Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Japonci to ovšem dotáhli k dokonalosti naprostou ignorací rozdílů mezi platformami, z devadesátých let si pamatuju na všechny ty Resident Evily, Metal Gear Solidy, Devil May Crye a podobný, kde bylo úplně normální že po tobě PC hra chtěla, abys zmáčknul tlačítko X na ovladači, už tenkrát mi to přišlo naprosto absurdní, že si někdo něco podobného dovolí, když jsem před pár lety narazil na něco podobného u Dark Souls, napřed jsem spadnul smíchy ze židle a pak jsem hru smazal *1*
  • up_er
    pro me je to nejlepsi dil protoze jsem ho hral jako prvni na PS1 ... doufam ze to vydaji na PS4, jak to ma ten zrychlenej mod a ty cheaty tak to vypada ze jo *14*

How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist...
  • Však to nejsou jenom Japonci, dneska mrví porty skoro každá společnost. *15*
    Dobrej port byl letos jenom GTA V, MGSV a Mad Max.
  • že neuměli Japonci v roce 97 dělat porty na PC je omluvitelné, smutné ovšem je, že se to některé Japonské firmy nenaučily dodnes *13*
  • Hudba ano hudba, ta která je u PC verzí FF VII a VIII v naprosto otřesný kvalitě a musela bejt upravena modem. Stejně tak se modem musela upravovat kavalita pozadi, rozlišení atd...
  • Tak na Zidaneho partu se rozhodne tesim. Stahuju.
  • Já mám nejradši FF8, čili pokud jde o mě, nejlepší je osmička.
  • tento díl už jsem pár let nazpět na androidu hrál přes emulátor... běželo dost v pohodě... bohužel mě po čase začal zlobit telefon a musel jsem udělat factory reset, takže jsem ztratil savy a už jsem pak neměl chuť začínat od začátku... ale jinak se mi hra docela líbila...
  • Osobně považuji devítku za slabší oproti sedmičce a osmičce (a asi i šestce), ale pořád je to klasická Final Fantasy, takže je to rozhodně dobrá zpráva! Minimálně hudba je vynikající.

Ještě by se mi líbila na PC dvanáctka, to by bylo super...
  • Gamespot= to mluví za vše.... Tam vládne velké míře PC klika
  • Vogon
    Zelené jablka jsou lepší než červené.

Už jen to že třináctka má více hlasů než jedenáctka, této "anketě" bere i tu minimální váhu, kterou měla. Nehledě na faktor, že tahle série je strašně obsáhla a velká část hráčů hrála pouze jednu z nich. Taky nezapomínejme, že nelze tvrdit, že je něco nejlepší, protože je to populární, to už nám tu rovnou můžeš tvrdit že padesát odstínů šedi je jedna z nejlepších knih.
  • Dík, zatim se zvládnu utřít sám, ale pokud bys fakt moc chtěl asistovat, mohl bys teda držet utírací pohotovost *3*
  • Mnohem
  • BangMeInBangladesh
    Vtip byl, jak te utrel.
  • To byl vtip simtě, já mám sérii FF docela rád, to že tam postavy vypadaj jako děti mi zas tak nevadí, když můžou hrát v českejch filmech z první republiky studenty gymnázia čtyřicetiletý chlapi, proč by to jinde nemohlo být naopak *4*
  • Nema cenu resit protoze generalizovani,dezinformace a ignoranstvi neni neco s cim na internetu muzes bojovat at uz mas sebevic dukazu a argumentu hlupaka nezmenis.
  • Ok, tak tedy "xicht desetiletý holčičky naroubovanej na tělo šestnácky s prsama třicítky, začínám chápat, co je to ta Japonská finální fantazie"

Lepší? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit