Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #88 HD: Nad Vávrou sa blýská
28.7.2012 | Redakce Games.cz
162 příspěvků
-
Son of Flynn...
-
Vzdelani s inteligenci mozna nesouvisi, ale je mi lito z tveho prispevku bych te za pronikave inteligentniho neoznacil a vzdelani jsem ohadl dobre, nic ve zlem... Ja to vzdelani zminil hlavne proto, ze me zajimalo jak ses mohl dostat na vojnu, kdyz ja jsem o rok starsi a vojnu jsem dokoncil tyden pred tim nez byla zrusena:) (samozrejme, za predpokladu, ze jsi byl na 7 lety VS)... nicmene Vavra udelal jednu velkou hru a pak uz nic tak vyznamnyho, presto bych rekl, ze je to na nase ceske pomery uspech primo fenomenalni.. a jestli nekdo muze takovy reci vypoustet z huby tak on...
-
Těm, co odmítají Ledgera coby nového Jokera, poněvadž „Nicholson to zahrál líp“, leckdy uniká nejpodstatnější věc – nový filmový Batman je podle nových komixů (Frank Miller), zatímco starý Batman je zase poplatný své době. Pak se nelze divit, že Nicholson je spíš legrační figurkou v tom nejlepším smyslu slova, zatímco Ledger je magor par excellence, s nímž bych nezůstal o samotě ani na vteřinu. Proto je třeba chápat souvislosti a za každou cenu neporovnávat neporovnatelné.
A na Eberta bacha! V posledních letech mi přijde, že to už v hlavě taky nemá v pořádku. -
mam stejnej nazor, viz. nize. diky.
-
jo to kritizuju. a mam pro to rozumny argumenty.
-
Bohuzel na me vavra pusobi jako typicky pozer: neco se vsem libi tak na tom budu hledat mouchy a pak jim rikat jak jsou debilni. U her bych to jeste chapal, jako profik tam chte nechte musi videt mraky detailu kterych si normalni clovek ani nevsima. Ale u filmu uz se na tohle vymlouvat nemuze.
Jsem zvedavy jak bude vypadat to jeho RPG, ale bude muset byt naprosto excelentni, abych si ho i pres antipatie k vavrovi koupil. A neco mi rika, ze k zaklinacum se nepriblizi ani na dohled z hubbleova teleskopu. -
tak treba posledni super hra pro me byla far cry 1 - urcite je na stejny urovni gameplaye jako mafia 1. a on zatim na ten svuj uspech peknejch par let nenavazal, coz o necem svedci. nebo ne? mozna o nem budeme basnit jeste dalsich 20 let, jak tenkrat udelali mafii 1. LOL !
-
hele jak s tim souvisi moje vzdelani? lol. jestli si nekdo mysli ze inteligence a vzdelani je to samy - tak to good luck, bro... nemel bych si teda radsi dokoupit doktorat v plzni, abys mel klid? *7* kazdopadne jsem psal ze udelal jednu vybornou hru a dal uz nic. takze mu to nedava zadny pravo kritizovat ostatni. respektive pravo na kritiku ma, ale mel by se chytit za nos a neblejt hovadiny o kterejch vi houby, viz. filmy. pokud jsi ho posluchal pozorne, tak mele paty pres devaty a malokdy neco pochvali. po jedny hre se docela cejti - expert..
-
Vidím že se to tu zvrtlo v hate na Vávru. Mě je to celkem šumák. Co mě spíš zaráží je komunismus redakce game, která v podcastech čurákuje a kurvuje, ale když to někdo napíše do diskuse pod tím, tak mu hned dají block...
Hlavně si to rychle přečtěte než mě zase bez udání důvodu smažou... -
Nevěděl jsem že Dan pracoval na Hidden and Dangerous 2.
-
tak pokud jsi byl na vojne a jsi rocnik 1977, tak to vysokoskolsky vzdelan asi nebudes:), ne ze by to prekvapovalo...
-
Ty kritizujes zase jeho a tiez ti tu nenadavame ze si d-ment
-
na vojne bych ho rad videl, protoze tam se ukaze pravej charakter cloveka. a kritici vseho jsou vetsinou ...
-
jsem rocnik 1977... tak nvm. ale pust si nejakou kritiku od vavry a uvidis jaky to jsou kecy zavistivy. az zase neco udela a bude to stejne dobry jako mafia 1 - klidne se mu omluvim. zatim ani ň !
-
Dan je, ty ustrasenej snici geeku, mozna posledni clovek v tyhle zemi, kterej dokaze udelat slusnou AAA hru, aspon se mu to jako jedinymu zatim podarilo. Kdyby byl s tebou na vojne to jako, ze by jsi ho poradne zbil nebo co?*7* ty jsi tak skvely a nekompromisni... *7*
-
a kdy dospěješ ty ? :)
-
ps: muze si podat ruce s p. Hulánem. jiste by si rozumeli. *11*
-
p.Vavra a jeho kriticke nazory rovna se odpad! podilel se na jedny vyborny hre o hodne let zpet a to je vse... dal se jen veze na radoby slave a kritizuje vsechno ostatni. radoby machr ale pravdepodobne ustrasenej snici geek / programator - co si na nej hraje pri paintballu a mysli si jakej je akcni hero. skoda ze nebyl se mnou na vojne... u mne je to jen d-ment s velkym egem. za tim si stojim. treba jednou dospeje.
-
Dle mě třeba první unreal, pokud si dobře pamatuju, taky neměl špatnou AI. A jak již kolegové zmínili Far Cry nebo STALKER mají AI lepší. Zda je FEAR AI opravdu tak "chytrá" by se ukázalo, pokud by se pustila na větší prostor (ala STALKER). Takhle je dost omezená a moc toho "vymyslet" nemůže.
-
Dan vypadá jako by právě vyběhl ze svého RPG :D