Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, co je na tom podivného.
  • Koukám nadávání Vávry je v pořádku až do té doby než se trefí do vašeho milovaného filmu, potom už to zase až tak v pořádku není :D
  • bobsh
    Názor mít může, ale ve chvíli kdy se jeho prezentace omezí na prskání, nadávání a brblání jak to všichni dělaj debilně, tak ten názor pro mě přestává bejt zajímavej. A to s ním občas v podstatě souhlasím.
  • bobsh
    Ať už je tvůj názor na podobný filmy jakejkoliv, určitě bych Nolanovo Batmany neházel do jednoho pytle třeba se Spidermanama (toho posledního jsem ještě neviděl, tak je možný, že se něco mění i tam). Jasně, je to pořád komiksárna, ale jak říká Janchor, jistá kvalita (a to nejenom produkční) se tomu upřít nedá.
  • Tak "jako" ja na Vavru vobec nie som zvadavy, nebudem to pozerať, je to "jako" taky šašek hernej sceny, čo "jako" do všetkeho kope, pripomina mi Sladka, chvilu ho ludia počuvali, potom ho poslali "jako" do pr*ele - aspoň u nas na slovensku. *1*
  • Má Martin Bach krátkodobou paměť nebo trpí neschopností udržet myšlenku, že musí mermomocí každýmu skákat do řeči a případně se "veřvat" do diskuze, když se mu to nedaří? Fight Club poslouchám/sleduju už pravidelně a rád, ale tohle je něco tak otravnýho...
  • Tak znova on šel na první díl batmana a ten ho absolutně nebavil (i když pominu že joker a ostatní pro Vávru byli jen paňáci v kostýmech z čehož se dá vyvodit určitá nechuť k celému univerzu). Pak šel na druhej díl a byl znechucenej ještě víc (v mezičase zašel na inception od stejného autora a opět byl znechucen) a poháněn touhou říct každému koho ten film bavil a viděl v něm nějakou hloubku že je de*il se musí podívat na díl třetí i když jak sám říkal ví že ho film nebude bavit a opět bude na forech všechny obšťastňovat svými názory.
    Já po třech dílech game of thrones věděl že ten seriál bude boží, stejně jako jsem po pěti dílech Prison break věděl že ten seriál není pro mě. A ani jednou mě nenapadlo hledat v tom seriálu nějaké chyby či ho jen sprostě napadat a urážet lidi které ten seriál baví.
    Já se prostě moc těším na to vávrovo možná to někdy fakt víde RPG a jakože nikdy do detailů nerejpu zde si s chutí prošmejdím každej detail a najdu každou chybyčku.
  • D. Vavra opat ukazal, aky je on majster cez vsetko. Proste, poloboh a nic menej.
  • Cahir
    V Gothicu se postava maximálně tak prošla, třískla kladivem do kovadliny a sežrala jabko...
  • smejki
    kdes byl na tom utření Gothicem? Že bych si koupil lístky...
  • Vávra je nepochybně osobnost českého herního průmyslu. Ale jestli ještě někdy začne žvanit o filmu, tak nám na filmové teorii na Karlovce budou vstávat vlasy na hlavě. Totální redukcionismus všeho a vždy, pokud nesouhlasíme.
  • kotty
    Me to zase pripomnelo DE: HR (tou stealth vs. akcni volbou postupu).
  • No dobře ale e se mi nelíbí jeden díl automaticky neznamená, že se mi nemusí libit další díly? Pokud nemám vyloženě odpor k univerzu
  • janchor
    Sice to nebylo na mě, ale mezi Bachem a Gottem je přecejen gigantickej prostor, kam se vejde spousta onačí kvality. A právě u Nolana si lze cenit, že ty jeho burgery nejsou žádný fastfoodový blafy. Věř, že zasytí podstatně víc, než "popcorn pro náctiletý". A to říkám jako člověk, kterej nedá dopustit mimojiné na Mrtvýho muže.
  • DangerousDave
    díky za video, vidím to prvý krát... nie je to síce mojá šálka čaju ale pôsobí to výborne (a hlavne na ten rok) hneď som si spomenul na assassinky z HL a Trinity :)
  • rancor1223
    A kdo mu ho upírá? Jen ať se vyjadřuje alespoň trochu slušně. Alespoň trochu.
  • rancor1223
    Kde tvrdím, že je to vrchol filmové tvorby? Je to špička filmů podle komiksů.
  • DangerousDave
    to všetko v C1 samozrejme JE ...
  • s danem souhlasim až na Dark Knight. Prometheus je debilovina, stejně tak i všechny komixovky, ale přesto se mi líbili první xmani. Věřim, že ta jeho hra BUDE excelentní. I kdyby vás hra neoslovila grafikou, hudbou či jinou ou, tak atmosféricky ta hra bude dokonalá a už ted jí vidim před očima jak konečně po více jak deseti letech, kdy jsem jako malej hrál diablo 2 a strašně si přál rpg z realného světa bez příšer atd, se to stane. Bude dokonalá, protože z tohoto rozhovoru, kde jsem mimochodem slyšel a viděl Dana poprvé, jinak jsem od něj četl články v levelu atd.. tak bude dokonalá, protože je to prostě realista *5*
  • souhlas kamo, vetsinovej nazor je u nej apriori debilni bez ohledu jaky ma obsah. to je pokrytectvi nejvyssiho kalibru. takze kdyz vetsina rekne , ze valka je spatna, tak u vavry je automaticky dobra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit