Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    "Musí být" a "musí být zrovna takhle" jsou dvě různý věci.
  • Chci všechny zúčastněné pochválit za super Fight Club Special, tohle hodnocení herních sérií mě fakt strašně baví, škoda, že vám časová náročnost nedovoluje udělat těchto speciálů víc.

Vzkaz místním diskutujícím: To, že má někdo jiný názor než vy (ale zjevně i než pánové z redakce), neznamená, že jeho názor je hloupý nebo naivní.
  • U Fight Club speciálů nikdy jen audio není, přeci jen je tam dost vložených videí (i když osobně bych to audio také uvítal).
  • Cosi
    V tom máš rozhodně pravdu, ale nedá se s tím nic dělat. Ne všichni píší příspěvky na klávesnici. Mě spíš vadí ti, kteří po napsání čárky nebo tečky neudělají mezeru. To už pak opravdu nejde číst.
  • kubi-wan
    Tak pardon... nikoho nenapadám... jen mi přijde, že spousta lidí píše bez diakritiky tak automaticky... že to prostě mým očím vadí. *3*
  • Ehmm... a normální MP3 audio nebude? Já jenom, že tak nějak nemám čas sedět hodinu u PC - obvykle totiž musím být někde jinde a dělat něco jiného :)
  • Komentáře Alžběty jsou dosti úsměvné.

Odsuzování příběhu desmonda, že člověka prudil, je nadbytečnej apod. Nesouhlasim. Musí tam být, byla to a je výtečná pomůcka autorům př. za všechny "tato oblast není v současné vzpomínce k dispozici" Kdybychom byly u jiné hry, kde by tato pomůcka nebyla, bude nám vadit, že se tam nedá dostat, ale zde ne. To je jen jeden příklad z mnoha, díky kterým, tam musí být epizody Desmonda a věcí okolo Animusu.

Ostatní výroky už byly vyřčeny a zůstanu pouze u tohoto.
  • Cosi
    Stejné omluvy za pokus psaní z mobilu. Víckrát to už neudělám.
  • firebug
    Sorráč... I přes fakt, že jsem dyslektit a psaní textu mi činí jisté potíže, tak mám češtinu rád a neprzním ji nijak záměrně či z neúcty k ní. Má klávesnice je však primárně nastavena na anglickou z důvodu zadávání jistých znaků nutných k programování a měl jsem za to, že číst bez diakritiky není pro většinu lidí problém. Pro mě je problém psát s háčky, zejména jde-li mi o rychlost reakce, ale zkusím se přemoci. Ještě jednou se omlouvám... :-)
  • je to škoda... Ja si uvedomujem, že je to nereálne...ale skúsenosti napr. nejakého game dizajnéra, pri písaní recenzie, by boli na nezaplatenie. Ostáva jedine počkať, keď bude vo svete dosť dôchodcov, ktorí boli bývalí zamestnanci vývojárskych firiem...no a čo by si takto privyrábali na nájom *1*
  • kubi-wan
    Hergot lidi, naučte se všichni psát s diakritikou. Je unavující číst ty "dlouhý smsky"...
  • Robotron3
    Že by recenze psali tvůrci her by bylo hezké, ale bohužel nereálné. Na games.cz psal recenze taky chvilku Dan Vávra a byly dobré, s postřehy, kterých by si asi laici nevšimli, ale jakmile začal pracovat na další hře, tak už samo nemá čas.
  • Problemy s pripojenim tam jsou/byly to je fakt, ale rad si zahraju neco trochu jineho nez je vsude jinde. A me prisel v ACB dobry i SP, ale to uz je asi vec nazoru (staci si cist jine zdejsi komentare a lidi se nejsou schopni shodnout ani na tom, ktery dil byl nejlepsi/nejhorsi)
  • smejki
    Nejlepší AC? Dilema. Čistě zabávkově, živením motivací ke hraní, variabilitou a designovými nápady vyhrává Brotherhood. Čistotou naplnění konceptu, mechanikami, příběhem a hrdinou vyhrává AC1.

Jenže buď jak buď, mně na příběhu i na jeho propojení s designem sakra záleží, takže jsem už nad sérií zlomil hůl. Možná se jednoho hezkýho dne ještě proběhnu po Istanbulu, ale vážně netušim, proč bych měl chtít hrát trojku.
  • Takže patríš k nim :) Hra AC3 mala väčšiu predajnosť ako predchodcovia, komerčný úspech o niečom vypovedá... aj napriek kritike! Mne je to fuk ... čo si kritici píšu. S filmami na csfd je to rovnako, je tam kopa vynikajúcich, nepochopených filmov s nízkym hodnotením....len preto, lebo nejaký pán kritik, niečo napíše. A všetci sú hneď filmoví odborníci, takže film ani nevidia a hneď nízke hodnotenie. To nehovorím o takých, čo hodnotia filmy ešte pred premiérou. Úbohé... Ja by som dovolil robiť kritika akéhokoľvek umenia len človeku, čo niečo vytvoril. (to platí aj o recenzentoch) Čo už niečo dokázal ľudom v pote a krvi priniesť. Takýto ľudia majú moc zničiť kopu ľudskej práce. Nemali by len mlieť na plnú hubu, čo by sa ako malo robiť. Presne tak je to aj v SuperStar... Ako môže byť v porote človek, čo je neskúsený, a rozhodovať o talente nejakého jedinca. A hlavne, by mi mohli ukázať nie len spevácke, ale aj skladateľské schopnosti...Tam sa talent preukáže, nie pri opakovačkách zo západu...Ale to, čo sem píšem...to je aj tak len hádzanie hrachu na stenu...
  • spoock
    Myslíš MP, kde mi trvalo 20 minut se jen připojit? Hmm, no nevím. MP je sice fajn, ale pro mě je u AC podstatný SP.
  • Prostě když chceš hrát ACII stealth stylem tak to je o něčem jiným než naběhout vyvraždit, opravdu se musíš snažit aby tě nikdo neviděl. A vedlejší mise sem hrál všechny a pro mě to ten zážitek ještě víc prohloubilo. A lov byla jen taková třešnička na dortu a prostě sem vydržel třeba jen 2hodiny stopovat a lovit
  • kostejnesmrtelny
    Tak nějak. Po první větě jsem to vzdal. *1*
  • Magister_Peditum
    Už jen první věta ukázala, že tě nemá cenu brát vážně. *7*
  • Magister_Peditum
    Ne, to jen Veskoslav zase pomotal historii. Už v diskusi k Rome 2 myslel, že Egypt byl ve 3. století př. n. l. součástí Římské říše... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit