Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Á puberta. Upřímou soustrast *2*
  • AC serie Quo vadis ... preci tam kam vsechny prehypovane hry pro masy do pr... e
  • spoock
    Osobně se divím, že Brotherhood je považován za něco extra, pro mě to byla nastavovaná kaše z dvojky, trapným padouchem, divné mise, trapný stealth, atd. Sice tam byla spousta osvěžujících prvků v gameplayi, ale jinak pro mě, nic moc (nehrál jsem ještě ACIII, ale to spravíme).
    Revelations naopak konečně završil linky Ezia a Altaira. Pro mě to byl druhý nejlepší díl po dvojce.
  • Grandhalf
    Do řitě , nejlepší byla jednička . Vůbec nechápu že někdo měl někdy chuť hrát i pokračování , já už v prvním díle sem se brutálně přemáhal od půlky hry dál furt plnit ty stejný a stejný a stejný kokotiny . Poskakování po střechách , a celkově prostředí - to byl kumšt , ale v každym městě dělat 100 x dokola furt to samý , to chce nervy teda který nemám ... Dvojku sem si koupil dokonce s komiksem doufajíc v nějakou inovaci , po 2 hodinách řikám dost - tohle pro mě neni ...
  • spoock
    Nejlepší je Solid Snake! :P
  • Robotron3
    To mi nepřišlo. Hra přece nemusí být Matějská pouť, aby se člověk musel každou vteřinu jen bavit :) A fantastickýho města si člověk přece užije až až. Pro mě byla přítomnost spíš takovej oddych, pár minut na odpočinek a nadechnutí, než se zase ponořim :)
  • janchor
    Myslím přímo design těch pasáží. Vymodelovali jsme pro tebe fantastický město, kde můžeš volně pobíhat? Ne, pojď radši pár minut chodit za nosem v šedivejch koridorech, kde když se něco děje, tak to odbyde jiná postava, protože jinak by hrozilo, že se budeš bavit.
  • Viete, ja to beriem tak...S každou hrou je to ako s človekom. Neexistuje človek, ktorý by nemal chyby. Aj naši priatelia, súrodenci či rodičia :) majú svoje muchy...ale máme ich radi...Poniektorí, však? :) Realita je ale taká, že dokonalosť neexistuje .. ak sa nám javí niečo ako dokonalé, je to len ilúzia...alebo zamilovanosť :D Apropo: ja mám rád všetky diely ...a trojku som si užil tiež. Fakt ma bavila, no a bolo to práve tým prostredím. Connor nikdy nebol ako Ezio, ale to nie som ani ja. :) A som rád :) Ale za najlepší diel asi považujem jednotku...zasa kvôli prostrediu. Stredovek a templári mi totiž naozaj prišli omnoho reálnejší, ako templári v období renesancie. Ale ako som napísal, každý diel mal svoje čaro....a každý mám rád...
  • Robotron3
    A kvuli čemu? Když jsem se poprvé dozvěděl o Assassins Creed, tak mi to taky přišlo divný, hned ale jak jsem pochopil, že je to historické sci-fi, tak to bylo logické. V čem idiocii?
  • janchor
    Koncept je to parádní, ale ty pasáže z přítomnosti mi vesměs přišly jako pekelná nuda. Hrál jsem dvojku a Revelations a zvlášť na začátku dvojky si říkal, jestli tuhle idiocii někdo myslí vážně.
  • Mart9
    To nejlogičtější vysvětlení ale mohlo probíhat formou krátkých cutscén, které bys mohl podle libosti přeskakovat.
  • Amylee.Anderson
    Já to měla stejně, Mass Effect mam přibližně stejně ráda jako AC (takže hodně) a přesto mě konec nějak nerozhořčil. Sice jsem si řekla "Jé, to je trapný, oni tam dali jenom jinej filtr", ale o to víc mě rozšířený konec uspokojil.
  • Amylee.Anderson
    Myslím, že na nás za všechny můžu říct, že je to jediný a jedinečný JD!
  • Já nevím, ale ty skoky do přítomnosti jsou asi nejlogičtějším vysvětlením toho, že je hrdina nesmrtelný a nepovedené věci zkouší znovu. Tedy běžná herní nesmrtelnost hráče a ukládání pozic jsou vlastně součástí hry a příběhu...
  • Souhlas z bětkou ty skoky do přítomnosti totálně zabíjely atmosféru a fak mně štvaly
  • AC 3 už není hra o zabijákovi, ale jenom o nas*aným indiánovi
  • Amylee.Anderson
    Já bych neřekla, že jsem velka fangirl. Teda jo, ale ne stylem, že to budu bránit hlava nehlava a říkat, že to je dokonalá hra (Od toho je tu HL :P). Jsem si vědoma chyb AC, ale nejvíc oceňuji u her příběh. A pokud mě tak chytně, jako u AC, tak mi jsou fuk jiné chyby :) A trojku naprosto podělali, tak jakepak, že se těžko něco vytýká :P
  • Robotron3
    Lidi, kteří si po odehrání Assassins Creed nepamatují, o čem to vlastně bylo, asi málo čtou Ericha Von Danikena *4* Dobrej zdroj takového toho příběhového podhoubí, s čím si vývojáři pohrávají, je taky seriál Ancient Aliens.
  • Robotron3
    A to je nejlepší nic nečekat. O 16 koncích jsem nic nevěděl, nic jsem neočekával a konec mě pak nijak neurazil :)
  • Cosi
    S tretim deus exem mame stejny nazor. Ale tam proste Deus ex machina patri.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit