Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Taky bych to rád viděl mezi podcastama v mp3, abych si to mohl stáhnout do iPodu (jako mp3).
  • reakce na Hairy_Ass
    Jak? na to je jednoduchá odpověď. ME nikdy neměl být HC RPG to si jen přáli ve vzpomínkách na staré a zaručeně nejlepší hry uvěznění hráči aby byl. Jakékoli tabulky, zbytečně rozsáhlé lokace, tuny statistik a nevím co ještě by zbytečně zdržovali hru. ME není o porovnávání zbraní ale o příběhu postavách atd. Je mi jasné že teď schytám spusty mínusů a krytiky protože představuji lehce konzumního hráče kvůli kterým jsou všechny hry jako CoD a tahovky, plošinovky a HC RPG jsou na vymření. Já však nic proti HC RPG nemám sice jsem ze starých her hral pouze Baldury a Fallouty ale to nic nemění na tom že jsem si nedokázal přiviknout u ME na trochu jinej pohled na RPG. Jinak jsem sice fanboy ale i tak bych dokázal vymenovat celou řadu záporů v čele s koncem třetího dílu, ani jeden zápor by se však netýkal akčnosti a koridorovosti to je jak kdyby jste chtěli ze hry typu FEAR udělat sandbox
  • Hairy_Ass
    A kde se kolem něj, když ho Cerberus oživoval, motal Reaper, aby ho mohl indoktrinovat? Jinak ta teorie mě taky předtím připadala divná, ale nakonec jsem musel uznat, že jenom tak dává konec smysl (už jenom fakt, že se Shepy s Catalystem prochází po vnější straně Citadely bez skafandru je dost na pováženou *4*).
  • Na Max payne 3 i Diablo 3 bych special bral !!! Hlavně na toho maxe ,ale néé že mi předchozí díly zhaníte to bych nebyl rád ;)
  • Ok, už nevim, jak ti vysvětlit rozdíl mezi příběhovym failem a logickym nesmyslem, fuck it
  • Rychlo fandama?! lol běž na BSN a podívej se na registrovaný hry lidí co si stěžujou.
  • čim víc si ten konec nechávám projít hlavou, tim větší je to hlína *6*
  • k té verzi s indokrinaci.... myslím že to celkem dává smysl ale jedna věc mi vrtá hlavou...proč neovládli Shepra už když se ho snažil oživit cerberus...to byl přece taky oslabeny jako ve verzi kdy ho zasahl reaper na zemi a shepr vlastně leži v bezvědomi na Zemi....
  • Je zajímavé, že do doby před hraním Mass Effectu jsem vůbec u her neřešil nějaké spoilování a vyhýbání se trailerům nebo nějakým informacím o příběhu
  • dokonce! ;)
  • bioware se moc nechávaj zviklat uřvanejma rychlo fandama. Já například nemám nijak v lásce blizzard ale oceňuju jak se vypořádali s prvním návalem kritiky na vzhled D III.
  • Hairy_Ass
    rrr: To by mě zajímalo, jak by hc rpg mohlo narušit podstatu ME (a zajímala by mě i ta podstata). *5*
  • http://www.youtube.com/watch?v=LqpyAlvyP3Y Asi tak no.... Vidíte někdo rozdíl? *1* *2*
  • hledal jsem na gameswebu recenzi na ME 3 a nějak jsem ju nenašel tak nevím kolik tomu dal ale pokud je člověk co si stojí za svím názorem tak asi moc ne.
  • Hairy_Ass
    Už s tím Vávrou dejte pokoj... *7*
  • nepadlo ani slovo? vždyť ten slovák nic jinýho než kritiku neřekl a o konci se zmínil hned ve svém prvním proslovu
  • Jinak abych taky řekl něco k věci: super podcast, takových speciálů klidně perte víc:) A Alžbětu samozřejmě miluju, kočka, která hraje a naprosto elegantně nadává? Kde se dá taková najít? :-D
  • ach jo :-(
  • Neříkam že je hater a jeho recenzi se mě hledat nechce i když bych odhadoval že víc jak 7/10 nebo 70% (nevím jakým způsobem tam hodnotí) tomu nedal. Opít rohlíkem? mě spíš přišel že prostě ve všem hledá chyby. Typickej člověk co by z ME udělal hardcore RPG čimž by uplně zabil jeho podstatu. Navíc ani já ani nikdo koho znám a stejně tak nikdo ze čtyř ostatních recenzentů mi jako přílišnej ochránce ME serie nepřijde. Jedna věc je hodnotit klady a zápory a druhá jen vybírat jen ty zápory přesně tak jak to dělal ten slovák.
  • Taky souhlasím ať konce nemění, jsou opravdu dobře vymyšlené. Jejich prezentace by mohla být sice lepší, ale to je jenom drobná kaňka na jinak skvělé sérii. Hlavně ať si udrží autorskou integritu a nepodlehnout tlaku křiklounů. jak už bylo ve videu zmíněno ... jde o davovou hysterii, která časem utichne. Sám znám případy ze svého okolí, kteří nejdříve na konec nadávali, ale když si ho nechali projít hlavou, zjistili že je super (až na ne úplně dokonalé podání :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší