Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..kam kráčíš? Nejsem si jistej - ale bude sranda, až si na screenshotech z AC 8 budeme plíst Assassina a Sama Fishera *15* *15*
  • Robotron3
    Teda já fakt nemůžu, Alžběta: Revelations, hra se jí vůbec nelíbila, byla uplně hrozná, takže lituje, že pro re-play jí udělila hodnocení 8/10, měla dát 7/10.
    Ale bez legrace. Speciál výbornej... + navíc díky Alžbětě i komický vsuvky a velká sranda *15*
  • risa2000
    Sice pozdě, ale přece. Jako laik, který odehrál možná větší půlku dvojky, musím poděkovat za speciál, který se mi líbil úplně vším. Výběrem různorodých hostů, kontroverzními komentáři, bezchybným moderováním a svěžím střihem in-game záběrů.

Možná to nebylo dost hard-core, ale pro mne to bylo přesně tak akorát, abych si dokázal udělat dobrou představu o dalších dílech a uvážil, zde do toho znovu nenaskočit.
  • Souhlas z bětkou ty skoky do přítomnosti totálně zabíjely atmosféru a fak mně štvaly
    • Já nevím, ale ty skoky do přítomnosti jsou asi nejlogičtějším vysvětlením toho, že je hrdina nesmrtelný a nepovedené věci zkouší znovu. Tedy běžná herní nesmrtelnost hráče a ukládání pozic jsou vlastně součástí hry a příběhu...
      • janchor
        Koncept je to parádní, ale ty pasáže z přítomnosti mi vesměs přišly jako pekelná nuda. Hrál jsem dvojku a Revelations a zvlášť na začátku dvojky si říkal, jestli tuhle idiocii někdo myslí vážně.
        • Souhlas. Az na minimalni vyjimky bylo hrani za Desmonda nudne
        • Robotron3
          A kvuli čemu? Když jsem se poprvé dozvěděl o Assassins Creed, tak mi to taky přišlo divný, hned ale jak jsem pochopil, že je to historické sci-fi, tak to bylo logické. V čem idiocii?
          • janchor
            Myslím přímo design těch pasáží. Vymodelovali jsme pro tebe fantastický město, kde můžeš volně pobíhat? Ne, pojď radši pár minut chodit za nosem v šedivejch koridorech, kde když se něco děje, tak to odbyde jiná postava, protože jinak by hrozilo, že se budeš bavit.
            • Robotron3
              To mi nepřišlo. Hra přece nemusí být Matějská pouť, aby se člověk musel každou vteřinu jen bavit :) A fantastickýho města si člověk přece užije až až. Pro mě byla přítomnost spíš takovej oddych, pár minut na odpočinek a nadechnutí, než se zase ponořim :)
      • Mart9
        To nejlogičtější vysvětlení ale mohlo probíhat formou krátkých cutscén, které bys mohl podle libosti přeskakovat.
  • Tak celkem jste se krotili, takže pohoda, jen ste zapomněli na to nejlepší., co máte rádi i vy, námořní bitvy.
  • Je opravdu škoda, že jste nepozvali i člověka, který k příběhu potažmo "lore" série chová náklonost. Zrovna mě by zajímala i diskuze o templářích/asasínech/první civilizaci potažmo symbolice a alternativní historii, kterou Ubisoft vytvořil. Jako fanoušek série tyto aspekty považuji za velmi podstatné pro můj kvalitní zážitek. Každopádně i tak díky za fajn Speciál. Zdraví S23
  • montatatana
    Bude audio na iTunes?
  • No to není možné. Oni ten speciál přece jen vydali. To je skoro zázrak. Po mnoha planých slibech a 3 měsíce od vydání jsme se dočkali.
  • kubi-wan
    Hergot lidi, naučte se všichni psát s diakritikou. Je unavující číst ty "dlouhý smsky"...
    • kubi-wan
      Tak pardon... nikoho nenapadám... jen mi přijde, že spousta lidí píše bez diakritiky tak automaticky... že to prostě mým očím vadí. *3*
      • me zase vadi, ze na hernim serveru musim cist kraviny o tom jak kdo pise :-*
        • kostejnesmrtelny
          Si zvykej. Až vyrosteš, bude to po tobě chtít ještě mnohem víc lidí.
          • ogami
            ze jsem si zatim nevsimnul. 12 let vyrizuji pracovni postu bez diakritiky a nikdo ji ode me zatim nevyzadoval ;) nekteri z nas pamatuji jeste doby, kdy treba na urcitych forech bylo doslovne zakazano pouzivat diakritiku ...
          • jen me pouc, at vim, na co se muzu tesit
      • Cosi
        V tom máš rozhodně pravdu, ale nedá se s tím nic dělat. Ne všichni píší příspěvky na klávesnici. Mě spíš vadí ti, kteří po napsání čárky nebo tečky neudělají mezeru. To už pak opravdu nejde číst.
        • kubi-wan
          Nebo pro změnu nedělaj čárky ani tečky za větama vůbec. *1*
    • firebug
      Sorráč... I přes fakt, že jsem dyslektit a psaní textu mi činí jisté potíže, tak mám češtinu rád a neprzním ji nijak záměrně či z neúcty k ní. Má klávesnice je však primárně nastavena na anglickou z důvodu zadávání jistých znaků nutných k programování a měl jsem za to, že číst bez diakritiky není pro většinu lidí problém. Pro mě je problém psát s háčky, zejména jde-li mi o rychlost reakce, ale zkusím se přemoci. Ještě jednou se omlouvám... :-)
      • Cosi
        Stejné omluvy za pokus psaní z mobilu. Víckrát to už neudělám.
  • MidnighT91
    Mě v AC chybí tak 10x víc pohybovích animací a hlavně 100x víc náhodně generovaných událostí. Příklad "někoho zabiju a utíkám před desítkou stráží, proběhnu kolem psa kterej by na mě normálně zaštěkal, jenže tentokrát se mi zakousne do kabátce a já mám dvě možnosti, zabít ho a doufat že mě stráže nedoženou nebo ho odkopnout a riskovat že mě chytí znovu. Běžím dál vylezu na dům a jak se chytnu starého okeního rámu tak se se mnou utrhne. Chytím se vylezu na střechu a při skoku na další se podemnou rozláme krytina a já začnu spolu s ní klouzat ke smrtelnému pádu." Díky tomu by byl každej běh jinej a vyžadoval by skill, protože by hráč musel rychle reagovat na nečekané situace...

Dále by nepřátelé měly útočit po čtveřicích s čímž souvisí mnohem víc animací jako úkrok, úskok a dynamičtější komba. Postava by taky měla umřít při nepodařeném pádu a zlomit si nohu při dopadu z výšky bez kotoulu...
    • zdeeneek
      Hezky, ze se vola po realistictejsim ztvárnění soubojů, kde by nepřátele nestáli na hlavního hrdiny ve frontě, ale útočili by na něho ve více lidech zároveň. V tom případe by potom ale hlavního hrdinu rozsekali na nudle a game over. Pokud by měly souboje působit věrohodneji muselo by jich byt méně a hráč by se musel snažit, aby byly jeden na jednoho, protože souboj se skupinou nepřátel by nemel nárok přežít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit