinak se chová slušně, a jiný mluví jako kniha, ale je to pěkná sv*ně...
-
-
-
kdo je to ten dlaždič? je videt jak jak to Lukaše už stvalo protože je slusnej kluk
-
-
Slušnej kluk sice jsem, ale neštvalo. Karel je jedním z lidí, u kterých to strpím!
-
-
..bačr -> bučr
-
-
řešit bučr<->bačr u člověka, který třeba chat vyslovuje čat, je ... nadbytečné *4*
Do Karla ve škamnách ještě tepali ruštinu a navíc tuším, že to má poklopce. -
bačr, vole
-
-
ˈbʊtʃ.ə(ɹ) , vole! (ano, je to vyjímka)
-
-
vole, já vím, vole, narážím na to, vole, že když vole někdo říká vole, vole pořád vole, a všeobecně se to považuje vole za zemitý projev vole, tak je správná reakce vole na to bačr vole. protože tak to vole prostě je, vole. asi jsem předtím použil vole málo vole a došlo vole k informačnímu šumu a vole nepochopení.
-
-
stejně jsem tě vole musel poučit vole protože mi to vole prostě dělá dobře
-
-
kluci stačilo.
-
jasně, vole, poučování není vole nikdy dost
-
-
cool story bro :)
-
-
vole, bačra na tebe, vole
-
-
-
-
http://goo.gl/WjE0M
-
-
vole, to je odkaz na youtube, vole.
-
-
http://goo.gl/sW4KX
-
Kde je vyslovnost slova Butcher,vole.
-
-
čti o vole fous vole dole.
-
-
-
-
-
-
Chci,se podívat na jeden z dotazů který byl ve Fight club #80 a prostě několik minut jsem hledat kde to vlastně přesně bylo.Kdy konečně bude u videa napsáný čas kdy co bylo?Je to běžná věc.
-
...dám si chleba s uherákem, zapiju to kolou, dám si cigáro a pak to nějak jde... *1*