Přejít na výpis diskuzí
Finální podoba Mechromancerky do Borderlands 2 je tady
11.9.2012 | Adam Homola
32 příspěvků
-
Strašně moc moc krásná holčička - několikrát jsem si nad ní vyhonil.
-
Ale všichni moc dobře víme, na co naráží, ale pokud se chce vyjádřit, tak ať se vyjadřuje přesně, což s těmi 1100,- neudělal.
-
Když to tak sleduji , tak jediný season pass který bych koupil je ten od Microsoftu ;)
-
:) Nechtějí pochopit ... už drží v ručkách tátovu šrajtofli ....
-
Přesně to první, co mě napadlo.
-
Všechny čtyři DLC k druhému dílu pak mají být venku do června příštího roku ..... to není náhoda , to je už záměr ;)
-
Prodává se od 800 Kč ty trubko. *6*
-
nepleteš si tu slova dětinsky a dětsky? :D
-
Dost lidi si celkem vystaci s predobjednavkou kde mas dostanes ten novy char, nejake ty zlate zbrane & klic a potom 1 DLC nejaka arena.
-
U té mechromancerky je zatím takový šum - vypadá to, že předplatitelé dostanou postavu k hraní, ale samotný speciální příběh, který by měl s mechromancerkou prý být se počítá mezi ty 4 DLC. Ale je to jenom šum, jestli má někdo přesnější informace, tak je sám uvítám. Původně jsem si chtěl nechat Borderlands 2 na vánoční slevy, ale vzhledem k tomu že jak Dishonored tak i XCOM: Enemy Unknown nepodporují XPéčka, tak bych pořídil Borderlands 2 asi rovnou...
-
Mám předobjednáno na amazonu, jak oni vlastně zjistí, že to bylo předobjednáno??
-
No pak si budu dělat pauzy na BF3 Armored Kill a Torchlight 2 *15*
-
Nie nemas. http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=145452
-
Jneom týden? :/ :D
-
To nebyla moje pointa
-
Na GMG fore pisali ze season pass v nejakej zlave bude, tak staci sledovat.
-
Čekal bys tedy raději další pravděpodobně rok než dodělají obsah co má být teď v DLC? A co když je časem napadnou další věci, které by do hry seděly? Takhle bys vývoj mohl protahovat do nekonečna. Prodeje už ovšem ne. A dokud budou DLC kvalitní (o což se u Gearboxu bát nemusíme), nemám problém jim těch 10éček za DLC dát...
-
Ahoj, špatně si to pochopil bez Mechcromancerky budou ještě 4 DLC
-
No já nevím kde hledáš ceny, ale na PC startují ceny okolo 800 kč...
-
Jako taky mě tohle neuvěřitelně se**, ješte před tímhle oznámením jsem si tu hru chtěl koupit
ale 4 dlc a navíc ješte postava je prostě moc...... Kam herní průmysl dneska dospěl až hamba