Přejít na výpis diskuzí
Fight Club Special: kam kráčíš, Assassin's Creede?
18.2.2013 | Redakce Games.cz
145 příspěvků
-
I když opožděně, přesto skvělý speciál, ale prosím příště už bez Alžběty, pokud to bude možné. Děkuji
-
Ehmm... a normální MP3 audio nebude? Já jenom, že tak nějak nemám čas sedět hodinu u PC - obvykle totiž musím být někde jinde a dělat něco jiného :)
-
-
Stiahnuť z Youtube len audio nie dnes problém... *3*
-
-
Vidíš, to mě nějak nenapadlo, díky za tip!
-
-
U Fight Club speciálů nikdy jen audio není, přeci jen je tam dost vložených videí (i když osobně bych to audio také uvítal).
-
-
Do řitě , nejlepší byla jednička . Vůbec nechápu že někdo měl někdy chuť hrát i pokračování , já už v prvním díle sem se brutálně přemáhal od půlky hry dál furt plnit ty stejný a stejný a stejný kokotiny . Poskakování po střechách , a celkově prostředí - to byl kumšt , ale v každym městě dělat 100 x dokola furt to samý , to chce nervy teda který nemám ... Dvojku sem si koupil dokonce s komiksem doufajíc v nějakou inovaci , po 2 hodinách řikám dost - tohle pro mě neni ...
-
Osobně se divím, že Brotherhood je považován za něco extra, pro mě to byla nastavovaná kaše z dvojky, trapným padouchem, divné mise, trapný stealth, atd. Sice tam byla spousta osvěžujících prvků v gameplayi, ale jinak pro mě, nic moc (nehrál jsem ještě ACIII, ale to spravíme).
Revelations naopak konečně završil linky Ezia a Altaira. Pro mě to byl druhý nejlepší díl po dvojce. -
-
jenze ta tva nastavovana kase prinesla do AC poprve i MP :), ktery byl pro me neco svezujiciho
-
-
Myslíš MP, kde mi trvalo 20 minut se jen připojit? Hmm, no nevím. MP je sice fajn, ale pro mě je u AC podstatný SP.
-
-
Problemy s pripojenim tam jsou/byly to je fakt, ale rad si zahraju neco trochu jineho nez je vsude jinde. A me prisel v ACB dobry i SP, ale to uz je asi vec nazoru (staci si cist jine zdejsi komentare a lidi se nejsou schopni shodnout ani na tom, ktery dil byl nejlepsi/nejhorsi)
-
-
-
-
AC serie Quo vadis ... preci tam kam vsechny prehypovane hry pro masy do pr... e
-
-
Jj, ty jseš jinej. Ty přece rozhodně nejsi součástí tý "masy". V žádným ohledu.
Keep on dreamin'. -
-
ja som ešte v puberte ... a v tom stave aj zomriem :D Nikam sa decká neponáhľajte...hlavne nie byť dospelým. JA sa držím motta: ľudia sa neprestávajú hrať, preto že starnú ...ale starnú preto, že sa zabúdajú hrať :)
-
-
Á puberta. Upřímou soustrast *2*
-
-
Specialne pro tebe, kosteje a podobne smyslejici jedince vysvetlim. Prispevek je myslen takto: Rozdil mezi ACII a ACIII je markantni a po velice povedenem druhem dilu, prisel na svet dil treti, ktery se uplne odklonil od prechozich dilu a vydal se cestou jednoduchosti, arkadovosti a linearnosti, cestou masy a obrovskeho hypu s druhym dilem ma velice malo spolecne, tudiz zde prameni me prirovnani - AC serie jde do pr..le.
P.S. Puberta panacku je jiz peknych par let za mnou. :) -
-
Tak to nevim, kde jsi vzal, že předchozí hry nebyly cílené na masy. Assassins Creed je herní mainstream už od začátku, takže i kdyby trojka byla horší (zatim jsem nehrál), tak se série nemá kam dostávat, podle tvého výkladu, když už tam byla od začátku :)
-
-
-
-
Co se tyce jednicky souhlasim s Petrem. Nejvic me bavil hlavni hrdina a pribeh kolem nej a vubec cela hra. Desmondova linie jeste naznacovala znacny potencial, ktery se z dalsimy dily uz jen rozpadal. A pro me zmizely i sympatie k hlavnim hrdinum a pribehum jim se odehravajicim. Jedine co zustalo, a je uzasny, jsou historicky vymazlena mesta se skvelou atmosferou (jejich ruch a kostymy), coz je pro zainteresovane vyborna rekapitulace dobove architektury. Jen me to nebavi hrat. No a trojka, tak ta me miji uplne ve vsem. A to v zadnym pripade nemam averzi k americky 'historii'.
-
když byl ohlášen první díl čekal jsem adventurní stealth hru, neco jako Hitman ze stredoveku, nebo neco jako questy za temne bratrstvi nebo thieves guildu v Oblivionu. Pak prišlo co prislo a cela serie jde mimo mne. Just saying
-
"Rashid ad-Din Sinan, also known as The Old Man of the Mountain, <>or Al Mualim"
Jak to teda je, Aleši?
(ty volé! že vraj "or Al Mualim" obsahuje slovo <>orál. OLOLOL! Ještěže ten filtr umim obejít.) -
-
My jsme se s Pavlem zamotali do Starce z hory, Hassan-i Sabbáha, zakladatele sekty a al-Mualima, který pak šéfoval syrské pobočce :) Ten první není ten druhý a je to ten třetí :)
-
-
Zamíchali jsme starce z hory z Misyafu se starcem z hory z Alamutu. :)
-
-
-
Sorry vopred za offtopic.
Ja len ze, na kickstarteri bola pred par dnami spustena kampan na novu hru od ceskych vyvojarov. A je smutne sa prihliadat tomu ako CZ/SVK weby kazdy den valia na hracov napr. plno nic nehovoriacich noviniek so screenshotmi z Crysis 3, ale taketo nieco si nevsimnu.
http://www.kickstarter.com/projects/aaagames/tremulous-2-0 -
Rád jsem sledoval, vcelku souhlasím a tedy děkuji za tento speciál. Jen mám pár připomínek či mých pohledů:
Connor si vrznout nikdy nemusel - není příbuzný Desmonda. To ale bohužel Ubisoft řekl jen v jedné větě ve hře což dokazuje debilitu třetího dílu.
EDIT: Dobře, to jsem pochopil špatně
Ezio byl IMHO vcelku rozumný od mládí které jsme viděli ale samozřejmě mu věk jenom přilepšil. To že byl zdánlivě nafoukanej a ukecanej blbeček krásně ukazuje “typický” italský temperament kterým se ale nikdy naštěstí zcela nezaslepil. Ty romantické sekvence ukázali že i v době AC2 ( sekvence jsou z Brotherhoodu ) nebyl nijak sobecký. To že nikomu jentak nevěřil v době kolem poprav rodiny zas logickou rozvahu. Často i dobrosrdečnost kdy bez zaváhání někomu pomohl. Proslovy v DLC také působily příjemně a vcelku epicky.Eziův život jsem strašně rád sledoval a i přes svojí orientaci na ženy jsem se do něj téměř zamiloval. Bylo mi sympatické čím prošel a bylo mi smutno když jsem koukal na jeho smrt v tom krátkém filmu Embers. Ale dobrá, to je věc názoru.
Mohli jste zmínit i interiéry které v druhém dílu přímo září. To je často nedoceněná věc která byla pro mne velmi důležitá. Katedrály, kostelíky i Monteriggioni pro mne stále symbolizují onu dobu a i ostatní členové rodiny na to koukali s otevřenou pusou.
A závěrem chci říct, že jediné co v AC3 fungovalo jsou námořní bitvy. Architektura podoba oblečení je sice věrná ale rozvržení domů mi přišlo pitomé. V době vydání nefungovalo správně ani lezení po stromech a bojový systém s AI byl ohromně debilní. Aktuální stav mne nezajímá protože hra má vyjít dodělaná což mi je líto neb každou předchozí hru ze série jsem dohrál několikrát. Nějaké craftování díky zcela jinému menu a nepřehlednosti jsem zkoušel pár minut stejně jako nabírání “dělníků”. Šlo jednoduše vidět jakej bambilion lidí na tom dělal což skvěle popsal Dan Vávra v nějakém podcastu Fight Club. -
-
Connor je předek Desmonda, ostatně na tom je ten princip postavený, Desmond se vydává Animem do genetických vzpomínek svého rodu.
-
-
Ne. To ta jeskyně vložila do Animu.
-
-
A máš k tomu nějaký materiál? Protože všechny zdroje hovoří o opaku... Včetně základního principu "universa". Desmond využívá Animus (a nejen Desmond, všichni, kdo nesou dostatečně silný gen první civilizace) k cestování genetickou pamětí.
-
-
Sakra tak teď na to koukám jako úplnej vykastrovanej bejk. Na začátku mu jasně říkají že toto všechno spouští a řídí temple. Vím že mu to říkají mimo i během té "reinkarnace". Upřímně jsem z toho jelen protože jsem za sebou zkouknul zmíněný gameplay plus gameplay za orla a vlastně nevím co tím autor ( autoři ) chtěl říci. Tímto se omlouvám, asi si ten škvár budu muset zahrát znova.
-
-
Omluv netřeba, vždyť jen debatujeme ;)
O hlavním chrámu celkem slušně referují tady - http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Grand_Temple (ono tam jde najít solidní množství věcí, které člověk zapomene/ nevšimne si apod:))
-
-
-
-
-