Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi pan "rekt". Tenhle naprosto infantilni moderni vyraz je opravdu iritujici. K tobe a podobnym bych priteleportoval nejakyho poradnyho Vikinga, aby te op*cal do p*dele a pak bych ti rekl REKT, aby sis rozmyslel zda to slovo jeste do konce zivota pouzijes.
  • Asharak
    Prosím http://smite.esportspedia.com/wiki/SMITE_World_Championship_2016
  • Jack1947
    Jo tými jsou vesměs z Lolka a CS:GO ... C9 tuším, TSM - Fnatic... Titan ugh... fakt si nepamatuji všechny. Hraje se to všude možně... těch champs bylo no jeje dokonce i na Xbox ONE. Sezomna končí tímhle zásadním šampionátem... možná by nebylo odvěci se mrknout na různé weby a sledovat TWITCH.
  • Asharak
    Jo hudba je hlavní mínus :D teda to že se opakuje a je tam natvrdo plácnutá, žádná editace ani snaha o remix, prostě music video :>
  • Zrzzek
    Hraje to tady někdo? Sleduje pro scénu? Jaké tu jsou silné týmy - evropani, američani, korejci, či číňani? Jak se týmy na světový šampionát dostaly? Nějaká kvalifikace, nebo výsledky ze sezony, jestli nějaká je?
  • Zrzzek
    Sice jsem LoLFag, ale musím říci, že cinematic videjko má SMITE asi o 150% lepší *1*
  • Jack1947
    F4 je o měsíc - jinde... hochu *3*
  • Jack1947
    Jo ta hudba je fakt nesmyslná vůbec tomu dění neodpovídá. + Postavy mají hezčí ksichty ve hře.
  • Jack1947
    Je to diskutabilní samozřejmně...

Protestovali-neprotestovali ale Hirez si beztak zaplatil dostatečně velkou částku, aby je pak znásilnoval různými echt skiny *7*

Co já bych si stěžoval, když jsem toho dostal "tolik" zdarma žee... snad se vyvede i ten champ body by se mi hodily. Navíc potom bude konec se Season ticket... a můžem běžet koupit novou a pojede se na novo *6*
  • To ano, ale ta hudba je příšerná - naprosto přelácaná, nehodí se tam. Rozbolela mě z toho hlava.
  • Jack1947
    I neznaboh jako já ví že to je první postava z toho aktuálního panteonu...
  • To, že Kristus a Muhammad žili je fakt. To či už bol jeden synom Boha a druhý božský prorok je otázka viery každého človeka. Je pritom zaujímavé, že jeden z tých pantheónov, ktoré sú momentálne v Smite, je stále ak to tak môžem povedať aktívny. Tie ostatné nemajú už toľko vyznávačov vo svete. Ale Hinduistický ich má stále milióny. Preto aj oficiálny predstavitelia protestovali proti zaradeniu ich bohov a bohýň do hry. Uvidíme ako to bude s japonským.
  • a teď tam přibyla Xena nebo co to je na obrázku?
  • co si myslíš ty je irelevantní, navic tobe bych doporučoval spíš nemyslet
  • Jack1947
    Taky si nemyslím , já si myslím něco jiného ale to zde psát nebudu. Co si tom všem myslím. *4*

Na druhou stranu oni ve SMITE nejsou jen bohové něco jsou i polobohové, synové sdcery bohů a např někdo není ani bůh... pomalu nespadá do náboženství. Je jen vedlejší postava.
  • Proism vás ve fallout 3 mi nejde vypnout crosshair po restatu hry se opět ukážze ikdyž menu je nastaveno off.Neměl někdo z vás stejný problém
  • To je ten týpek z Trigunu, ne?
  • Krescz
    nemyslím si
  • Až na to, že obidve osoby skutočne žili. Na rozdiel od všetkých bohov, bohýň, polobohov a mýtických bytostí za ktoré môžeš v Smite hrať.
  • Jack1947
    Ježíš by se sebeobětoval pro tým a pak už by nemohl hrát třeba, Mohammed by předpovídal těsnou budoucnost... ale měl by hoodně dlouhý cooldown... no nevím to by bylo asi moc HC *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit