Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Ale jediný člověk kdo to řeší je moudrý, vysoce inteligentní padesátník s pleškou a zbytkem pomalu šedivějících vlasů, který řve jak nemá čas a musí těžce dřít. Nato stejně my mladí chudáčci uděláme xaxaxa nebo ťuky ťuk xaxa a jdeme pařit dál *6* #YOLO :V
  • No zrovna ty ses jeden z nejvetsich dukazu o neskutecne nizke urovni inteligence dnesni mladeze :) Ale samozrejme, je to cool a moderni ze, neumet ani poradne psat a zaroven se vyjadrovat jak naprostej imbecil pomoci slov "rekt", "u mad bro", "true story bro" apd. dalsi slova hodna tak vymalovani mistnosti mozkem onoho individua a zaroven sedet u papinkovo pc a hrat hru, cili cinnost kterou bys nemel ani nahodou vykonavat dokud neprestanes bejt naprostym dementem. Gramotnost na nule a ostatni jsou zaprdenci :D Klasicky dementik :) Uz mame v nasi sini slavy nejubozejsich prispevku spoustu tvejch.
  • :) presne o takovejch pakach jsem tuhle psal jednu praci, sranda jak delaj to co delaj a kdyz je pak nekdo skopne ze schodu tak se nestacej divit. Internetovy hrdina kterej neustale bude psat to kvuli cemu je napominan. Typicka mentalita dnesni naprosto vypatlany mladeze.
  • Asharak
    Stará je u Vikinga, Kappa.
  • Asharak
    No já nevím, nedíval ses do zrcadla než si tohle vymyslel?
  • Asharak
    Asijci v tom zlí budou dokud to u nich nezačne být vážné. Třeba CS:GO začínám vidět v číně až poslední měsíce ve větším. Ale stačí se podívat zpádky do Koree, když byl na vrcholu StarCraft, a začalo mít vliv LoLko, jak se najednou ze super StarCraft velmoce stal super League of Legends poloostrov.
  • ¯\_(⊙︿⊙)_/¯
  • Nauč se alespoň po těch eltech číst ty degeneráte. Fallout 3. Slovem - tři.
    Jack...x let tu diskutuješ, x let si protiřečíš. U mne vede diskuze již staršího fightclubu, kde jsi ihnedj ako první okomentoval podcast jako kvalitní s tím ,že tě záv+ěr pobavil (alespoň jsem to vytušil z tvé "zprávy") načež dalším dnem jsi se zapojil do již živé diskuze a nevěřícně se ptal co se v tom podcastu řešilo. Prsotě jsi naprostý dement, připomínáš mi jednu osobu na Steamu, nejsi Pulse? Smutné.
  • Jack1947
    Co ti jebe, kámo ? nesmočils dneska stará zahejbá nebo tleje? nejsi ty ten učitelskej ?? to by dávalo smysl facepalmni se radši hned 10 x at se probereš. Ty zaprděnče. *1* *15*
  • Super, uz jsem myslel ze vynechas tyhle infantilni xichtiky, jedno z nejvetsich vyjadreni konzumniho, komercniho a absolutne nuloveho IQ.
  • Prostě nevíš.
  • Dva najlepšie tímy sú momentálne epsilon- európania a cloud9- američania. Plus celkovo sú práve európania a američania najlepší, ázijci sú v tom prekvapivo zlí. Tímy sa dostali na základe regionálnych výsledkov.
  • ( ͡⊙ ͜ʖ ͡⊙)
  • Krasa, jeste neco ztroskotance ?
  • True story bro! *5*
  • Presne o tomhle mluvim. Vybornej vzorek debility :)
  • U mad kid? *5*
  • Rozhodne ne troll, a rozhodne jsem nedostal zadnej rekt, jelikoz nikdo nereagoval. Mel by sis vycistit myslivnu ty "r3kte". Myslis si ze je to takovej cool vyraz ze neexistuje nikdo kdo to nesnasi? Synku... jeste musis snist hodne chocapicu aby si vylez z tyhle smesny frasky plny radoby cool spolecensky prijatelnejch vyrazu a nactiletejch naprosto negramotnejch pak.
  • Double rekt lol
  • Jack1947
    Sice troll ale připadá mi že tady si dostal R3kt ty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit