Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #88 HD: Nad Vávrou sa blýská
28.7.2012 | Redakce Games.cz
162 příspěvků
-
kterej noob tam funí do mikrofonu?
-
aka fatra omg
-
když tak sleduju reakce co kdo může kritizovat a co si může dovolit ...
když dojdeš do restaurace a šéfkuchař ti naservíruje výkal s cukrem, tak řekneš, hele dyť je to ho*no to já jíst nebudu .. a on ti bude oponovat tím, že on vaří a ty ne, ať do toho nekecáš, že tomu nerozumíš ... takže to pěkně bez řečí zkonzumuješ?
jinak je mi Vávra ukradenej. ať je třeba Bárbínista :) mám jiný starosti v životě :)
kdo tomu nerozumí a krade hry ať dá klidně mínus :D -
Vávra je v pohodě - ve srovnání s těmi kteří s ním byli ve studiu je to král. Vážně ho obdivuju za to, že dokázal být v klidu a bez použití násilí v místnosti s tím rezavým trotlem, který se chvíli červenal protože se styděl sám za sebe, chvíli klečel za gaučem jako kurvička na E55, chvíli dělal trapné parohy kolegovi a když už měl přímý rozhovor s HOSTEM tváří v tvář, tak čuměl do notebooku. A jinak kritizovat filmy si myslím může každý, ne jen režisér nebo scénárista, zkuste si napsat do googlu "imdb" a přečtete si neuvěřitelný bláboly, kteří dokážou lidi od fochu i od něj napsat. Vávra jasně řekl co mu na Batmanovi vadí a kdyby ho ti tři buzíčci pustili pořádně ke slovu, možná bychom se také dozvěděli proč se mu líbí Xmeni, což bych si docela rád poslechl. Jediná věc která mě na Vávrovi sere je, že vůbec došel do studia a hodil dvě hodiny svýho času do kanálu když je mohl věnovat vývoji hry, ale zřejmě k tomu měl svoje důvody. Jinak působí jako upřímný chlapík, se kterým si prostě bukvice rozumět nemůže, to je jasný *3*
-
Částice nad zlato!
-
Byly zmíněni Bolt Thrower, takže nejlepší Fight Club, co kdy byl.
-
p.Vavra a jeho kriticke nazory rovna se odpad! podilel se na jedny vyborny hre o hodne let zpet a to je vse... dal se jen veze na radoby slave a kritizuje vsechno ostatni. radoby machr ale pravdepodobne ustrasenej snici geek / programator - co si na nej hraje pri paintballu a mysli si jakej je akcni hero. skoda ze nebyl se mnou na vojne... u mne je to jen d-ment s velkym egem. za tim si stojim. treba jednou dospeje.
-
-
Ty kritizujes zase jeho a tiez ti tu nenadavame ze si d-ment
-
-
jo to kritizuju. a mam pro to rozumny argumenty.
-
-
Tak to gratujulu, ale nenapsal jsi žádnej, pouze osobní urážky a výhružku :)
-
-
-
Dan je, ty ustrasenej snici geeku, mozna posledni clovek v tyhle zemi, kterej dokaze udelat slusnou AAA hru, aspon se mu to jako jedinymu zatim podarilo. Kdyby byl s tebou na vojne to jako, ze by jsi ho poradne zbil nebo co?*7* ty jsi tak skvely a nekompromisni... *7*
-
-
Hochu, ty pořád ale zapomínáš na jedno, Vávra tu hru nedělal celou sám, takže si takové vychvalování do nebes rozhodně nezaslouží. A když ano, tak jedině jako člen týmu, který se na té hře podílel.
-
-
to máš podobne ako s Warren Spectorom, každý o ňom hovorí ako o otcovi deus ex, system shocku alebo thiefa ale zabúda sa, že v týme boli ľudia ktorí výslednú podobu ovplyvnili možno ešte viac ako Warren. Nehovoriac o tom, že pokračovania týchto hier ako SS2 a Thief 2 boli rovnako dobré ak nie lepšie a to aj napriek tomu, že už na nich nepracoval. Tým nechcem znižovať nikoho zásluhy, predsalen najdôležitejšia je kostra hry, základné princípy a na tých má Warren svoj podiel rovnako ako Vávra na Mafii.
-
-
tak treba posledni super hra pro me byla far cry 1 - urcite je na stejny urovni gameplaye jako mafia 1. a on zatim na ten svuj uspech peknejch par let nenavazal, coz o necem svedci. nebo ne? mozna o nem budeme basnit jeste dalsich 20 let, jak tenkrat udelali mafii 1. LOL !
-
Nevěděl jsem že Dan pracoval na Hidden and Dangerous 2.
-
-
Nedělal ;)
S Hiddnem 2 nemá nic společného ;)
-
-
na vojne bych ho rad videl, protoze tam se ukaze pravej charakter cloveka. a kritici vseho jsou vetsinou ...
-
-
a kdy dospěješ ty ? :)
-
-
jsem rocnik 1977... tak nvm. ale pust si nejakou kritiku od vavry a uvidis jaky to jsou kecy zavistivy. az zase neco udela a bude to stejne dobry jako mafia 1 - klidne se mu omluvim. zatim ani ň !
-
-
tak pokud jsi byl na vojne a jsi rocnik 1977, tak to vysokoskolsky vzdelan asi nebudes:), ne ze by to prekvapovalo...
-
-
hele jak s tim souvisi moje vzdelani? lol. jestli si nekdo mysli ze inteligence a vzdelani je to samy - tak to good luck, bro... nemel bych si teda radsi dokoupit doktorat v plzni, abys mel klid? *7* kazdopadne jsem psal ze udelal jednu vybornou hru a dal uz nic. takze mu to nedava zadny pravo kritizovat ostatni. respektive pravo na kritiku ma, ale mel by se chytit za nos a neblejt hovadiny o kterejch vi houby, viz. filmy. pokud jsi ho posluchal pozorne, tak mele paty pres devaty a malokdy neco pochvali. po jedny hre se docela cejti - expert..
-
-
Vzdelani s inteligenci mozna nesouvisi, ale je mi lito z tveho prispevku bych te za pronikave inteligentniho neoznacil a vzdelani jsem ohadl dobre, nic ve zlem... Ja to vzdelani zminil hlavne proto, ze me zajimalo jak ses mohl dostat na vojnu, kdyz ja jsem o rok starsi a vojnu jsem dokoncil tyden pred tim nez byla zrusena:) (samozrejme, za predpokladu, ze jsi byl na 7 lety VS)... nicmene Vavra udelal jednu velkou hru a pak uz nic tak vyznamnyho, presto bych rekl, ze je to na nase ceske pomery uspech primo fenomenalni.. a jestli nekdo muze takovy reci vypoustet z huby tak on...
-
-
-
-
-
-
Dan Vávra mi leze na nervy celej nebo spíš to jeho uber alles ego.
-
-
Spis mi prijde, ze pan Vavra nechce byt na teto planete.
-
-
chci se zeptat pana Vavry jestli je to opravdu jeho povaha nebo jenom přetvařka protoze tak hloupeho cloveka jsem uz dlouho nevidel a kdyz jste byl satanista tak jestli se vas jak rikate lide ptaly jestli jste blazen tak asi nebylo kvuli oblecni ale asi kvuli povaze proberte je popmalu 40 nebo kolik a jste jak cvok vase rodina na vas musi byt pysna jediny uspech byla mafia 1a od te doby nic
-
-
velmi zajimava reakce kritizujici hloupost a zajimava poznamka ode me ze reakce je napsana jako jedna veta ja teda nevim ale nemaji mit vety alespon carky nebo tecky ja chapu ze v dobe internetu a podobne veci nekdo nepise hacky a carky jako nad pismenkama a tak ale napsat neco jedno takhle dlouhyho a jako bez carek treba to mi prijde jako projev primytyva ale nechci nejak zase kritizovat je to jenom muj postreh tak se nezlobte ale pokud kritizuju a oznacuju nekoho za hloupeho a pak napisu neco co vypada jako od nekoho kdo cerstve objevuje psani chapete me ne tak se nezlobte ale
-
Vsadím levou kouli, že ten satanismus byl jen vtip.
-
-
To je moudré, jednu si každopádně nechat pro případ, že by jsi sázku prohrál :o) Ale taky si myslím, že šlo spíše o vtip ;o) I když radši bych vsadil tři prsty, koule jsou důležité, vole ;o)
-
-
a tvuj prvni a posledni uspech byl stahnuti Mafia1 z Torrentu
-
pan Vávra je všechno jenom ne hloupej *3*
-