Přejít na výpis diskuzí
Fight club #80: Návštěva v pekle s Karlem Drdou
27.5.2012 | Redakce Games.cz
127 příspěvků
-
Prej Drda když nemůžu nějakou pasáž udělat namažu si chleba s uherákem nažeru se, dám si colu a pak cigaro a vrátím se k tomu. *1* *1*
docela pobavil chlapec... -
Řešit tady ve většině příspěvků takovou hovadinu jako je vyjadřování Drdy je opravdu vrchol debility a lidi co takové odsuzují a vádí jim to ať táhnou
-
-
...za jeden provaz?
-
-
Nevím jak vy, ale mě intelektuální kecy o hrách nudí. Tohle bylo poprvé, co jsem si fight klub pustil od začátku do konce a náramě sem se bavil. Je to věc názoru, ale radši budu poslouchat vulgární rozhovor se vtipně použitými sprostými slovy, jež často všichni používáme, než vyhledávání co nejdebilnějších slov, které někdo hledal 2h ve slovníku, aby vypadal co nejchytřejší. Chodí tu někdo z vás, kteří vole a prd*l tak vadí vůbec do hospody někam mezi normální lidi? Znám spoustu lidí, kteří v běžně hovoru použivají místo vole - pi.o: *1*
-
-
Nikdo neřekl ať se tu vede intelektuální debata.
Párkrát mne Drda pobavil, to se musí nechat. Ale rozhodně neberu aby v celém duchu byl celej fight club. Znova říkám, občasné vtipne vsuvky mi tam nevaděj.
Ale voe a pr*del, srač*y atd je prostě horší.
A ty možná v hospodě takhle mluvíš, ale povětšinou takhle furt mluvěj puberťáci nebo opravdu dlaždiči. A i když někdo může říkat voe za každým slovem s tím, že o tom moc neví, tak neberu lidi co za každým slovem maj tu pi*u atd. Jestli v hospě neumíš se bavit bez vulgarismu, tak to ukazuje jen tvoji hodnotu a úroveň. A člověk který se ohání pičam*
za každým slovem je opravdu kanál a klidně ať má nobelovku za světový mír, ale stejně to je kanál. -
-
Netuším, kde jsi vzal, že tak mluvím, jsem to někam psal? Co ty víš o mojí úrovni, chovej se jak je libo, já ti taky neříkám, jak se máš chovat ty, tak to nechtěj po mně. Je to dospělej člověk, kterej sám ví, co se má a co se nemá. Takový idioty, ktěří chtějí, ať se jejich okolí chová podle jejich představ, fakt baštím:) Tohle není veřejnoprávní televize, ať si tam pouští co chtějí, děti to stejně sledovat nebudou, protože by je to zajímalo jen v případě, kdy by tam po sobě lezly dvě polonahý lezby. Tím končím.
-
-
Nikde jsem neřekl jak se máš chovat, ani jsem to nenapsal a nepoučoval ostatní s "slušném" chování a co by měli dodržovat.... Taky jsem napsal to " jestli " se takhle bavíš. Takže si strč své idioty do kapsy a dej si odchod. Bašti si co chceš, ale 90 % tvého příspěvku byla reakce na tvou zkroucenou představu toho, co jsem napsal. Možná to bereš jako útok na tvou osobu, ale to ji je fakt šumák, protože já zas baštím ty, kteří si původní text vymažou a doplněj si tam, co chtějí oni sami. Takže ty "Idiote " - tohle vracím majiteli :) si příště přečti post tak 3x, než začneš reagovat.
-
-
většině to samozřejmě nevadí, ale jen do té doby, než se podobně začnou vyjadřovat a prezentovat jejich děti
-
-
-
Doufám, že ten speciál o D3 bude bez Drdy. Nehodlám poslouchat to volování, ho*na a sra*ky další dvě hodiny. Nadávat umí každej vůll. Ani sebelepší obsah tomu nepomůže, když je forma na ho*no, že ty vole.
-
-
Jestli prestane Drda chodit do podcastu kvuli cca 5-10 lidem, kteri jsou na vetvi z toho, ze nekdo rika vole, tak za to fakt dik, volove !!!
-
-
Jemu i redakci je, myslím, úplně jedno, jestli to tady někdo řeší. Koneckonců už se k tomu vyjádřili.
-
-
-
Lidé by měli přestat rozlišovat slova na slušná/vulgární, vhodná/nevhodná a podobný kraviny...pak bychom se měli všichni rádi, ve světě by zavládl mír a mnohé diskuse by byly kratší.
-
-
Jo, kašlem na výchovu dětí, ono se to slušný vychování stejnak nenosí...
-
-
Jde o to jak nastavíš ty morální hodnoty, kterými chceš vychovávat.
Kdyby sprostá slova byla stejně běžná jako jakákoli jiná slova, myslíš že by byla tak oblíbená a tolik používaná?
A urážela by někoho? V některých případech ano, protože urazit člověka můžeš i slušně.
A existuje praktický rozdíl v tom zda člověka urazíš slušně nebo vulgárně? V tvých hodnotách existuje - jeden je inteligentní člověk, druhý je kanál, kterým pohrdáš. Není to padlé na hlavu? Poněvadž podstata sdělení je stejná - oba se snížili k tomu urážet toho druhého.
Výchova by měla vést k tomu umět se vyjádřit bez toho abych musel někoho urážet, ne k tomu jaká slova přitom použiji. -
Budu radsi kdyz mladik bude mluvit sproste, nez kdyz me slusne pozdravi a pak mi stipne penezenku.
-
Decka maji vychovavat rodice a ne podcast. A mimochodem, kdyz jdu treba kolem zastavky MHD kde stoji hloucek malych deti, tak slovo vole je to nejmin vulgarni, ktery od nich slysim. Vetsinou tam padaji slova, ktery ani Drda nezna *1* Takze podcastem moralni vyvoj deti fakt asi neohrozis.
-
Ale on má pravdu. Já nechápu, proč jsou slova takhle rozdělená. Vždyť to jsou prostě slova, která vyjadřují naše pocity. To jen lidský ostych je udělal vulgární.
-
-
To vám všem připomenu, až se tu objeví nějakej yntelygent, co mluví jak dlaždič a bude vymínusovanej ;)
-
Jo, máš pravdu ty vo*e bu*no k*rva do haj*lu. Jsou to jen pocity, dejme jim prostor, k*rva!
-
presne tak ty kok*t neviem prečo s tym má niekto problém...
-
-
Někdo sice mluví jak mu zobák narostl, ale jinak se chová slušně, a jiný mluví jako kniha, ale je to pěkná sv*ně...
-
-
-
Pánové, kdyby mu to "vole" měli vypípávat, tak místo fight clubu uslyšíte morseovku.
-
No každopádně s tou svojí recenzí Kingdoms of Amalur to teda vyhmátl... *5*
-
Karel Drda *14*
Vždycky jsem měl slabost pro osvalnatělý endomorfy vole -
No ty vole...
BTW co sa stane ked Karel Drda stretne vola? -
Uz ste s reakciami na "vole" trapny...
Pametnici pamataju fight clubacky klub Jakobíncov z čias kedy tam bol ešte Vávra...to bolo same jakoby,jakoby,jakoby a nikto si nestazoval...