Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #88 HD: Nad Vávrou sa blýská
28.7.2012 | Redakce Games.cz
162 příspěvků
-
Path of Exile verejná beta.
-
Super. Minule Drda a teď Vávra, to je kadence, kdo bude příště ? *1*
Sice občas trochu offtopic ( Android, iOS, filmy) ale pořád zábavně. Nejlepší byly určitě Vávrovi střípky z vývoje, to si poslechnu vždycky rád. -
-
"Minule Drda a teď Vávra, to je kadence, kdo bude příště ?"
Paroubek??
Ten ma taky tak rozkosne vyhranene nazory *7*
(Kdyz tihle panove tak radi prehaneji, jiste by mi totez odpustili) -
-
...puvodne jsem chtel napsat Hitler, ale nechci s tim prehanenim zachazet az na vavrovsky mety *1*
-
-
-
Není uřízlý konec?
-
-
Byl bych radši kdyby uřízli celý konec s filmama. TO bylo trochu moc *10* Vytýkat těm filmům to na čem stojí *15*
-
-
No na AI F.E.A.R.u jedničky žádná jiná hra stejně nemá!
-
-
Dle mě třeba první unreal, pokud si dobře pamatuju, taky neměl špatnou AI. A jak již kolegové zmínili Far Cry nebo STALKER mají AI lepší. Zda je FEAR AI opravdu tak "chytrá" by se ukázalo, pokud by se pustila na větší prostor (ala STALKER). Takhle je dost omezená a moc toho "vymyslet" nemůže.
-
Pro mě je da best první Far Cry, nikdy jsem nepochopil, proč v následujících Crysis hrách byli enemáci tak vymaštění.
-
-
čo vedela AI vo FC viac ako AI v crysis ?
-
-
Třeba, že tě obešla a napadla zezadu. Dokonce se uměla i krýt. Rozehrál jsem teď Crysis 2 a nestačil jsem se divit.
-
-
to všetko v C1 samozrejme JE ...
-
-
-
-
No nevím jestli můžu naprosto souhlasit, ale mě se celkem líbila (čistě v rámci žánru). Dohrál jsem to i na nejvyšší obtížnost a hra dostala hlubší atmosféru, když člověk postupoval pomalu a opatrně, aby náhodou do ničeho nevlítl. Hlavně ty lekačky byly silnější...
-
-
Dan Vávra mi leze na nervy celej nebo spíš to jeho uber alles ego.
-
-
Spis mi prijde, ze pan Vavra nechce byt na teto planete.
-
-
"Nad Vávrou sa blýská". Pěknej multifór.
-
-
nad vávrou se blíská ale nad záchode se Vavruje
-
-
Částice nad zlato!
-
aka fatra omg
-
Dan Vávra a to jeho "jako" už mně lezli na nervy.
-
-
Njn, ale každej má slovního parazita.
-