Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejne tak mohl katalyst rict, ze vesmir chteji znicit zidi a davalo by to uplne stejny smysl (nesmysl). Holt je videt snaha zmenit leaknuty pribeh.
  • Umaroth
    Souhlasim s Martinem a Jardou, ten konec nám ukázal ze to neni cernobílé, a ze vse co jsme udelali se diky tomu co nam catalyst odhali stane bezvyznamnym, kdyz jse o existenci samotnou (ne jen nasi existenci, ale existenci vubec). Jakakoliv jina zakonceni by nemela smysl. Kdybych je znicil sam od sebe bez crucible, tak bych tim nic nevyresil a udelal bych to jeste hrosi, odsoudil bych galaxii k chaosu, kdybych je neznicil, tak se nestane vubec nic *1* Ty 3 nabízené konce nabízejí definitivní konec, který dává smysl, jde do hloubky a není povrchní....A určite souhlasím s Petrem, že autoři by si měli zachovat svoji integritu (vždy tu bude nekdo nespokojeny), protoze tim zaprou sami sebe. Co mi naopak vadilo, jsou urcite logicke nesmysly (vybuchy mass relays, jak se ocitne muj team v Londyne na normandy atd.) + Osudy mých známých, ale dost sázím na to že to pořeší DLC.
    PS: Jak řekla Alžběta, časem muj nazor na konec tak nějak uležel, je očistěn od emocí a nějakého davového šílenství *3*
    PS2 :Co by mě OPRAVDU nasralo by byl happyendové cliché *12*
  • Tak tá debata o konci - koniec

Sorry chlapi (baba bola celkom neutrálna, ešte kolega na dráte dobre) - niesom žiadny super fanda ME ale sériu hrajem a sledujem - dorazil ma ten moderátor - koniec Pána Prsteňov je deluxe koniec, toto je garbage, jemu sa páči toto (a nie, nie je to vec názoru). btw. deus ex machina tam nie je, je tam diabolus ex machina, ale nie je podstatne

podstatné je, že ten koniec je strašný...jednoducho objektívne strašný, podobne ako vraví Colin Moriarty - autorská integrita...súhlasím...autorská integrita Bioware má byť, že ak si pripravujú 7 rokov vyvrcholenie a pokašlú ho, majú zožať ovocie...autorská integrita recenzetov by mala byť, že nedajú 9ku takej hre a pod., resp. minimálne dôrazne upozornia, že koniec môže byť veľké sklamanie...bohužiaľ tu už niekto asi má miernu profi deformáciu, lebo tvrdiť, že 90 percent hry je v podstate ok...je ok...nabudúce vás pozvem na výborný steak v ktorého strede bude červ, dúfam, že vám bude vaša integrita chutiť a odídete s pekným kulinárskym zážitkom

jedna vec, ktorú málo počúvam a je kruciálna...problém nie je ani tak to, že tých posledných 15 minút neguje skoro všetky princípy, neguje dôležitosť skoro všetkých volieb...ešte aj to by bolo ok...cena za vojnu...problém je, že Catalyst hovorí, že to čo Reaperi robia je správne - resp. sa za čosi také dá považovať...Reaperi zachraňujú organický život...indoktrinácia je v podstate "osvietenie"...dobre...takže načo hrať?...Illusive Man mal pravdu...Shepard bojoval zbytočne...hier nehrávam nejako veľa, ale koniec ME ukázal, že nadhľad a určité hlbšie vnímanie nad hernými produktmi stratili v kolotoči recenzií samotní herní redaktori...je viac ako paradoxné, že navzdory všetkým povzdychom, ako masový divák požaduje neustále jednoduchosť a povrchnosť...metacritic, poll na fóre Bioware aj iné veci naznačujú, že nech je súčasný dumbing-down hier a akékoľvek podobné praktiky problémom, nie je to zďaleka len vinou laického publika ale aj ľudí, ktorí sú platení a ergo sa cítia fundovaní o hrách písať a ich hodnotiť...a to je trochu smutné
  • tos asi nevěděl o čem je řeč když ME znáš jen z diskuzí na kterých trolluješ v přestrojení za skutečného diskuzního trolla
  • Mno když to tak čtu vyznívá to jako ironie ale je to pochvala skvělé video
  • Perfektní konečně o ME hovoří lidé kteří si pomatují trochu víc než jméno hlavní postavy. Jako nerd prvního stupně v oblasti ME jsem byl nadšen.
    Jen tak dál je tolik her co čekají na podobnou hloubkovou analizu skutečných znalců.
  • Ten speciál je opravdu perfektní... Bavilo mě to, přestože je to celé o Mass Effectu, který rád moc nemám. *4*
  • ještě větší ubohost je ale diablo III to se nedá hrát *1*
  • Přes hodinu a půl :D
  • Nikdy nikdo? Poslechni si začátek v podání Bacha, např... *3*
  • rancor1223
    Nikdy nikdo neřekl, že ME končí. Končí jen trilogie o Shapardovi.
  • Speciál naprosto super, nějaký čas po vydání Diabla 3, by mohlo být ještě Diablo obecně.
  • Pls.V kolik zítra bude download.Díky
  • Mass Effect že končí? Cháchá, takový vtip jsem už dlouho neslyšel! *5*

Jo a je to volovina pro amíky... Jdu se na to podívat, začíná to slibně.
  • tak tak, Diablo speciál 100%. :)
  • Erien
    Fakt skvělý i Bětka se zapojila pořádně po delší době, co jsem ji občas ve FC viděl tak předtím nic moc. Sympatické bylo, že to moderoval Martin a ten když položil otázku tak toho člověka poslouchal, a měl jsem pocit, že ho to i zajímalo. Což mě ve FC obecně vadí, že padne otázka a jeden mluví a zbytek se dívá do ntb, nebo se baví mezi sebou. Za mě rozhodně pochvala a jsem zvědavej na další herní speciál :).
  • Ethy
    Diablo 3 a pozvat Tukana *4*
  • vono to ma hodinu :D husty, jdu na to kouknout hned ten vtip na zacatku je ale dobrej *3*
  • Tak koukam že moje tušení že bych měl nejdřív ten Mass Effect 3 dohrát abych se na to mohl podívat bylo správné, tak ještě že jsem na něj dal *4*
  • *úžasný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit