Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To tu, tu najpalcivejsiu otazku este nikto nedal? :),... Zase to ostava teda na mne... co uz...

Co bude robit Lukas pocas E3? :(... Sry ale ten zamraceny mail je na mieste...
    • janchor
      Však to Petr všechno v podcastu říkal, s Alešem a Adamem pojedeme coverage z Prahy. Kluci už žhaví videa a novinky a na mě čeká start v pondělí při spolumoderování streamu z konferencí.
      • No ja som to nejako nezachytil a pritom som daval zvlast pozor, lebo ma zaujimalo co budes robit ty. Alesa s Adamem si pamatam ale tu zmienku o Tebe nie, tak za to sry.

Ja nevim,resp. ja viem, ze som to uz raz riesil a mozno som pre niekoho s tymto uz "trapny", ale Lukas ty si bol dovod podla mna preco games.cz posledny rok tak rastlo. Ked to tu mal na starosti JD a po nich ste prisli vy, dovolim si tvrdit ze games by neboli ani zdaleka tam kde su dnes bez Teba. Mas obrovsky vypravacsky potencial, si jeden z tych o ktorych sa zacne hovorit ked je na teme profesionalne moderovanie. Ty si dokazal hry ako zabavu pre "nerdov" podvyhnut na vyssi level v komentovani a pritom si vzdy zachovas prirodzenu a uvolnenu tvar. Jasne boli tu a su stale esa ako Ondrej Broukal popripade nesmrtelny Mikolas Tucek, ale aj ty si podla mna top. Ale na rozdiel napr. od takeho Tukana ty nemas ani zdaleka tolko priestoru ako by si si zasluzil.

Nechcem fakt nic riesit, ja o tom viem aj tak prd, a je to na Tebe, ani teraz nechcem aby si mi odpisal. Proste som len chcel povedat moj nazor, to je vsetko. A ten moj nazor je, ze by si mal ist z games prec. A to hovorim ako Tvoj fanusik ktoremu by si velmi chybal. Ale ked vidim, ako trestuhodne marnia Tvoj talent, ako na E3 nepojdes(pritom si tam vedel robit s vyvojarmi a kadekym bezkonkurencne najlepsie rozhovory), ako cez fight cluby hovoris vzdy najmenej... Proste ked si Ta nevedia vazit tu, tak by som im to dal najavo na Tvojom mieste.

To je vsetko co som chcel. Proste som to chcel len napisat. Hovorim, viem o tom aj tak prd, ale toto je moj nazor. That's all. Nech sa Ti dari borce :)
  • Tak tenhle podcast mi ukazal DayZ. Dali dohromady Stalkera a Armu a jestli to naplní i v praxi, tak mám novou zálibu. Dobrá práce "Bohemka":).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit