Přejít na výpis diskuzí
Final Fantasy IX vyjde pro PC a mobily
5.1.2016 | Honza Konfršt
48 příspěvků
-
Netuší někdo zda se pro PC verzi FF9 chystá čeština?
-
Jsou to vskutku klasické Melodies of Life, ale je to vážně rozdílné, a typuji, že když to ta zpěvačka zpívala do originální hry, tak dostala zaplaceno od Squaresoftu, kdežto když to zpívala do tohoto traileru tak dostala "zaplaceno" od yakuzy...teda square enixu.
-
Stárneme všichni - ale jen do krásy! *3*
-
TVL no jo :D Jak jsem mohl zapomenout na tu nekonečnou pecku jež krásně podkreslovala onu dvou minutovou animaci padajícího meteoru mimo jiné... Asi stárnu či co :D (ikdyž je pravda, že už je to asi tak čtyři roky kdy jsem to dohrál znovu) Každopádně, ale tam to bylo takove neurcite a snad i latinsky a znelo to fajn.... Tady sem se teda zasekl jen kvuli tomu, že mi tam neseděl ten zpev a naposledy jsem se takhle zasekl kdyz sem slysel ten příšernej zpěv u FFXIII.
A přitom ten záverečnej song u FFVII je muj oblíbenej :D
Počkat, kde jsou ty prášky... tady někde byli... -
Co blbneš, ty jsi ty hry nehrál? Ve Final Fantasy 7 je zpívaná One-Winged Angel, ve FF8 je Eyes on Me, ve FF9 Melodies of Life a ve FF10 Suteki da Ne.
-
Odpřísahnul bych, že do třináctého dílu jsem neslyšel ve FF zpěv v hudbě. (pozor mluvim o zpěvu ne o dabingu). Vadi mi ten zpěv.
-
"Té postavě je 16 let..."
Hmm, tak to je pecka. Vždy sem snil hrát RPG, kde budu v partě šestnáctiletých. -
Jj, Melodies of Life z Final Fantasy 9.
-
Neni moje nejoblíbenější. Já koukal na video na ofiko stránkách kde byl nějakej hroznej zpěv https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=4oDeSJI0qJc.
-
Jo byla a je a teď si vem, že to hodí na PC a hudbu nechaj v základnim nějakym midi, zvýší rozlišení postav, kdežto na pozadí se vykašlou, takže postava absolutně nebude zapadat do pozadí. Proti emulátoru tomu uberou možnosti, jako "pruhy" přes obraz apod...
Pořád lepší epsxe+ps1 verze (která je i v solidní češtině) -
Ocasnik Zidane zavita na PC, rozhodne dobra zprava, i když zrovna FF9 nijak extremne rad nemam, ale je to porad vyborna hra.
-
Co blbneš, to jsou Melodies of Life z původní verze FF9. Kdyby byla FF9 skutečně tvoje "nejoblíbenější FF", tak to víš.
-
Pokud se pamatuju, tak s tou hudbou je to trochu složitější. Když FF7 vyšla na PC, tak měla v sobě soundfont z původní Playstation verze - nebo minimálně něco hodně podobného. Čili i na PC mi hrály ty charakteristické "nakřáplé" žestě, které mají specifické kouzlo. Ten soundfont šel normállně nahrát třeba do Midi studia a šlo si psát hudbu, která měla "sound" FF7. U pozdějších karet už to ale asi nefunguje a v pozdějších letech FF7 hrála různě podle soudfontu, který byl v kartě (nebo defaultně ve Windows, nejsem odborník). Ale podle mě tehdy v roce 1998 to mělo víceméně ten zvuk z Playstationu. Hodně jsem tehdy skládal hudbu v Midi studiu, takže jsem to docela řešil.
-
Jo tak to byla na ps1 pecka. Dohráno snad desetkrát.
-
jestli neumíš číst, tak se bavím o herním zařízení a ano, 360gamepad používám na PC na 85% her. Jestli na gamepad nemáš, měl jsi poslat přání Ježíškovi.
-
mohl sis koupit gamepad, těch 200 Kč by tě snad nezabilo. Hodí se to i na jiné věci než Dark Souls - třeba emulátory konzolových her.
S tím Dark Souls to bylo tak, že to prvně vyšlo jen na PS3. Poté co se ta hra stala velkým hitem, tak PCčkáři začali psát petice, aby hra vyšla i na PC. Vývojáři od počátku říkali, že s PC nemají žádné zkušenosti, takže to zportovali jak nejlíp uměli. Takže buď rád, že to na PC vůbec je. -
ty používáš jako primární ovladač k PC gamepad, to musí paráda ovládat s tím Windows OS a další programy *1*
-
bože není nad starosti ret@rd race.... Místo aby byli rádi za porty, tak ještě brečí, že to chce po nich primárně herní zařízení(gamepad)