Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JJ... přesně tohle pamatuju... když sem Mafii dohrával poprví asi, tak jsem do muzea vlezl taky jen tak, ted se do mě pustili a já měl jen ten colt detective special se 6 náboji... :-D ale ti tak se mi to podarilo vystrilet... na pozdější dohrání jsem do musea vždy dorazil s nejoblíbenějším coltem 1911... samozřejmě s thompsonem a bral jsem i tu pušku Springfielda, tu sem si vždycky nechal na Sama... :-)
    Mafia určitě bezkonkurenčně v mých TOP 5 hrách... možná bych se nebál jí pro mě nazvat ani TOP 1... po stránce příběhový a atmosférový je určitě NEJ., max. druhá NEJ....
  • nostalgie, kdyz jsem v obchode videl kolekci klasiky... neodolal jsem a vzdycky se k ni rad vratim. pro mne proste nej hra ze vsech *14*
  • Obrovska pochvala za triko ceskeho deathoveho klenotu hypnos *5*
  • Bohužel, Vávra má na rozdíl od tebe a Trola povinnosti, než aby ztrácel čas psaním nesmyslných příspěvků zde na diskuzi.
  • Nabíhání v Mafii II: http://www.youtube.com/watch?v=1z9DRwjcqik

Zkuste toto v první Mafii a jste mrtvola nejpozději u druhého soupeře.
  • Robotron3
    Hrál jsem Mafii uplně poprvé s anglickým dabingem a musim říct, že když jsem to hrál potom v češtině, ten anglický mi tam seděl víc. Ono je to i logické, když se to odehrává v Americe.
  • Slyšel jsem oba dabingy. Stále si myslím, že český dabing je lepší.
  • DusanMPupak
    Což bude nejspíš tím zvykem, jak správně podotýká váš předřečník.
  • Ten cesky hlas mi na vela postav sedi lepsie ako anglicky
  • Mě taky, ale to bude možní tím, že jsem to jako první hrál v čeština a zvykl si na to.
  • Podcast za 1****
    btw, kto tomu dabingu, mne sa viac paci cesky ako anglicky
  • Co je to kurwa za relaci. Zas nekdo chlastal vodu do ostrekovacov do auta *8*
  • Mafia byla skvela hra na svoji dobu, podle me mnohem lepsi a zajimavejsi nez GTA 3. I dnes predci spousty novych her! I presto ze se odehravala v NY, diky ceskym hercum se mi emocne vryla do srdce. Pekne podporovana atmosfera, emocni situace, rychle zvraty v pribehu a skvela hudba, diky tomu vsemu se dotkla miliony hracu. U Mafii 2 uz tohle necitim, mozna proto ze nenasledovali presne Vavruv pribeh a nekteri z 2kczech (designeri) ho kritizovali, samozrejme nepravem! Vzdyt je to Danova hra, proc ho ostatni musi presvedcovat ze veci musi byt takhle a ne podle Dana? Na druhou stranu, velice chapu, proc odesel. Kazdopadne, Mafia 1 je srdcovka, ktera me pobavila a je to jedna z mala her, kterou si zahraju i po 10 i 20 letech!
  • Fuj, zrovna Ralph je, hned po Pauliem, má nejneoblíbenější postava. Rozhovory s ním mě
    vždy šíleně vytáčely. *1*
  • Já je naposled viděl na BA dva roky zpět... měl bych to napravit...
  • Ok, mel jsem spis na mysli zanrove stejnou scenu, tedy minimalne pohled z treti osoby/fps. Ale je mi jasny ze kdo bude chtit zapasit kdo tu ma vesti pravdu, urcite si nekdo da ten cas stravit odpoledne na google a zlomit mi tu vaz *15* .
  • Díky za speciál, bylo to perfektní. Klidně mohl být 3x delší a furt by bylo co říct :-)
    Jinak k závodu - Dan to řekl naprosto přesně. Problém byl, že lidi kteří to nemohli udělat prostě jeli jako prasata, ale o to tam vůbec nešlo. Naopak.
    Já to nejdřív asi 20x neudělal, otočil jsem se na té klopené zatáčce, nebo pak v tom menším esíčku před lesem a nebo přímo v lese.
    Ale pak jsem na to jednou přišel (že člověk nesmí jet nadoraz) a od té doby už jsem to udělal vždycky napoprvé.
    I teď po několika letech když jsem to naposledy hrál bych si troufl tvrdit, že bych to udělal napoprvé.
  • smejki
    "Mafia je jedina hra mozna na svete, ktera ma neco co zadna jina nikdy nemela!"

taková tvrzení je potřeba podložit i něčím jiným než jen slepou vírou. Z hlavy ti teď vytáhnu třeba Fallout 2 (jednotkou si nejsem jist).
  • Bylo toho receno spoustu... nebudu dalsi moudra pridavat. Ten pan, co to udelal, je asi tak trosku exot, ale ma ve vsem pravdu a vsechno co jak on rekl "me sere", sere uplne stejne me ve vsech novych hrach a proto ten zaverecny dojem, ze je to ve srackach sdilim uplne stejne. Vic je nesmysl resit. Komu staci komerce, at ji hraje, komu ne, ma ted tak trosku smulu.

Ale!!! skoda ze nepozvali mne (koho jinyho pochopitelne), protoze ja bych dodal k hratelnosti nasledujici vec: Mafia je jedina hra mozna na svete, ktera ma neco co zadna jina nikdy nemela! A sice ze nepritel ma zbran s omezenou munici. Proto jsem z boju mel vzdy dojem, ze proti mne nestoji stroj, ale clovek.

Pamatujete jak koncila prestrelka, ktera trvala dlouho, vy jste se schovavali, tejpek strilel a najednou se ozvalo: Zahod tu bouchacku a per se jako chlap! A ja uz vedel ze tejpek je v hajzlu a jediny co mu zbylo jsou pesti (ktere pouzije) nebo nuz... to je kus poezie KUR.A!
  • Závod jsem také nemohl hrozně dlouho překonat. To prostě nešlo, zkoušel jsem měnit v nastavení jízdní vlastnosti, sehnal jsem si i nějaký joypad a nic. O tom cheatu jsem nevěděl, ale aspoň jsem si stáhl save, takže jsem mohl pokračovat. Že se Tommy v animaci po závodě poprvé potkal se Sářinou kamarádkou, kterou pak měl v hotelu odbouchnout, jsem tedy vůbec nevěděl a úplně mě unikalo, odkud že ji zná :) Jakmile jsem ale závod později poprvé dojel, už to samozřejmě opakovaně žádný problém nebyl. A k dubingu, v té době mi přišel skvělý, ale když to teď slyším, je to docela hrůza, šílené přehrávání, ale to je pro současný dubing dost typické. Anglický dubing zní civilněji a nějak to lépe a přirozeněji sedí. A to platí nejenom pro Mafii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit