Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozně se mě líběj ty komenty těch oveček bez vlastního názoru, kteří jen opakujou dokola to co někdo řekl *1* . Mě osobně ACIII přijde jako suprová hra po všech stránkách. Jasně je tam plno bugů (jako v každý hře), ale nikdo z vás by to neudělal líp. ACIII je první díl serie kde si opravdu pamatuju ten příběh a to beru jako velký plus. Ve videu si ztěžovali že to je krvavý, ale zamyslete se když někomu proříznete hrdlo nebo rozkucháte břicho vyjde z něj duha?? Příliš aktivní AI si nemyslím že je nějak naškodu a o oproti předchozím dílům si myslím že je zase o něco lepší. Soubový systém je ve trojce podle mě nejlepší ze všech dílů. Vojáci neutočej po jenom v intervalu 30sekund, takže boje nejsou nudný a v některých situacích i obtížný. Města nezaujmou moc svojí architekturou to je pravda, za to ale z nich je cejtit jejich atmosféra. V žádným z předchozích dílů sem nebyl schopnej jen tak chodit po městě a sledovat obyvytele jak se chovají. Atmosféře pomahájí i mise osvobození. Co mě zarazilo bylo že se ve videu hovořilo jen o městě ale ne už třeba o Hranicích (Frontier) kde to taky žije. No není krásný pohled když z koruny stromů sledujete jak dvoučlenou hlídku pod vámi napadli vlci?? Co se týče toho že plno lidí tvrdí že se ztratil ten prvek plížení, tak si myslím že je v ACIII nejlepší protože jestli chcete plnit mise a nebýt odhalen tak je to opravdu složitý a ve většine případů se to dá províst. Určitě další skvělý aspekt hry sou námořní bitvy, ale sou tak profláknutý že se o nich u nemusíme bavit. Když se podíváme na hlavního hrdinu tedy Connora, tak je to v podstatě hrdina jako každej jinej. Mohl bejt lepší ale taky horší. Samozřejmě první díl bude taková srdcovka a za ním asi ACIII. Do budoucna bych opravdu uvítal hrát i za templáře, ať už za Haythama nebo někoho jinýho, ale abych prostě vyděl ten spor i z druhé strany, protože podle mě by toho mohl nabídnout mnohem víc. Na závěr si myslím že obsazení FC nebylo zrovna šťastný, protože všichni tam měli v podstatě stejnej názor a to je k ničemu. Měl tam být někdo kdo buď usuzuje že ACIII je nej díl nebo hrál celou serii ale prostě se mu hnusí a nebo nej varianta Dan Vávra *1* .
    A na nakonec otázka neplánujete další speciál o Tomb Raider??
    • Magister_Peditum
      Už jen první věta ukázala, že tě nemá cenu brát vážně. *7*
      • Takže patríš k nim :) Hra AC3 mala väčšiu predajnosť ako predchodcovia, komerčný úspech o niečom vypovedá... aj napriek kritike! Mne je to fuk ... čo si kritici píšu. S filmami na csfd je to rovnako, je tam kopa vynikajúcich, nepochopených filmov s nízkym hodnotením....len preto, lebo nejaký pán kritik, niečo napíše. A všetci sú hneď filmoví odborníci, takže film ani nevidia a hneď nízke hodnotenie. To nehovorím o takých, čo hodnotia filmy ešte pred premiérou. Úbohé... Ja by som dovolil robiť kritika akéhokoľvek umenia len človeku, čo niečo vytvoril. (to platí aj o recenzentoch) Čo už niečo dokázal ľudom v pote a krvi priniesť. Takýto ľudia majú moc zničiť kopu ľudskej práce. Nemali by len mlieť na plnú hubu, čo by sa ako malo robiť. Presne tak je to aj v SuperStar... Ako môže byť v porote človek, čo je neskúsený, a rozhodovať o talente nejakého jedinca. A hlavne, by mi mohli ukázať nie len spevácke, ale aj skladateľské schopnosti...Tam sa talent preukáže, nie pri opakovačkách zo západu...Ale to, čo sem píšem...to je aj tak len hádzanie hrachu na stenu...
        • Robotron3
          Že by recenze psali tvůrci her by bylo hezké, ale bohužel nereálné. Na games.cz psal recenze taky chvilku Dan Vávra a byly dobré, s postřehy, kterých by si asi laici nevšimli, ale jakmile začal pracovat na další hře, tak už samo nemá čas.
          • je to škoda... Ja si uvedomujem, že je to nereálne...ale skúsenosti napr. nejakého game dizajnéra, pri písaní recenzie, by boli na nezaplatenie. Ostáva jedine počkať, keď bude vo svete dosť dôchodcov, ktorí boli bývalí zamestnanci vývojárskych firiem...no a čo by si takto privyrábali na nájom *1*
      • kostejnesmrtelny
        Tak nějak. Po první větě jsem to vzdal. *1*
    • Pozri si moje komentáre v recenzii na AC3 a uvidíš, že som jeden z málo hráčov, čo hru obhajovali. Jasné, že s Tebou súhlasím. Veľa mladých sa je tu manipulovaných a niektorí recenzenti sú pre nich Bohovia :) Ale fakt je, že aj my sme boli mladý...tak im to neberiem *1* Ja som si AC3 nesmierne užil (soška Connora doma mi to potvrdzuje) a napríklad aj mne sa prostredie AC3 páčilo viac ako v AC2. Sneh, drevené stavby na mňa pôsobili fajn dojmom....a hlavne som vždy vedel, kde sa nachádzam...no a to by mi napr. v AC2 robilo, bez mapy, problém sa zorientovať. Stavby až na pár výraznejších kostolov boli v AC2 jedna ako druhá a ulice tiež. Námorné bitky v AC3 mňa osobne fest bavili...ale ja som blázon do starých plachetníc...tak to beriem s rezervou :) Obsadenie FC .. v tom s Tebou plne súhlasím. Ale na Games asi nie je recenzent, čo by považoval AC3 za najlepší diel :) PS: ukrižujte ma ... ale ja si myslím, že Templári mali pravdu *13*
      • ja tu mam naopak pocit ze lidi kteri tu hru kritizovali byli malem ukrizovani osobne jsem 3 hral 11 hodin a uz jsem ji nezapnul mozna nekdy ale ta hra me nepohltila jako predesle dily zabijeni bylo moc jednoduche a prislo mi hloupe ze kdyz nekoho ve meste zabiju tak lidem kolem to je uplne sumak a Connor mi byl nesympaticky takze jeho osud my byl taky volnej
    • asi jsem hral neco jineho
    • Malleth
      K těm soubojům. Ty jsou krvavý protože Connor tam dělá nesmyslně brutální, rádoby-cool dorážky. Jinak jsou ty souboje úplně hloupý. Prostě jen stojíš uprostřed, čekáš než na tebe někdo zaútočí a stiskneš jednu ze tří zkratek podle typu nepřítele.
      To může hrát i cvičená opice. Nulová strategie, hloubka i rozmanitost. Navíc do teď nespravili tu mizernou kameru. Jakmile bojuješ v lese, vidíš víc koruny stromů než nepřátele.
      • Ale presne také to bolo aj v tom, tu nesmierne milovanom AC2. Len som stál a čakal na protiútok. Práve v AC3 ...keď si chcel splniť napr. vedľajšie misie dobývanie pevnosti...boli misie ideálne na použitie stealth štýlu a taktiky. Keď ťa napadlo viac vojakov, rozhodne neútočili jeden po druhom, ale viacerí spolu. AC2 som prešiel ľavou zadnou, ani raz som nezomrel. V AC3 som ale nakladačku pár krát dostal. Fakt mám pocit, že niektorí ľudia hrajú inú verziu hry. Apropo...v AC3 som nemal ani jeden bug... ani raz mi hra nespadla a s kamerou v prírode som bol na výsosť spokojný. Kôň sa mi tiež nezasekol, ale aj tak, ak keby vám áno, tak to v takýchto hrách nie je mínus. Lov zvierat ma bavil a lovecké misie tiež. Hrali ste vôbec vedľajšie misie? Lebo sa tu našli aj taký múdry, čo napísali, že hra je lineárna *15*
        • Prostě když chceš hrát ACII stealth stylem tak to je o něčem jiným než naběhout vyvraždit, opravdu se musíš snažit aby tě nikdo neviděl. A vedlejší mise sem hrál všechny a pro mě to ten zážitek ještě víc prohloubilo. A lov byla jen taková třešnička na dortu a prostě sem vydržel třeba jen 2hodiny stopovat a lovit
          • ...presne...aj ja som zabil lovom veľa času, niekedy aj nepretržite štyri hodiny...Najviac ma bavilo loviť v noci...
      • V celý serii je boj v podstatě o dorážkách. S tou kamerou sem nějak problém neměl, nevím jak to je u pc verze protože to mám na xbox. Ve Frontieru samozřejmě není tolik nepřátel jako ve městě ale já sem na ně narážel docela často a navíc tam máš nebezpečí i ze strany větších zvířat. Já nevím mě ty souboje prostě přišly nejlepší z celý serie, ale je to můj názor a ty máš zase svůj a to ti brát nebudu
  • MidnighT91
    Dotaz ohledně trojky. Achilles stárne v průběhu příběhové linie nebo s tím jak plním Homestead mise ??? Ptám se protože mě zajímá jestly je možné dohrát příběh s tím aby byl Achilles pořád naživu, třeba tam budou další rozhovory...
  • Osobne je pro me Ezio jedna z nejlepsich hernich postav historie. Mimochodem, jeste nekdo byl ve Florencii
    • Gordon Freeman ! *1*
    • firebug
      Osobne jsem byl ve vsech mestech z AC2 (a v Rime pochopitelne taky :-) krome Forli. Je to vazne super navstivit v realu mista, ktera znate jen virtualne a naopak. Ve Florencii jsem byl jednou pred hranim AC2 a podruhe po odehrani. Skvele je taky cist si ve hre zajimavosti k ruznym stavbam a pak poucovat sve spolucestovatele :-)
    • spoock
      Nejlepší je Solid Snake! :P
  • Preed
    Ale ako fajn,special v pohode,co sa tyka tej trojky tak Vam tie argumenty proste neberem,mam z toho taky pocit,ze ste si ku tej hre vytvorili negativny postoj koli urcitym veciam a potom argumentujete vecami typu,''je tam vela krvi'',''subojovy system je na prd'' ''connor vlaci bedne'',pri tom vela tych problemov tam bolo stale len pred tym vam tie diely boli sympatickejsie tak na co sa na to zameriavat.Jedine,co sa da nejak pochopit z mojho pohladu je,ze ten Connor bol fakt slaba postava a,ze niekomu nemusi vyhovovat ten dhsi zaciatok ale to je tak vsetko,to mi uz ovela sympatickejsi pride postoj Alzbety,ktora povie aka je mainstreamova hracka a ze tu jednotku vlastne nehrala lebo z prvych 15 minut ju to vobec nebavilo,ako ked vy sa snazite argumenovat, ''je tam vela krvi a vlastne tam len zabijas tie hordy vojakov a AI je hlupe'' a potom si clovek spomenie na tie masakre co robil Ezio,spomenie si na uplne rovnake AI,spomenie si na ''let's wait for counter-attack'' subojovy system kde je okolo hraca 10 vojakov a utoci !!!!1!!!! dalo by sa pokracovat,no nepresvedcili ste ma ale special dobry :)
    • firebug
      Tak ve specialu se vyjadruji k vice negativum ale uznavaji, ze jde o slusnou hru (i jejich hodnoceni hry je nadprumerne). Ja s nimi ve vetsine souhlasim. AC serii jsem mel rad hlavne kvuli stealth zpusobu hrani, atraktivnimu prostredi (asi jsem divnej, ale architektura me fakt bavi) a otevrenemu zpusobu hrani, kde muzu prozkoumavat prostredi a zadany ukol resit nekolika zpusoby - v AC3 je tole vsechno znacne redukovano. Nekolikrat se mi v AC3 stalo, ze jsem jenom bezel po meste a najadnou poplach a jde po me pres 10 vojaku. Zpocatku jsem se snazil zdrhat, ale protoze vsichni jsou parkourovi prebornici a vsude jich je jako psu, tak jsem po nejake dobe hrani zjistil, ze je rychlejsi je vymlatit (hra k tomuto zpusobu reseni situace hrace tlaci). A souboje, to je dost nezazivna pruda bez vyzvy. Takze kdyz se zase spustit bezduvodny poplach a nabehlo nekolik desitek vojaku, tak jsem si znudene povzdychl> "Tak pojdte at to mame rychle za sebou..." Vedlejsi mise byly taky nudne. Zejmena ty souvisejici s vasi vesnici. Dobehni tam a prines to zpatky sem. Prvni AC kde jsem je vsechny ani nedohral. Clovek k tomu nemel ani duvod, protoze nejlepsi mozne vybaveni jsem si koupil po prvnich par misich a zadny prachy jsem nepotreboval...
  • Kdyby nebylo Alžběty, tak ten díl je super.

Prostě, prostě, proto, proto, prostě, proto, proto.
    • Protoze proste proto!

Hele nemuzes po ni chtit zazraky, mluvenim se nezivi, neni to zadna televizni moderatorka, nebo tak neco. Jo pockat!
  • Hrál jsem AC1 a AC3. To že AC1 je nejlepší díl, u mě neplatí, po polovině hry se dostavil stereotyp, málo zbraní, málo způsobů zabití, avšak vynikající příběh ALE NEJVĚTŠÍ mínus hry jsou úkoly zabíj, příjď zpátky, zabíj, příjď zpátky, zabíj.....

Neříkam že 3 je velký krok v před, ale aspoň ty bonusové úkoly byly zajmavější, příběh mě více bavil za Haythema, Connor byl nemastný,neslaný, oproti Eziovi, Altairovi a i Desmondovi, to nebyl dobrá typ, po celou dobu hraní jsem nevěděl co si o něm mám myslet....

Koně bych nejradši propleskal, jeho časté zadrhavání bylo k vzteku ale co už. Bugů ve hře bylo hodně, to ale není nic speciálního v téhlé sérii, ty už byly i v 1.

No NEJVĚTŠÍ + pro mě byly námořní bitvy, a často jsem také prozkoumával svou usedlost a Bostn s New Yorkem.

AC1 byl skvost se spousty mouch ( na svou dobu ), AC2 kompromis zábavy a kraásného města z dobrým příběhem, no a na AC3 mi velmi vadil nesympatický hrdina, ale po grafické stránce, vedlejšími questy, bitvy na lodích, zábavných soubojích, skvělá hra s pár bugy.
  • dokoukal jsem to jen do té části kde ta holčička rozhazuje rukama a říká, že jí ac totálně minul a jak je to marná hra. to mne dosti popudilo. bylo by dobré lépe si rozvrhnout preference. buď je tam od toho aby řekla něco zajímavého, nebo od toho, že je na ní hezký pohled. v tomto případě bych redakci doporučoval přinutit jí mlčet a sundat si nějaké zbytečné části oděvu. s láskou jahu
    • ales.smutny
      Bylo by dobré lépe si rozvrhnout preference, buď to dokoukat celé a nebo dělat předčasné odsudky mimo mísu.
    • No Bětka říkala, že jí první díl minul. Což se ostatně stalo mnoha lidem. Mnoho jich totiž objevilo svět AC až s příchodem dvojky. Naopak později vyplynulo, že má serii velmi ráda a dokonce i trojku. Takže nevím o co ti jde. Jelikož jedničku nehrála, tak když se na začátku probíral první díl, tak logicky k tématu neměla co říct.
      • Jestli vyplynulo, ze Betka ma rada trojku, pak... jeji popularita asi opet vzroste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit