Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #99 HD: Tři už jsou skupina
13.10.2012 | Redakce Games.cz
48 příspěvků
-
Mě třeba velmi vadí KarrullID. Přijde mi vyjadřováním jak typický český buran, co je všechno špatně, všichni jsou idioti, jen on je pan chytrý. Nevím co dělá v životě, ale s tímhle člověkem, bych fakt obchodovat nechtěl. Stačí uknou na jeho twitter. Navíc pokud se ho nebo skupinky někdo zeptá, tak odpoví tím arogantním stylem. Zajímavé byly podcasty s Vavrou či s Rybkou, ale jinak dnes už sorry, ale podcasty vynechávám. Moderátor je přitom fajn. Jako pravidelného hosta bych si přál, aby se častěji objevoval Honza Volejník, hrám skutečně rozumí a říká věci skutečně k tématu a rozhodně na mě nepůsobí jako šiřitel blbé nálady. Upřímně, ale podcasty mi přijdou zbytečné.
-
Fight Club by stacil aj raz za 10 rokov *15*
-
Trapne ako vzdy, ale uz sme si zvykli .
Sak po 99x.
Pana Boha kto ich za to plati ? To musi byt riadny K *1* K *1* T -
Řešte si co chcete, ale mně vždycky FC příjemně zkrátí čas v práci. O úrovni mluvit nebudu, protože to stále beru jako médium díky kterému znám názory ostatních na dění na herní scéně. Nebudu říkat, který je super a který ne, protože všechny mi přinesou informační hodnotu, kterou vyčtu pouze formou flashek. Jen tak dál kluci.
-
Poláček EVE nehraje, protože svou loďku ve vesmíru chce manuálně řídit #freelancerforever
-
Fight club 98 byl super, 99 dobrej. Já nevím co pořád chcete, úroveň je samozřejmě kolísavá jako ostatně skoro u všeho v životě, ale kolísavá nad průměrem. Já jsem spokojen. Drda kdyby se mírnil bičem tak taky v pohodě. No a těším se na STOVKU.
-
Naopak, porad me to dost bavi.
-
To maj lidi v dnešní době vážně tolik času, že se tady v diskuzi řeší takový hovna? Kdo si chce ušetřit několik minut života, tak si přečtěte prvních 5 komentářů a dolu radši nescrollujte... Jinak další příjemnej podcast, sem hodně zvědavej jak se povede stovka a kdo všechno přijde. Ale myslim, že kvalita bude vysoká, Karel Drda se dostaví :D
-
Neví někdo jak se jmenuje v EVE Poláčkův charakter? Rád bych nějak ocenil jeho práci pro games.cz
-
z týdeníku měsíčník.
-
Amylee: BBC (ale obyčejní lidé se ti budou smát nebo tě budou mít tak trochu za snoba), nebo britské seriály (Luther, Coupling, Black Books abych jmenoval aspoň tři). Všechno dobře srozumitelná angličtina a vhodné k učení - navíc kvalitní kousky.
-
Nejlepší řešení by bylo nedělat podcast každý týden, ale třeba jednou za měsíc. Kde brát nadšení, hosty a nápady každý týden?
-
Právě - ve školách se vubec neučí mluvit. Já bych pak ráda zkusila trochu "britský" přízvuk, ale to by na mě pak koukali jak na retarda. Z článku jsem se nic nového nenaučila, ale zdá se mi hodně dobře napsaný. Možná ho ukážu naší angličtinářce, hodil by se jí.
-
Proboha, snad musíš rozlišovat PŘÍZVUK a VÝSLOVNOST! Ta slova, jakožto anglická mají určitou výslovnost a není to žádný šaškování, když je vyslovíš tak jak se má. Nemám nic proti tomu, když někdo neumí anglicky, to je lepší, když se o nějakou výslovnost ani nepokouší, ale pokud umí a anglicky vyslovuje, ať to teda dělá správně.
-
ale tak zase depka tam je ... to je proste vidieť, že už im to trochu lezie krkom. Ale konkrétne v tomto diely je to ešte úplne vpohode. To zase v jednom staršom podcaste som mal pocit, že si Poláček nejde na balkón zafajčiť ale že ide z neho skočiť :)
-
Jéžiš, tady se zas řešej hovadiny... *7*
-
Mně to teda nepřišlo. Je fakt, že host by tomu prospěl, ale i tak mě to bavilo, žádný "depky" jsem si nevšim.
-
Podcast byl fajn, je to prijemny zpestreni nedelniho rana :) Jen teda maly geograficky detail, Everest lezi na hranici Ciny a Nepalu, takze pokud neuznavate samostatnost Tibetu, tak opravud lezi i v Cine ;) Jinak podcast fakt nice!
-
Poslouchal jsem z mp3 a nepřišlo mi to. Ale když se dívám na video, tak Petr Poláček opravdu vypadá jako by měl depresi. To ale není na kritiku, spíš na povzbuzení. *4*
-
No, výslovnost má taky humpoláckou, co si budeme povídat. Ale tady mám hlavně dojem, že jde o záměr. tj. že si nějaký student techniky dělá srandu ála "východní Evropan objevil perpetuum mobile". *4*