Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co víc k tomu konci ještě říct? :-D http://www.youtube.com/watch?v=bAsPUxIPw8Q&feature=relmfu
  • Hlavně že ty víš naprosto přesně jak to bylo myšleno! Vývojáři tvrdili, že to bude prostě Konec s velkým K a nebude to jako Lost aby zůstalo víc otázek než odpovědí. Už jen ten fakt že vznikaj věci jako Indoctrination Theory a to že ty tu tvrdíš, že o tom "až moc" přemýšlíme dokazuje, že tohle je další ze slibů co se nenaplnil.
  • "Nekdy je vice mene." hovorí sa to opačne, ale ok, nechcem príliš rýpať

stále len fabuluješ, veď povedz, čo konkrétne...medze boli ukázané napr. v Arrival...tie výbuchy človek vidí z perspektívy celej galaxie, áno takto vybuchujú supernovy...cca 50 či koľko je tých MR supernov...no to je po galaxii...alebo aké iné medze

pozri je plne v kompetencii autora ľudí kompletne zmiasť...možno pôjdem na nejaké alternatívne predstavenie Spartaka kde sa stane víťazom a cisárom...prečo nie?...umelcom sa medze nekladú...ale Bioware nič také nehovorili...ak bol cieľ zmätok v polofilozofickom guláši, ok odviedli dobrú prácu...prečo si dali taký cieľ to netuším...ak si ho nedali, tak to pobabrali...umelec má presvedčiť prednesom...nie dodatočným vysvetľovaním, nie agitkou fanúšikov...aj Lucas hovoril, že súboj Sidiousa s Mace Windu bude súbojom dvoch veľkých majstrov...akokoľvek sa snažili, bol to súboj toho čo zvládnu 2 dedkovia s CGI...to som v kine videl...a je jedno, že to sú "dve 9ky" aka najlepší swordsmani...to nie je, že ja som nepochopil...umelec neukázal....umelec má vzbudzovať dojmy, obrazy, farby...tu vzbudil guláš
  • Nejen, že to zku*vili příběhově (což se pořád dá brát jako tvůrčí záměr a člověk může nadávat, jak chce, ale oni se můžou jen smát) tak i logicky v kontextu celé trilogie a toho, na čem funguje... na tom, co se už v ní stalo (nad tim by se tvůci už zamyslet měli). V celym videu, které je btw fajn a friendly, o tom nepadlo snad ani slovo *3* takže o tom mluvim, co se ti na tom nelíbí?
  • Mick rozhodne nie je ME haterom, precitaj si jeho ME3 recenziu na gamesweb.sk. Je len skratka realista a neda sa opit rozkom *3* .
  • Tak ten Thane ve trojce taky dost zamrzel.Popravdě mě ani moc nevzala ta jeho smrt protože ve trojce s ním nebyl už žádnej silnej moment.
  • MNo a proč ne, nemusí se na všem hledat chyby todle je uvolněná diskuze ne střelnice kde se maj hledat i ty nejmenší chybyčky. Jistě i o problémech se musí mluvit ale ten slovák mě přišel jako druhej Dan Vávra 100+ proč nesnáším ME (mimojiné taky jedinej co se nevyjadřoval k oblíbeným momentům ale jen k těm špatným)
    PS todle je sraz fandů
  • Přesně.S Wreavem bych to asi nemohl hrát.Jsem rád že Wrexe jsem v jedničce ukecal a ve trojce jsem byl hodně rád že jsem s ním mohl strávit tolik času *4*
  • Adam_M
    Skvělí ME speciál..a pokud možno rád uvítám další jak už zmíněný Max Payne 3,Diablo 3.
  • prudislav
    Super podcast :-)
    ještě k tomu konci:
    Konec sám o sobě by mi až tak moc nevadil - vadí mi tam to jeho provedení (reapeři jsou řešení na boj chaos vs řád/ syntetici vs organici - v podstatě to popírá smysl tvorby human reapera ve dvojce), který tam narychlo naroubovali po tom co jim leaknul skript v kterym to bylo vysvětlený mnohem líp a hlavně tam ani neni změna v chování reaperů - udajně původní konec byl o temný energii která likviduje galaxii a repaeři jsou řešení jak ji v tom zastavit tím že sklízí předchozí rasy a "učí se z nich" (human reaper měl být právě řešení na zastavení tý energie kvůli speciálnostilidí). V takovymhle pripade by mi mozna nevadil i ten trojbarevnej konec. Hlavně že museli ten skript urychleně změnit protože jim leaknul :-( kdyby to tak nechali udělali by líp a ušetřili by se vzteku fanoušků
  • no právě když se z někým bavím o ME a jsou kolem nějací lidi co hru neznaj každej druhej fanda začne instinktivně říkat šepard. Tohle je prostě bonus pro čechy *1*
  • Qub4_honor
    Jistě s koncem problém nemám relativně to zapadá, ale právě tohlemi hodně nejde na talíř. Pokud bych souhlasil s tím, že si organici musí pomoci sami tak jim k tomu musím dát šanci, tohle je jen masová vražda. Pokud vyjde nějaké DLC tak jsem opravdu zvědavý jak si s tím poradí, nebo to jednoduše nějak přejdou tím, že se lidé tak zvedli a během týdne postavili vlastní Relays
  • prečo myslíš, že ja nechápem čo chceli povedať?...ja to chápem, ale je to hodne veľká blbosť

tú hĺbku si stále nedokázal...žiadne argumenty...len sa snažíš akože identifikovať, že je tu 10 percent rozumných čo pochopili vysoký umelecký úmysel a 90 percent čo je blbých...samotné percentá by neboli tak podstatné, aj menšina môže mať pravdu...lenže

tá menšina má minimum argumentov - vlastne sa to točí len okolo toho ako to netreba brať tak vážne, a treba zapojiť predstavivosť...ale to nie sú argumenty
    tie percentá nie sú z úplne bežných hráčov, ale z tých čo majú ochotu prispievať napr. na Bioware Forum či Metacritic...už roky...takže to nie je žiaden "plebs" čo nerozozná Altaira od Sheparda

prečo Rebeccu Black...aj tam sa nájdu ľudia čo obhajujú zle odvedenú prácu, často len preto lebo ju väčšina (a uznávam niekedy dosť nevkusne) haní

ps. keby už nič iné, tragédie majú už cca 2500 rokov nejaké svoje pravidlá a z dobrých dôvodov, porušiť ich je odvaha a môže dobre vypáliť ak je to skvelá idea a veľmi dobre premyslená...toto ale jednoducho nebola...
  • Hairy_Ass
    hmm, proč asi. *3* *1*
  • Já jsem pochopil co se snažili říct a stále mi to přijde jako hovadina která v tomhle typu hry nemá co dělat.
  • Hairy_Ass
    To byl taky jedinej, kterej se na celý ME (hlavně trojku) díval trochu realisticky. Ostatní mi přišli jako na srazu fandů ME, Jardovi Faltusovi to promíjím, ten se k tomu přiznal na úplném začátku.
  • Jsi asi první člověk na kterého jsem narazil (a že jsem se o tomhle tématu něco nadiskutoval...), kterému přijde konec v pořádku ale tohle mu vadí. Já s tebou v tomhle souhlasím, přijde mi nesmysl ničit technologii jen proto, jelikož jí vytvořili Reapers a tak je nějak "nečistá" nebo na ni "nejsme připraveni".
    Nicméně vývojáři a lidi co s koncem souhlasí většinou tvrdí, že Citadela a Mass Relays prostě musí být zničeny, aby tím byl vesmír definitivně očištěn od vlivu Reaprů a organické bytosti si museli najít vlastní cestu.
  • oin.odin
    brí večír
    mama dve otázočky
    1.) nehodíte niekam odkaz na stiahnutie tohto videocast-u ??? ( z toho yt to celkom pomaly načíta + rád bi si to pustil v mobile)
    2.) je možne hodiť ho medzi klasické podcast-y v iTunes ???
  • Umaroth
    Nechápeš vubec o čem se tu bavime. Zamotavam se do toho? Neřekl bych! Je rozdíl hluboký konec nad kterym se budes zamyslet, ale zamyslet se ve smyslu a mezích, tak jak ti ten konec byl interpretovan.
    Ty to proste zatahujes nekam, kde to nikdy byt nemlo a ani to tam nebylo mysleno....
    Nekdy je vice mene.....
  • Umaroth
    Hele máš svůj názor, někteří pochopili co se bioware snažilo říct a kam se chtělo zakončením dostat - na vyšší level co má hloubku (ano usekly pár nesmyslů jako výbuch mass relays atd. ok to mi taky vadi). Proč sem zavlíkáš rebeccu black...nechápu.
    Já vím, že je pro tebe těžké videt pár jedinců kteri nemaji stejny nazor jako ty (a vetsina lidi)
    To co padlo od Martina a Jardy jsou rozumné a myslím si že i správné názory

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit