Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special: kam kráčíš, Assassin's Creede?
18.2.2013 | Redakce Games.cz
145 příspěvků
-
Tučňáku: GTA 4 je u mě po příběhové stránce jeden největší balast ze všech. Další variace na příběhy z předchozích GTA.
-
Ve vší úctě, Alžběta se v tématu orientuje dost povrchně. Jako člověk, který si tu sérii neodehrál, by o ní opravdu neměla kvákat. Je to neúcta k tvůrcům. Hodnotit dílo by měl člověk, tkerý ho dokonale zná, a ideálně který si ho zakoupil za své těžce vydělané peníze.
-
1) Bez komentáře :)
2) To je bohužel pro tebe pouze tvůj názor. :) -
1) Na spoilery bych použil tag
2) I když je to "jen" jedna hra, pořád je to víc než co dali dohromady za celou sérii AC -
No je to hrůza a to jsem teprve v polovině.
Otázka zní kdy ona neříká nesmysly ? :) -
Pořád je to jen 1 hra :)..A když nekdo napíše nejsou na tom uplně blbě tak to může znamenat, že na tom nejsou tak uplně dobře...Nic neříkající věta :)
Každopádně GTA4 konec.Nikův bratranec zemře, když vychází z kostela a Niko pak všechny postřílí.No to je teda konec :) -
Nejen konec, ale příběh celkově. Byly tam skvělý, zapamatovatelný postavy a hodně chytrý dialogy. Navíc je to snad jediná hra, kde jsem viděl dospěle zpracovanej partnerskej vztah. A GTA na tom taky nejsou úplně blbě
-
I když opožděně, přesto skvělý speciál, ale prosím příště už bez Alžběty, pokud to bude možné. Děkuji
-
Rockstarum se povedl jeden konec a hned jsou celkově lepší ? :)
-
O tom jestli Ubisoft umí zpracovat příběh v open world hrách líp než Rockstar bych se hádal. Red Dead Redemption má jeden z nejlepších příběhů vůbec a především má nározdíl od Assassasínů výbornej a hodně silnej konec.
-
Mě v AC chybí tak 10x víc pohybovích animací a hlavně 100x víc náhodně generovaných událostí. Příklad "někoho zabiju a utíkám před desítkou stráží, proběhnu kolem psa kterej by na mě normálně zaštěkal, jenže tentokrát se mi zakousne do kabátce a já mám dvě možnosti, zabít ho a doufat že mě stráže nedoženou nebo ho odkopnout a riskovat že mě chytí znovu. Běžím dál vylezu na dům a jak se chytnu starého okeního rámu tak se se mnou utrhne. Chytím se vylezu na střechu a při skoku na další se podemnou rozláme krytina a já začnu spolu s ní klouzat ke smrtelnému pádu." Díky tomu by byl každej běh jinej a vyžadoval by skill, protože by hráč musel rychle reagovat na nečekané situace...
Dále by nepřátelé měly útočit po čtveřicích s čímž souvisí mnohem víc animací jako úkrok, úskok a dynamičtější komba. Postava by taky měla umřít při nepodařeném pádu a zlomit si nohu při dopadu z výšky bez kotoulu... -
Teda sorry, každej má právo na svuj názor, je to absolutně bezpohlavní zase muj názor, ale Alžběta řiká uplný nesmysly. To je přesně co nemám rád na herních redaktorech a je to jedno, jestli je to ženská nebo chlap, uplně povrchní vnímání věci a neschopnost vidět na hře něco víc než jednoduchej subjektivní dojem, líbí, nelíbí. Je rok 2013 a od lidí kritizující hry čekám víc.
-
No to není možné. Oni ten speciál přece jen vydali. To je skoro zázrak. Po mnoha planých slibech a 3 měsíce od vydání jsme se dočkali.
-
Bude audio na iTunes?
-
Tak váš zástupce by moh bejt třeba Mikoláš Tuček, ne? *4*
-
Ach tak, tím se to vysvětluje... *4*
-
Alžběta je zástupkyně ženských hráček? A koho máme my, za zástupce? Já jen, aby nevznikla nějaká diskriminace. *15*
-
Uz jsem je dávno dohrál na pc, teď hraju primárně na PS3 *4*
-
Jak víš, že to jsou nejlepší díly, když si je chceš teprve koupit?
-
Diky videu jsem dostal chut na AC2 + AC2:B Dik, koupim na vikend :) Stejne nejlepsi dily...