Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #88 HD: Nad Vávrou sa blýská
28.7.2012 | Redakce Games.cz
162 příspěvků
-
Část podcastu jsem slyšel live a řekl jsem si, že nezaškodí poslechnout si to znovu celé. Jaké překvapení mě čeká jsem skutečně nepředvídal. Já uznávám lidi co je nebaví akční filmy, nebaví je sitcomy, nejsou jim sympatičtí herci a tak, ale říct o DKR, že je to sr*čka (což tuším Vávra udělal) je moc. Já s ním většinou souhlasím ve věcech ohledně vývoje her, těm očividně rozumí. Ale ať proboha nekecá do filmů. Nebo se o nich alespoň vyjadřuje slušně. Tuplem o Nolanově Batmanovské trilogii!
Jinak DKR se povedl skvěle, osobně se mi líbil ještě o chlup víc než druhý díl. Nejvíce za to asi mohla hudba, já si holt na epičnost potrpím *3*. A ten konec, už dlouho jsem neviděl normální dobrý konec! Opravdový masterpiece ve svém žánru! -
-
No, ze by Batman (kor od Nolana), byl nejaky vrchol filmove tvorby? Dobre, popcornova zabava pro nactilete, jak pise Lukas:)...zrovna jako Harry Potter pro ty mladsi a ano stejne kvality (mozna i trochu rezisersky napaditejsi) to ma...ale je to proste porad kategorie totalniho konzumu bez ambici a verim, ze je i dost lidi , kterym je lito investovaneho casu do teto neprinosne kategorie... nazvat to srackou muze Vavra, rozhodne je z meho pohledu bliz, nez kdyby to oznacil za slusny filmy... Schopnost pobavit - zabavit nekoho na par hodin jim neupiram, i kdyz porad nerozumim tomu proc se ve volnem case divat radsi na Temnyho rytire nez na Sedmy kontinent treba...:)
-
-
Radši si zahraj Mass effect protheane. To bys viděl co by ti na něj Vávroš řekl
-
Kde tvrdím, že je to vrchol filmové tvorby? Je to špička filmů podle komiksů.
-
mno ved on kritizuje vsechno.. pochvalil vubec nekdy neco? nemyslim jen cast neceho, ale celek?
-
-
A to nemůže mít vlastní názor?
-
-
Názor mít může, ale ve chvíli kdy se jeho prezentace omezí na prskání, nadávání a brblání jak to všichni dělaj debilně, tak ten názor pro mě přestává bejt zajímavej. A to s ním občas v podstatě souhlasím.
-
A kdo mu ho upírá? Jen ať se vyjadřuje alespoň trochu slušně. Alespoň trochu.
-
Samozrejme a nazory vypovidaji o cloveku *4*
Me se taky VUBEC nelibi Harry Potter a nerikam tomu "srajda" *4* Tohle byl prvni Vavruv nazor co me donutil bouchnout do stolu.... *1*
-
-
-
Těším se na Danovu novou gamesu... To pak budou fight cluby :D
-
ps: muze si podat ruce s p. Hulánem. jiste by si rozumeli. *11*
-
rocnik 1977 -
Ministr obrany Jaroslav Tvrdík předložil vládě záměr zrušit základní vojenskou službu k 31. prosinci 2004.
wikipedie -
Daniel Tyler Vavra
-
Hele, ale ty batmani, spidermani, suprmani a podobny jiny mani , jsou fakt totalni kravina pro pubertaky, Nolan nenolan...nebo se mylim?... Jo memento jakysi naznak napadu melo, ale Jarmusch to preci jen porad neni....
-
-
Poradím ti. Svolej svůj klub gentlemanů, dejte si sklenku vína pohovoře o poslední výstavě obrazů, poslechněte Mozarta, zajděte na golf, a na večer si puste pět nejlepších nezávislých filmů a pak budete fakt správní snoby. A plakát s Jarmuschem si dej nad postel.
-
Jarmusch? Kdo to je nějakej nezávislej rejža pro partu intelektuálu
-
Ať už je tvůj názor na podobný filmy jakejkoliv, určitě bych Nolanovo Batmany neházel do jednoho pytle třeba se Spidermanama (toho posledního jsem ještě neviděl, tak je možný, že se něco mění i tam). Jasně, je to pořád komiksárna, ale jak říká Janchor, jistá kvalita (a to nejenom produkční) se tomu upřít nedá.
-
si radšej znovu pozriem všetky Dark Knight-y ako vidieť zase Jarmuschov LoC :)
-
-
blbe jsem pochopil tvuj prispevek, sorry:)
-
Tim se chlubis... mam zatleskat? Predpokladam, ze tim sdelujes, ze existuji lide, kteri si radsi na Radiozurnalu potisici vyposlechnou zlatyho Kaju Gotta, nez aby si pustili Golbergovske variace, ze se nazerou v mekaci, ze si prectou Blesk............nez aby cokoliv..
-
-
Sice to nebylo na mě, ale mezi Bachem a Gottem je přecejen gigantickej prostor, kam se vejde spousta onačí kvality. A právě u Nolana si lze cenit, že ty jeho burgery nejsou žádný fastfoodový blafy. Věř, že zasytí podstatně víc, než "popcorn pro náctiletý". A to říkám jako člověk, kterej nedá dopustit mimojiné na Mrtvýho muže.
-
-
-
Mýlíš se v tom, že co není Jarmusch musí být automaticky kravina. Jsou to samozřejmě blockbustery, ale jsou to výborný blockbustery.
-
-
Path of Exile verejná beta.
-
Minulý týden jsem spadnul ze židle smíchy při poslechu hitparádového letního šlágru "Tanz mit Drda!" a měl jsem takový začátek Fight Clubu za nepřekonatelný, nicméně tento týden byla laťka dána ještě o pořádný kus nahoru úvodním skečem ! Opět padám smíchy a zároveň tleskám.
-
Ty vole, on tam byl Vavra a ja to zrovna nevidel, OMFG !!! *16* *16* *16* Je to nejlepsi zase vystrihly? *10*
mohl by tohle byt Vavruf csfd profil nebo jen shoda jmen?
http://www.csfd.cz/uzivatel/104834-danevil/hodnoceni/podle-rating/
*8* -
-
podľa mňa to je on... som zistil, že má podobný vkus ako ja :-/ Inak tak ako tu už niekdo písal, po tom všetko čo v FC navyprával na triko vývojárov a režisérov bude musieť prísť s hrou desaťročia, žiadna iná hra v ČR nebude tak podrobená kritike ako tá jeho.
-
-
Nemyslím si ,že bude muset přijít se super hrou.Neříkal ani,že všechno je prd a on to udělá nejlépe.Často říkal co by kde mohlo být co je podle něj blbě,ale ne že to tam musí prostě být.
Stejně jako dobrý trenér kritizuje i po výborném zápase tak on kritizuje dobré hry.To přece neznamená,že vše zná nejlépe a také to tak udělá.Mně se libí,že i u skvělé hry hledá co by kde mohlo být atd... -
-
:) lenže ja nepíšem, že s ním nesúhlasím, naopak ale jeho prístup a kritika k iným vývojárom je tak silná a mnohdy i nezmyselná, že pokial bude jeho výtvor obsahovať nedostatky ktoré kritizuje tak tým v konečnom dôsledku zníži i váhu svojich argumentov.
-
-
-
Kompletni zaznam by mel byt na own3d ke shlidnuti ze zaznamu.
-
Má tam Nolana v oblíbených režisérech, takže pochybuju. *1*
-
-
A podezrele moc pozitivnich hodnoceni *3*
-
-
-
Vávra je frajer. Líbí se mi na něm, že se prostě nebojí všechno zkritizovat. Kdybych někoho jinýho slyšela takhle mluvit, tak si o něm asi myslim něco špatnýho, že chce být akorát zajímavej a kdesi cosi, ale Danovi to tak nějak "baštim". Věřim, že on takovej opravdu je a že se o nic nesnaží. Hlavně je na něm vidět, že tomu, co kritizuje, většinou rozumí. A myslim, že je důležitý mít v herní scéně někoho takovýho výraznýho.
-
-
Nic ve zlym. Ale pokud se nekdo neboji byt debilem, nedela jej to chytrejsim *2*
-
Tak v herní scéně jo... tam mu to taky většinou "žeru"...
A taky mě baví ho poslouchat, podcasty s ním jsou nejlepší... nejvíc "žívý" a je to tam opravdu diskuze...
Bohužel nevím jak moc je opravdu takovej frajer, že je fakt tak kritickej a opravdu to tak vidí a jak moc to dělá protože to prostě dělá... čím dál víc a víc mi přijde že fakt jakoby nemá rád lidi a svět... a tak většinou všechno jen a jen kritizuje... a čím dál víc u něj je to, že prostě... když se to líbí mase lidí a je to mega úspěšný.... tak u něj je to přesně naopak... podle něj to stojí za ho*no...
Jako že na počítačový hry má relativně dobrý názory a s těma se ve většině ztotožňuju....
Ale jak se v posledních minutách pustili do téma filmu, tak mě sprominutím dost "nasral"... mě se mimochodem líbil i Prometheus, ale tam chápu, že né každýmu se to líbí...
Ale to jak se obul do Temnýho rytíře... tam hlavně bylo vidět že tomu ani nerozuměl... pletl dva příběhy dohromady, podle mě kdoví jak a kde ty filmy viděl, jak je sledoval a jak je vnímal... protože to co tam mlel o Temným rytířovi bylo všechno naprosto mimo mísu.... -
-
Vzhledem k tomu, že mě ten Batman taky moc nezajímá, tak ti musím říct, že to kritizoval tak nějak stejně, jako třeba Skyrim. To, že spletl dva příběhy dohromady bylo vtipný a myslim, že to tak i udělal schválně, jenom vás fanoušky to naštve a vytknete mu to.
A upřímně, takovýhle filmy/hry/hudba pro masy většinou stojí za houbeles, to nemůžeš popřít. Teď myslim všechno, ne jenom Batmana, to jsem viděla jenom ten druhý díl, Americký "suprhírous" nejsou můj šálek kávy.
Ty máš nějak moc ráda tečky. -
-
Batmana od Nolana bych vůbec nesrovnával se "suprhírous", tam je ten Batman spíš jak odpadlík a kdyby neměl tu netopýří škrabošku, tak by se dalo říct, že je to jen vytrenovaný tajný agent s gadgetama ala Sam Fisher.. že se povede jeden dva filmy ročně, které jsou pro ty masy (pro někoho ovce, hlavně, že ti ovco-osočovatelé jsou děsní hipsteři :D jen mimo téma, jistí uživatelé tady ví :D), tak neznamená, že jsou špatné, že se líbí těm masám a jsou tu i kritici, kteří doopravdy na filmy koukají z uplně jiného uhlu a vidí to co normální divák nevidí.. jestli to udělal schválně, tak to dělá pořád, ale on netrolluje, on prostě něco breptá a pomalu ani neví
-
Tak i kdyby ho batman vůbec nezajímal a nebavil... tak prostě tam v podcastu si hrál na velký odborníka na filmy a velkýho kritika....
jenomže třeba ten dark knight sklízí úspěchy víceméně i u všechn opravdu fimlovejch odborníků a filmovejch kritiků... kteří filmům fakt rozumí a patří mezi náročnější diváky...
dokola tam mlel a kritizoval jen stupidní příběh, kterej ještě míchal dokupy, dle mě to neděla záměrně, ale nevím no... ale i přesto, že ta hlavní zápletka se mu mohla zdát blbá a stupidní.... tak i přes tohle by měl uznat, že ten film je prostě velice velice nadprůměrně kvalitně zpracován.... herecký výkony, hudba, stylizace atd atd atd...
a to co se dělá pro masy nemusí stát za houbeles, někdy jo, někdy né... ale rozhodně bych to tkahle nezobecňoval... většinou to tvrdí právě ti, kteří jdou rádi proti davu a rádi se liší názory....
a ps tenhle batman mi nepřijde jako klasickej příklad americkýho "suprhírous".... to mimochodem taky nejsou úplně můj šálek kávy...
-
-
Jak tady všichni píšou, že s tím filmem už zašel daleko... Nevidím moc rozdíl mezi tím, jak kritizuje některé hry a tím, jak kritizoval Batmana. Jediný rozdíl je asi ten, že se ti Batman líbil :-) Jeho kritika většinou dává smysl, ale přijde mi, že se u her až moc zaměřuje na druhořadé věci typu grafický realismus a spol, možná je to jen dojem.
-
-
Tak za sebe musím říct, že spoustykrát jeho kritika nedává smysl... v když kritizuje hry...
A jak tady psalo víc líbi... nový batmany jsou podle něj největší sračky, co do příběhu, děje, zápletky... prostě celkově... a X-mani jsou v cajku... jakože nic proti Xmanum, všechny díly byly super... ale to je to co u něj nedává smysl.... -
-
Jo, to jsem napsal asi moc zestručněně - dává smysl jsem myslel tak, že dokáže vždy vysvětlit, proč mu něco z jeho pohledu vadí a má to určitý smysl. To, jestli se s tím pohledem ztotožňuji, je další věc, velmi často ne. Navíc mi přijde, že ho striktně zajímá jen oblast AAA filmových velkých her (o všem jiném se kdysi často vyjadřoval dost pohrdavě), která třeba zas tak moc nezajímá mě.
-
-
Nie.. u neho plati za "kto chce psa bit, palicu si najde". Cize aj keby bola hra dokonala, u neho bude vzdy srackou plnou chyb, lebo to nie je jeho hra a on by to urcite spravil sto-krat lepsie. *10*
-
-
jo rype do veci jktery sou blbe a hlupe ovce zerou a zerou a beci a tlemi a kdyz nekdo rekne zwe je to spatne tak ho ovce jdou skopat ze ma zavrit hubu
-
-
wtf? to by se mohlo říct u kterého koliv kritika.. jde o to jakým stylem to podává.. neříkám, někdo si prostě nebere servítky, beru fajn.. ale aspon kdyby to dávalo smysl, u něj si jednou řeknu "má pravdu ten chlapec" a po chvíli řekne nějákou kravinu a říkám si "ty se jdi prospat, co to mele?" takže jeho názory nejdou brát moc objektivně, jelikož tituly sráží na uplných banalitách.. a člověk vlastně neví, jestli to je jen takový "hater" nebo ho fakt tlačí ego na lebce.. do Dana je prostě těžký vidět
-
-
-
-
-
http://is.gd/xMHSGx *1*
-